Cocuklu erkekle evlilik

Gorustugum sevdigim kisi bekar, hic evlenmemis. Onu gercekten seviyorum, evlenmeyi dusunuyoruz ama bazi onemli sorunlar var.

Biz gorusmeye baslamadan once tasiyici anne ile cocuk yapmaya karar vermis. Korona oncesi donemde bu isin yasal oldugu bir ulkeye gidip islemleri baslatmis. Bir sure sonra tasiyici anneden cocuk sahibi olacak. Yani eger evlenirsek bu cocuga annelik yapmak zorunda kalicam.

Siz boyle bir durumda evliligi kabul eder miydiniz?

not: simdi okuyunca konu cok fake gibi geliyor ama gercekten bu durumun icerisindeyim. ona gore kirici olmayan yorumlar yaparsaniz sevinirim.
Ayrica bebegin tasiyici anne ile olacagindan eminim. Baska bir kadinla iliski durumu yok.
Neredeyse bir yil oldu x ulkeye gideli. embriyo transferini daha yeni yapmislar korona dolayisiyla ertelenmis. Hatta bebegi almaya beraber gidelim fln dedi. baska kadin olsa cocuk coktan dogmus olurdu. bebegi de buna vermezdi heralde.
öncelikle şunları sorun kendinize;
ben benim olmayan çocuğu istiyor muyum? sever miyim? bakabilir mıyım?
aileniz böyle birşeyi kabullenecek mi?

O karari verdigi donemde hayatinda cok uzun suredir biri yokmus, evliligi de dusunmuyormus. Evlenmek isteyecegi biriyle de karsilasacagini dusunmedigi icin boyle bir karar almis.
Ben de sorularıma cevap alaydım iyidi. Bu adam sizi sevmeyen ama mantık evliliği yapmak isteyen ve cimri olan adam mı?

Adam başka birinden çocuk yapmış olamaz mı neden bu kadar kolay inanmayı seçtin taşıyıcı anne mevzusuna?
Cunku ayrintilari biliyorum. Beraber oldugumuz sure icinde yurtdisina cikmadi. bu arada baska bir ulkede bir kadindan cocuk yapma sansi yok.
Tarihler uymuyor.

Ben de sorularıma cevap alaydım iyidi. Bu adam sizi sevmeyen ama mantık evliliği yapmak isteyen ve cimri olan adam mı?
Sevmedigini soylemedim, sevgisiyle ilgili kuskularim vardi. Ama aradan gecen zamanda bu kuskular ortadan kalkti ki simdi evliligi dusunuyorum. Ama hala cimri. Yani evet, ayni kisi

Cunku ayrintilari biliyorum. Beraber oldugumuz sure icinde yurtdisina cikmadi. bu arada baska bir ulkede bir kadindan cocuk yapma sansi yok.
Tarihler uymuyor.
Önceden mi halletmiş prosedürleri. Spermleri mi dondurmuş nasıl oluyor?
Bir de kadın gelmiş olamaz mı türkiyeye?

Sevmedigini soylemedim, sevgisiyle ilgili kuskularim vardi. Ama aradan gecen zamanda bu kuskular ortadan kalkti ki simdi evliligi dusunuyorum. Ama hala cimri. Yani evet, ayni kisi
Aklınızı peynir ekmekle yemişsiniz sanırım. Peki Yokuspokus Yokuspokus ’un dediği gibi bu kadar cimri bir adam bu kadar pahalı bir işe nasıl para vermiş?

Back
X