- 13 Şubat 2018
- 28
- 11
- 3
- 36
- Konu Sahibi topal solucan
-
Erkeklerin çoğu çocukla belli yasa geldiğinde ilgilenmeye başlıyor çünkü o zaman anlamlı bir iletişim kuruyorlar.Bence siz misafir yükünüzü azaltinNe güzel sizin eşleriniz yardım ediyormuş. Malesef benimki yardımcı olmuyor. Bir de ben sanırım zamanında fazla simarttim şimdi hiçbirşeye elini sürmüyor
Yaşları çok yakın,ikisinin de sizin bakiminiza ve özel ilginize ihtiyaçları var.Benim büyük kızımın bronşoilitten,urtugere,alerjik astimdan ,egzemaya pek çok hastalığı oldu.Oksurme nöbeti başlayınca suratima kustugu bile oldu.Umarim küçük bebeğim bağışıklıgi düşük olmaz ,er yada geç çalışma hayatına döneceğim çünkü.Siz fırsat bulduğunuz da dinlenmeye çalışın.Ben kızımı da sokardim banyoya birlikte yikanirdik.Allah yardımcınız olsunRabbim hepimizin yardımcısı olsun. Benim küçük oğlumda reflu var bir de. Sürekli kusuyor hep kucak istiyor. Büyüğü de acayip kıskanç. Ev darmadağın uykusuzum yorgunum mutsuzum duş almak bile luc haline geldi(
Beslenmene dikkat et:)
Bizim büyük cok kıskanç. Küçük ağlayınca vuruyor başı ağrıyormuş beyimizin:)
Oturduğumuz bina aile apartmanı. Üst katta k.valide k.peder ve eşimin erkek kardeşi oturuyor, alt katta da dedesi ve amcası oturuyor akşam yemekleri birlikte yeniyor ama sağolsun k.validenin pek bir faydası yok işi gücü evini temizlemek sürekli temizlik yapıyor yemek işi de bana kalıyor. Öyle sınır oluyorum ki ben evime süpürge bile açamazken o temiz olan evine habire temizlik yapiyo benn dee 2 çocukla yemek yetiştirmeye çalışıyorum. Sonra da gelip yok evin cok dağınık, banyon pis, bu mutfağın hali ne falan diye temizlikten dem vuruyor.
Allah için arada bir büyük oğlanı alıyorlar 1 saat fln ama o zaman da benim üstüme bir ağırlık çöküyor hiçbirşey yapmıyorum. Bende de biraz tembellik var yani acilen silkelenmem lazim ama nasıll???
Ozaman cocukluyken hic sikayet etmeyeceksin ne mutlu sanaBenim çocuk yok ben doğuştan dağınığım yaşasın dağınıklık
Ps: abartmamak kaydıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?