- 5 Ekim 2020
- 14.513
- 39.566
- 548
- 36
bir kadindan yumurta alinmis, baska bir kadin da tasiyici anne olmus.
neden peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir kadindan yumurta alinmis, baska bir kadin da tasiyici anne olmus.
onu bilmiyorum, tasiyici anne bebegi sahiplenmesin fln diye heralde. genelde bu sekilde yapiliyormus.neden peki?
Niye evlenip yapmıyor ya çok saçma aman bide durup yazıyoruz ya belli fakebir kadindan yumurta alinmis, baska bir kadin da tasiyici anne olmus.
Gerçek olduğunu varsayarak yazıyorum çocuğa sevgisiz ve tahammülsüz davranacaksanız uzak durun. Zorunda kalacağım kelime grubundan öyle anlaşılıyor çünkü.evlenirsek bu cocuga annelik yapmak zorunda kalicam.
öncelikle şunları sorun kendinize;Gorustugum sevdigim kisi bekar, hic evlenmemis. Onu gercekten seviyorum, evlenmeyi dusunuyoruz ama bazi onemli sorunlar var.
Biz gorusmeye baslamadan once tasiyici anne ile cocuk yapmaya karar vermis. Korona oncesi donemde bu isin yasal oldugu bir ulkeye gidip islemleri baslatmis. Bir sure sonra tasiyici anneden cocuk sahibi olacak. Yani eger evlenirsek bu cocuga annelik yapmak zorunda kalicam.
Siz boyle bir durumda evliligi kabul eder miydiniz?
not: simdi okuyunca konu cok fake gibi geliyor ama gercekten bu durumun icerisindeyim. ona gore kirici olmayan yorumlar yaparsaniz sevinirim.
Ayrica bebegin tasiyici anne ile olacagindan eminim. Baska bir kadinla iliski durumu yok.
Neredeyse bir yil oldu x ulkeye gideli. embriyo transferini daha yeni yapmislar korona dolayisiyla ertelenmis. Hatta bebegi almaya beraber gidelim fln dedi. baska kadin olsa cocuk coktan dogmus olurdu. bebegi de buna vermezdi heralde.
onu bilmiyorum, tasiyici anne bebegi sahiplenmesin fln diye heralde. genelde bu sekilde yapiliyormus.
Adam gibi evlenip baba olmayı deneseymiş ya.bir kadindan yumurta alinmis, baska bir kadin da tasiyici anne olmus.
O karari verdigi donemde hayatinda cok uzun suredir biri yokmus, evliligi de dusunmuyormus. Evlenmek isteyecegi biriyle de karsilasacagini dusunmedigi icin boyle bir karar almis.hayır onu demiyorum neden böyle çocuk sahibi olmayı tercih etmiş
Ben de sorularıma cevap alaydım iyidi. Bu adam sizi sevmeyen ama mantık evliliği yapmak isteyen ve cimri olan adam mı?O karari verdigi donemde hayatinda cok uzun suredir biri yokmus, evliligi de dusunmuyormus. Evlenmek isteyecegi biriyle de karsilasacagini dusunmedigi icin boyle bir karar almis.
Misal çocuk doğdu o bebeğe kim bakacak peki.O karari verdigi donemde hayatinda cok uzun suredir biri yokmus, evliligi de dusunmuyormus. Evlenmek isteyecegi biriyle de karsilasacagini dusunmedigi icin boyle bir karar almis.
Cunku ayrintilari biliyorum. Beraber oldugumuz sure icinde yurtdisina cikmadi. bu arada baska bir ulkede bir kadindan cocuk yapma sansi yok.Adam başka birinden çocuk yapmış olamaz mı neden bu kadar kolay inanmayı seçtin taşıyıcı anne mevzusuna?
Sevmedigini soylemedim, sevgisiyle ilgili kuskularim vardi. Ama aradan gecen zamanda bu kuskular ortadan kalkti ki simdi evliligi dusunuyorum. Ama hala cimri. Yani evet, ayni kisiBen de sorularıma cevap alaydım iyidi. Bu adam sizi sevmeyen ama mantık evliliği yapmak isteyen ve cimri olan adam mı?
Önceden mi halletmiş prosedürleri. Spermleri mi dondurmuş nasıl oluyor?Cunku ayrintilari biliyorum. Beraber oldugumuz sure icinde yurtdisina cikmadi. bu arada baska bir ulkede bir kadindan cocuk yapma sansi yok.
Tarihler uymuyor.
Aklınızı peynir ekmekle yemişsiniz sanırım. PekiSevmedigini soylemedim, sevgisiyle ilgili kuskularim vardi. Ama aradan gecen zamanda bu kuskular ortadan kalkti ki simdi evliligi dusunuyorum. Ama hala cimri. Yani evet, ayni kisi