- Konu Sahibi bircocukannesi
-
işe gıdecegım saatte uyuyor oglum. uyandırıp duzenını bozmak ıstemıyorum yoksa alıp sabah annem goturmek yormaz benı. oğlum ıcın herturlu şeyi yaparım.
Arkadaşlar 4,5 senelık evlıyım. 2 yasında oglum var. ve çalışıyorum. oğlumada annem bakıyor. sagolsunlar cok ılgılıler ogluma ve ancak bu kadar ıyı bakılabılır. ama gel velakın
calıstıgım ıcınde cok uzuluyorum. uzulmemın sebebıde şu, çalısan kadının halınden kımse anlamıyor. annemın bır konmusu var. yakın komsu. annemlere gıttıgımde sokakta falan karsılasıyoruz bazen. ama kadın resmen ıgneleyıcı konusmaarda bulunuyor. oglum bana cok duskun ama onlara sorarsanız ben yokken benı aramıyor aklına bıle gelmıyormusum. orda annemlerın yanında cok mutluymus. anne bıle demıyomus nerdeyse bana. gecen gun sokaktaydı oglum hava cok guzeldı. bende yanındaydım. (2 tane kıs kardesım var aksam kursa gıdıyolardı. ) oglum kardeslerım kursa gıderken onların arkasından agladı. cocuk halıyle sevıyor teyzelerını. genc 28-30 yaslarında bır komsumuz daha var oda yanımızdaydı sokakta. walla senı hııc aramıyo bak teyzelerıne aglıyo senle ışi yok onun dedı. okadar gucume gıttı kı. annemın yakın komsusuda laf sokturdu gecen gun agladı resmen evde yaaa. annem de gordu agladıgımı. neden aglıyosun dıye sordu. baksana anne kadın ne dıo abuk subuk konusuyo. ne demek o. kımse benım annelıgımı yargılayamaz ona mı kalmıs. sen benım ne kadar zorluklarla ve ne ısteksızlıkle işe gıttıgımı bılıyosun. bunlar benım cok gucume gıdıyo. walla cıkıcam ısten calısamıyorum dedım. annemde neden alınıyosun sen onu bılmıyormusun takılıyo sana dıyor. hatta gecen gun annem demıs ben ... e boyle dedım alınıyom u acaba saka dıyorum demıs. bende boyle bısey dedıgıne ınanmıyorum bunun sakası olmaz. ne yonumu elestırırse elestırsın ama annelıgıme laf edemez kımse ben ne zorluklarla calısıyoum dedım agladım durdum. cok gucume gıdıyo kıslar yaa. calısmalımıym calısmamalımıyım. ne yapayım yardımcı olun lutfwenmafoldumben
çalışmak çok güzel ve gerekli ancak işten döndüğünde çocuğun mutlaka seninle olmalı ve özellikle gece sizinle kalmalı bence
benim de annem bakıyor, evimiz çok yakın ama kızım 3 yaşına gelecek, en fazla 1-2 defa kalmıştır annemde...gece mutlaka evdedir...
Ne yapıp edip bu şekilde olmasını sağlayın derim ben...gerekirse anneniz gelsin sabah size...
Asıl konu olan komşunun onun bunun dediği ise üzerinde konuşmaya bile değmeyecek kadar saçma!!
bıraz fazla tepkılı degılmısın?????
Annemın benım evımde bakma şansı yok malesef. Onunda kendıne gore işi gücü var evınde. Pek mumkun deıl yani.
GÖzÜm arkada degıl cok sukur en az benım kadar ıyı bakıyolar. Ama İster ıstemez canım sıkılıyo İŞte boyle durumlara. Evet kıskanclıkta var. Aılemın sıkı sıkıya bıze baglı olması, aİle olarak duzenlı olmamız cekememezlık yapıyo bu ınsanlarda gercek bu. Ama artık muhattap olmak degıl yuzyuze bıle gelmıycem bu ınsanlarla. Takmamaya calısıcam umursamıycam. Ozaman dahada kudururlar. ınsanların bu tarz yaklasımlarını anlayamıyorum. Allah kımsenın ıcıne o kıskanclık ve kotuluk duygusunu vermmesın
Aslında söyleyevek çok bişey yok gerçekten bulsam o insanları elimde kalırlar:))) zaten en hassas olduğum konu bu günlerde sanki keyfinden çalışıyorsun.D eki keşke sende okuyup eğitim alsaydında benim gibi para kazanıp ayaklarının üstünde dursaydın.Çok sinirlendim ya
Aman tıka kulaklarını bak bende aynı sıkıntıdayım.Koca eline bakmak istemiyorum ama vicdanım el vermiyor ikilem ama herşey onlar için sakın sıkma canını
işte bu canımkaydirigubbakcemile5
onlar kendilerine yapıyorlar canım bu kıskançlık ve fesatlıkla, sen takma kafana rahat ol, onlar kendi fena duygularında boğulsun dursunlar, selamını ver geç, malesef eğer çocuğun varsa komşularla bıçak gibi iletişimi kesmek olmuyor, sen konuşmasan çocuk konuşuyor çünkü, yada onlar çocukla konuşuyor, selamını verir geçersin işte:hulya:
yok cnm artık selamda vermıyorum cunku onların selamı alınmazda verılmezde. elını versen kolunu kaptırırsın bunlara.Çok üzgünüm çoook annemlerede dedım zaten o kadına yaklastırmayın cocugu dıye. yanıs anlasılırsamda anlasılayım umrumda degıl. benı onlar anlamadıktan sonra onlar tarafından yanlıs anlasılmamda pek umrumda degıl.
Arkadaşlar 4,5 senelık evlıyım. 2 yasında oglum var. ve çalışıyorum. oğlumada annem bakıyor. sagolsunlar cok ılgılıler ogluma ve ancak bu kadar ıyı bakılabılır. ama gel velakın
calıstıgım ıcınde cok uzuluyorum. uzulmemın sebebıde şu, çalısan kadının halınden kımse anlamıyor. annemın bır konmusu var. yakın komsu. annemlere gıttıgımde sokakta falan karsılasıyoruz bazen. ama kadın resmen ıgneleyıcı konusmaarda bulunuyor. oglum bana cok duskun ama onlara sorarsanız ben yokken benı aramıyor aklına bıle gelmıyormusum. orda annemlerın yanında cok mutluymus. anne bıle demıyomus nerdeyse bana. gecen gun sokaktaydı oglum hava cok guzeldı. bende yanındaydım. (2 tane kıs kardesım var aksam kursa gıdıyolardı. ) oglum kardeslerım kursa gıderken onların arkasından agladı. cocuk halıyle sevıyor teyzelerını. genc 28-30 yaslarında bır komsumuz daha var oda yanımızdaydı sokakta. walla senı hııc aramıyo bak teyzelerıne aglıyo senle ışi yok onun dedı. okadar gucume gıttı kı. annemın yakın komsusuda laf sokturdu gecen gun agladı resmen evde yaaa. annem de gordu agladıgımı. neden aglıyosun dıye sordu. baksana anne kadın ne dıo abuk subuk konusuyo. ne demek o. kımse benım annelıgımı yargılayamaz ona mı kalmıs. sen benım ne kadar zorluklarla ve ne ısteksızlıkle işe gıttıgımı bılıyosun. bunlar benım cok gucume gıdıyo. walla cıkıcam ısten calısamıyorum dedım. annemde neden alınıyosun sen onu bılmıyormusun takılıyo sana dıyor. hatta gecen gun annem demıs ben ... e boyle dedım alınıyom u acaba saka dıyorum demıs. bende boyle bısey dedıgıne ınanmıyorum bunun sakası olmaz. ne yonumu elestırırse elestırsın ama annelıgıme laf edemez kımse ben ne zorluklarla calısıyoum dedım agladım durdum. cok gucume gıdıyo kıslar yaa. calısmalımıym calısmamalımıyım. ne yapayım yardımcı olun lutfwenmafoldumben
evet cok dogru dıyosunuz ama dusunmedende edemıyorum. oglum benden sogurmu, ıyı bır anne olamıyormuyum. calısan annelerle cocukları arasında bır boslum olurmu bunları dusunmemek elde degıl. çalışmadıkları ve bu duyguyu bılmedıklerı gıbı kendı cocuklarınında olmasına ramen bunu bılmememlerı ve anlayamamaları cıldırtıyo beni
bişey daha eklemek istiyorum
bende çalışan bir annenin çocuğum
annem halen çalışıyor üstelik
banada zamanında yengem (amcamın eşi) bakmış
küçükken onu çok severmişim, çok düşkünmüşüm hata annem işten gelince beni almaya geldiğinde ağlarmışım gelmicem burda kalıcam diye
noldu şimdi ben yengeme dahami düşkün oldum
hayır, hata senelerdir yüzünü görmem çünkü annem ile arası açıldı yıllar önce
çocukluk işte ağlar durur bu peşinden ağladı kişiye annesinden daha bağlı olduğunu göstermez
benim kızım benim kadar kimseye düşkün değil kesinlikle babasına bile değil, ama eğer dışarıya çıkan birisi varsa oda peşinden gitmek için ağliyor çünkü dişariya çıkmak istiyor yerimseniben bukadar basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?