Cocuklu erkekle evlilik

Konuya pek inanmadım ama fikrimi söylemeliyim.
O adam dan ayrıl... Yalan içinde yalan var 🙄

Gorustugum sevdigim kisi bekar, hic evlenmemis. Onu gercekten seviyorum, evlenmeyi dusunuyoruz ama bazi onemli sorunlar var.

Biz gorusmeye baslamadan once tasiyici anne ile cocuk yapmaya karar vermis. Korona oncesi donemde bu isin yasal oldugu bir ulkeye gidip islemleri baslatmis. Bir sure sonra tasiyici anneden cocuk sahibi olacak. Yani eger evlenirsek bu cocuga annelik yapmak zorunda kalicam.

Siz boyle bir durumda evliligi kabul eder miydiniz?

not: simdi okuyunca konu cok fake gibi geliyor ama gercekten bu durumun icerisindeyim. ona gore kirici olmayan yorumlar yaparsaniz sevinirim.
Ayrica bebegin tasiyici anne ile olacagindan eminim. Baska bir kadinla iliski durumu yok.
Neredeyse bir yil oldu x ulkeye gideli. embriyo transferini daha yeni yapmislar korona dolayisiyla ertelenmis. Hatta bebegi almaya beraber gidelim fln dedi. baska kadin olsa cocuk coktan dogmus olurdu. bebegi de buna vermezdi heralde.
Kesinlikle evlenme

Konu gerçekse o bebeğin bir annesi var zaten. Taşıyıcı annelik çok zalimce, hele de o kadının yumurtasiyla yapılmışsa bir bebeği annesinden koparmak demek.
Ya da adam sizi kandırıp yurtdışina götürüp başınıza bir iş açmasin organ mafyası falan

Ya bu hikaye bana çok tanıdık geliyor djdmdkdj :d benim bekarken bir komsum vardı hatta kız öğretmendi. Mühendis bir çocukla görüşüyordu bir gün gelip bana aynı bu tarz bi şey söylemişti çocuk taşıyıcı anneden bebek sahibi olacakmıs da hamileymiş şimdi tarzında :d Ukrayna’da hem de. Hatta birlikte gideceklerdi onlar da. Sonuç olarak kızı bir gün çocuğun annesi aradı meğer evliymiş tartısmıslar eşi de hamileymiş başka bir şehire annesi gilin yanına gitmiş. Kadın seni uyarmak için arıyorum demişti ama bu adamı afetti :d neyse çocuk da doğdu bir süre sonra tabi ki adam boşanacağım yalanlarına devam etti ve sonunda karısı ile barışıp bunu ortada bıraktı. Olan kızın 5 senesine oldu :d sonra ağladı durdu. 🤷🏻‍♀️ Arada durumlarını görüyorum hala yalnız, hayata güvenini yitirmiş durumda ki bence haketti. En basından adamla görüşmeyi kesmeliydi. Bence iyice araştırın ayrıca transfer olmadan iptal de edebilirdi.

gerçekten var mı bu kadar saf olan yaa
demek ki konu fake değil
yorumlarınızdan da gerçekten fake değilsiniz gibime geliyor ama keşke fake olsaydınız yaa
böylesi daha kötü oldu şimdi.

gerçekten var mı bu kadar saf olan yaa
demek ki konu fake değil
yorumlarınızdan da gerçekten fake değilsiniz gibime geliyor ama keşke fake olsaydınız yaa
böylesi daha kötü oldu şimdi.
Yok yahu olaylar gerçek hatta ben kıza ısrarla adamın eşini bulup bütün olanları anlatmasını adamın boşanmayacağını, empati yapması gerektiğini, karısına ulaşmasını vs söylemiştim ama yapmadı sonra kendisi üzüldü. Kaldı ki bence saflıktan değil inanmak istiyorlar göz göre göre.

Yalnız o hanımefendinin yumurtası kullanıldığı için taşıyıcı değil öz anne oluyor. Yani beyefendi suni bir transfer yöntemiyle tanımadığı bir kadından çocuk sahibi oluyor.

Türkiye gibi bir ülkede bir erkeğin tek başına çocuk sahibi olmak istemesi biraz değişik geldi. Biraz farklı bir kafası var sanki. Neden böyle bekar bir baba olmak istedi? İşin özü sadece çocuk sevgisi mi yoksa işin aslını astarını düşünerek mi girişti? Ben evli ve maddi durumu orta halli, eşiyle sorunu olmayan, 26 yaşında bir kadın olarak kendimi çocuk sahibi olmaya hazır hissetmiyorum. Kendisi hazır hissediyor mu acaba?

Her şeyin %100 farkındaysa, bile isteye bu işe giriştiyse, siz de bu çocuğa annelik yapmak isterseniz neden olmasın? Ama beyefendi bir heves uğruna buna kalkıştıysa, masraf ettim, uğraştım diye yolundan dönmüyorsa kendisi pek sağlıklı değildir.

onu bilmiyorum, tasiyici anne bebegi sahiplenmesin fln diye heralde. genelde bu sekilde yapiliyormus.
Taşıyıcı annelik: Bir kadının yumurtası ile bir adamın spermi laboratuvar ortamında birleştirilip oluşturulan embriyo başka bir kadının rahmine yerleştirilmesidir
Sperm erkek arkadaşınızdan ama yumurta kimden?
Çocuk hasreti çekip sağlık sebeplerinden ötürü gebe kalamayan bir kadının anne olma iç güdüsü ile taşıyıcı annelik olayına girmesini anlarım da bir erkek neden taşıyıcı kadından çocuk yapsın ki?Bekar baba olma merakı olan adamı da ilk kez duyuyorum. Evlenip yuva kurduktan sonra baba olmak varken neden böyle bir olaya girme gereği duymuş?
Adam sizi kandırıyor.
Ya da konu fake..

Bir kadının Kıbrıs'a gidip sperm bankasından anne olmasını anlıyorum ama bir adamın transver ile taşıyıcı anne vs olaylarını beynim kabul etmiyor. Velevki doğru başkasının evladına anne olabilmek büyük emek gerektirir. Bunu yapabilecek tüm yükü göğüsleyecek cesaretiniz varsa neden olmasın?

Canım yumurtaları nereden almış yumurta bankasından mı?
Neden böyle bişey yapmış sevgilin amacı gayesi neymiş? Erken menipoz riksi mi varmış?

Tanidigi biri degil. yumurta icin ayrica para odemis yumurtayi veren kisiye.
Yoğh artık
Cidden inandın mı

Türkçe meali.
Benim senle görüşürken ukraynalı bir güzelden bebem oluyor. Kadına doğur ok ben bakarım dedim o şartla hatun kabul etti.
O bebe benle olacak kabul edersen gel.

Yoğh artık
Cidden inandın mı

Türkçe meali.
Benim senle görüşürken ukraynalı bir güzelden bebem oluyor. Kadına doğur ok ben bakarım dedim o şartla hatun kabul etti.
O bebe benle olacak kabul edersen gel.
evet inandim. cunku bu cok onceden soyledigi bir durumdu. taa o zamandan bugunlerde birini hamile birakma plani yapmadiysa dogru soyluyor olmali.

ukraynali biri de yok ki ortada. kadin guney amerikali. benle gorusmeye basladigindan beri de yurtdisina fln cikmadi.

Taşıyıcı annelik: Bir kadının yumurtası ile bir adamın spermi laboratuvar ortamında birleştirilip oluşturulan embriyo başka bir kadının rahmine yerleştirilmesidir
Sperm erkek arkadaşınızdan ama yumurta kimden?
Çocuk hasreti çekip sağlık sebeplerinden ötürü gebe kalamayan bir kadının anne olma iç güdüsü ile taşıyıcı annelik olayına girmesini anlarım da bir erkek neden taşıyıcı kadından çocuk yapsın ki?Bekar baba olma merakı olan adamı da ilk kez duyuyorum. Evlenip yuva kurduktan sonra baba olmak varken neden böyle bir olaya girme gereği duymuş?
Adam sizi kandırıyor.
Ya da konu fake..
Canım yumurtaları nereden almış yumurta bankasından mı?
Neden böyle bişey yapmış sevgilin amacı gayesi neymiş? Erken menipoz riksi mi varmış?
ya bir sirket araciligiyla yapiliyor bu islem. bir kadindan para karsiligi yumurta aliniyor. embriyo olusturulduktan sonra baska bir kadina aktariliyor.

amaci evlenmeden cocuk sahibi olmak. cunku evlenmeyi dusunmuyordu. buradan bazi arkadaslarin da fark ettigi uzere biraz degisik bir insan, kendisine uygun birini bulacagini dusunmuyordu. benle yakinlasip birbirimize uygun oldugumuzu dusununce evlenmeye sicak bakmaya basladi. evlenince tabi benle de cocuk yapmak istiyor. ama o bebegi de istedigini soyluyor.

ya bir sirket araciligiyla yapiliyor bu islem. bir kadindan para karsiligi yumurta aliniyor. embriyo olusturulduktan sonra baska bir kadina aktariliyor.

amaci evlenmeden cocuk sahibi olmak. cunku evlenmeyi dusunmuyordu. buradan bazi arkadaslarin da fark ettigi uzere biraz degisik bir insan, kendisine uygun birini bulacagini dusunmuyordu. benle yakinlasip birbirimize uygun oldugumuzu dusununce evlenmeye sicak bakmaya basladi. evlenince tabi benle de cocuk yapmak istiyor. ama o bebegi de istedigini soyluyor.
Peki bu kişi sana uygun mu cidden sence?

Gorustugum sevdigim kisi bekar, hic evlenmemis. Onu gercekten seviyorum, evlenmeyi dusunuyoruz ama bazi onemli sorunlar var.

Biz gorusmeye baslamadan once tasiyici anne ile cocuk yapmaya karar vermis. Korona oncesi donemde bu isin yasal oldugu bir ulkeye gidip islemleri baslatmis. Bir sure sonra tasiyici anneden cocuk sahibi olacak. Yani eger evlenirsek bu cocuga annelik yapmak zorunda kalicam.

Siz boyle bir durumda evliligi kabul eder miydiniz?

not: simdi okuyunca konu cok fake gibi geliyor ama gercekten bu durumun icerisindeyim. ona gore kirici olmayan yorumlar yaparsaniz sevinirim.
Ayrica bebegin tasiyici anne ile olacagindan eminim. Baska bir kadinla iliski durumu yok.
Neredeyse bir yil oldu x ulkeye gideli. embriyo transferini daha yeni yapmislar korona dolayisiyla ertelenmis. Hatta bebegi almaya beraber gidelim fln dedi. baska kadin olsa cocuk coktan dogmus olurdu. bebegi de buna vermezdi heralde.
Siz başkasından olan bir çocuga annelik yapabilecekmisiniz herşeyden önce buna hazırmısımız ?kadın yarın öbür gün çıkıp çocugumu görmek istiyorum cocugumu alıcam demesin ?çok karışık bir durum ,bunları netleştirmeden evliliğe hemen atılmayın

Siz başkasından olan bir çocuga annelik yapabilecekmisiniz herşeyden önce buna hazırmısımız ?kadın yarın öbür gün çıkıp çocugumu görmek istiyorum cocugumu alıcam demesin ?çok karışık bir durum ,bunları netleştirmeden evliliğe hemen atılmayın
aslinda benim asil kafama takilan sorun buydu. cocugun kimden ve nasil oldugu onemli degil.
ama ben kendimden emin olamiyorum benim olmayan bir cocuga annelik yapip yapamayacagim konusunda. bir noktada bikip benim olmayan cocukla ugrasamam der miyim, ilerde kendi cocugum olursa o cocuga karsi degisir miyim bu sorular benim kafami kurcaliyor.

Back
X