- 5 Mayıs 2013
- 33.841
- 41.287
- 798
Siz de buna inandınız. Pes!O karari verdigi donemde hayatinda cok uzun suredir biri yokmus, evliligi de dusunmuyormus. Evlenmek isteyecegi biriyle de karsilasacagini dusunmedigi icin boyle bir karar almis.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz de buna inandınız. Pes!O karari verdigi donemde hayatinda cok uzun suredir biri yokmus, evliligi de dusunmuyormus. Evlenmek isteyecegi biriyle de karsilasacagini dusunmedigi icin boyle bir karar almis.
Cimri olan adam bu kadar işe nasıl kalkıştı peki..Sevmedigini soylemedim, sevgisiyle ilgili kuskularim vardi. Ama aradan gecen zamanda bu kuskular ortadan kalkti ki simdi evliligi dusunuyorum. Ama hala cimri. Yani evet, ayni kisi
Yemin ederim aynı şeyi düşündüm ben de mi bir sıkıntı varHazır çocuk daha ne istiyorsun sen doğurmazsın vücudun bozulmaz
Bunun maliyeti kaç paradır acaba ..Aklınızı peynir ekmekle yemişsiniz sanırım. Peki @Yokuspokus ’un dediği gibi bu kadar cimri bir adam bu kadar pahalı bir işe nasıl para vermiş?
İşte cimri adam çocuk nikah falan hepsi bir arada çıkıyorCimri olan adam bu kadar işe nasıl kalkıştı peki..
Tasıyıcı annede yumurta yok muymus?çok safsınızbir kadindan yumurta alinmis, baska bir kadin da tasiyici anne olmus.
E siz varken niye taşıyıcı anneGorustugum sevdigim kisi bekar, hic evlenmemis. Onu gercekten seviyorum, evlenmeyi dusunuyoruz ama bazi onemli sorunlar var.
Biz gorusmeye baslamadan once tasiyici anne ile cocuk yapmaya karar vermis. Korona oncesi donemde bu isin yasal oldugu bir ulkeye gidip islemleri baslatmis. Bir sure sonra tasiyici anneden cocuk sahibi olacak. Yani eger evlenirsek bu cocuga annelik yapmak zorunda kalicam.
Siz boyle bir durumda evliligi kabul eder miydiniz?
not: simdi okuyunca konu cok fake gibi geliyor ama gercekten bu durumun icerisindeyim. ona gore kirici olmayan yorumlar yaparsaniz sevinirim.
Ayrica bebegin tasiyici anne ile olacagindan eminim. Baska bir kadinla iliski durumu yok.
Neredeyse bir yil oldu x ulkeye gideli. embriyo transferini daha yeni yapmislar korona dolayisiyla ertelenmis. Hatta bebegi almaya beraber gidelim fln dedi. baska kadin olsa cocuk coktan dogmus olurdu. bebegi de buna vermezdi heralde.
Bir yıl önce kıbrıs ya da gürcistanda 300 bin civarıymış.Bunun maliyeti kaç paradır acaba ..
Spermler kullanilarak embriyo olusturulmus, dondurulmus. Aradan zaman gectikten sonra da tasiyiciya nakledilmis. Bu nakil islemi daha yeni yapildi.Önceden mi halletmiş prosedürleri. Spermleri mi dondurmuş nasıl oluyor?
Bir de kadın gelmiş olamaz mı türkiyeye?
Parasini boyle seyler icin biriktiriyormus iste. Baska seye pek para harcamiyor halaAklınızı peynir ekmekle yemişsiniz sanırım. Peki @Yokuspokus ’un dediği gibi bu kadar cimri bir adam bu kadar pahalı bir işe nasıl para vermiş?
Geöen gazete vardı aranan birisi hatta yurt dışında şimdi,taşıyıcı anneye 24 bin euro ödüyormuş .Bir yıl önce kıbrıs ya da gürcistanda 300 bin civarıymış.
E size nakil edilseydi madem. Ya da nakil edilmeseydi istemiyorum artık deseydi. Nerden tutarsanız tutun çok saçma. Anladığım kadarıyla bebeği kabul etmek ya da adamdan ayrılmak dışında hiç bir söz hakkı da tanımamış size.Spermler kullanilarak embriyo olusturulmus, dondurulmus. Aradan zaman gectikten sonra da tasiyiciya nakledilmis. Bu nakil islemi daha yeni yapildi.
Neden yasal yollarla evlenip baba olmayı seçmiyor ki,hem daha masrafsız olurdu.Parasini boyle seyler icin biriktiriyormus iste. Baska seye pek para harcamiyor hala
Ben yoktum bu islemi baslattigi zaman.E siz varken niye taşıyıcı annegenlerinizi mi beğenmemiş sizi anne olmaya mı layık görmemiş anlamadım
![]()
Gerçekten böyle bir şey varsa (hiç zannetmiyorum), elindeki belgeleri göstersinSpermler kullanilarak embriyo olusturulmus, dondurulmus. Aradan zaman gectikten sonra da tasiyiciya nakledilmis. Bu nakil islemi daha yeni yapildi.
Uzulerek soyluyorum bunu ama evet bana soz hakki tanimadi... Ya da nakil edilmeseydi istemiyorum artık deseydi. Nerden tutarsanız tutun çok saçma. Anladığım kadarıyla bebeği kabul etmek ya da adamdan ayrılmak dışında hiç bir söz hakkı da tanımamış size.
Toptan bitireyim demiş belli:))İşte cimri adam çocuk nikah falan hepsi bir arada çıkıyor![]()