- 13 Şubat 2018
- 28
- 11
- 3
- 36
- Konu Sahibi topal solucan
Biliyorum ama yapamiyorum işte. Dedim ya kahvaltıyı bile bazen 2de yapıyorum bazen önü bile yapamiyorum. Küçük sürekli huysuz uyumuyor. Büyük de cok hareketli hızına yetişemiyorum evin anasını ağlatıyor. Kahvaltısını yaptırmak tamm bir işkence. En az 45 dk sürüyor tabi bu sırada ufaklık da ya kucağımda yada yanımda bir yerlerde. Büyüğün kahvaltısıydı oyunuydu şu bu derken öğlen uyku saati geliyor bezini değiştir ballı sütünü hazırlayıp uyutmaya çalışıyorum ki ben yanına yatmadan asla uyumaz. En az yarım saat de uykuya dalmasi sürüyo. Sonra ufaklık bir başlıyo geçmis olsun.......
Onun altını üstünü degistiriyorum karnını doyuruyorum eğer uyursa kalkıp iki lokma birşey yiyorum uyumazsa o da yok.
Bu sefer evin halini görüyorum ger taraf dağınık toz pislik içinde her tarafta el izleri koltuklarda tv ünitesinde lekeler çamaşırlar yığılmış yıkananlar katlanacak ütü zaten hak getire. 2dk oturmuyorum evde ama arkama baktığımda ortada hiçbirşey yok acayip sinirim bozuluyor ve artik ne çocuklara ne de eşime tahammülüm kalmıyor. Sonra pişman olup saatlerce ağlıyorum. Ne olacak nasil düzelecek bilmiyorum gerçekten çok kötüyüm;(
Onun altını üstünü degistiriyorum karnını doyuruyorum eğer uyursa kalkıp iki lokma birşey yiyorum uyumazsa o da yok.
Bu sefer evin halini görüyorum ger taraf dağınık toz pislik içinde her tarafta el izleri koltuklarda tv ünitesinde lekeler çamaşırlar yığılmış yıkananlar katlanacak ütü zaten hak getire. 2dk oturmuyorum evde ama arkama baktığımda ortada hiçbirşey yok acayip sinirim bozuluyor ve artik ne çocuklara ne de eşime tahammülüm kalmıyor. Sonra pişman olup saatlerce ağlıyorum. Ne olacak nasil düzelecek bilmiyorum gerçekten çok kötüyüm;(