- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Valla çocuğuna sahip çıkmayı öğrenmeden çıkmasın şu anneler gezemeye bi zahmet. Kibarlıktan ses etmiyoruz tamam da sinirden geriliyoruz gece bitene kadarrÇocuklu misafir ağırlarken geriliyorum ister istemez. Ordan oraya kosturuyolar çekmeceleri açıyolar ortadaki çaylara saldırıyolar. Anneleriyle beraber ben de kosuyorum peşlerinden. Kibarca da uyarıyorum cocugu yalancıktan kızdıgım oluyo hatta.Annesi alınıyo mudur sizce buna? Biraz çekiniyorum da çocuk sonucta anlamıyo pek laftan. Ama bir şey demesende yıkıp geçecek her yeri. Siz nasıl davranıyosunuz böyle durumlarda....
Evet, alınırım hatta kızarım.
Benim çocuğumu ebeveynleri hariç kimse uyaramaz hele de kızamaz.
Biri çıkıp da sana ne oluyor derse şaşırmayın, siz eşyanızı koruyacak kadar bencilsiniz de o anne baba evladını sizden korumayacak mı zannediyorsunuz?
Çağırmayın bu kadar basit, kimse bayılmıyordur sizin evinize.
Not:misafirlikte 1 saniye bile oturmayan, çocuğunu anlık dahi olda yalnız bırakmayan bir anneyim.
Çocuklu misafir ağırlarken geriliyorum ister istemez. Ordan oraya kosturuyolar çekmeceleri açıyolar ortadaki çaylara saldırıyolar. Anneleriyle beraber ben de kosuyorum peşlerinden. Kibarca da uyarıyorum cocugu yalancıktan kızdıgım oluyo hatta.Annesi alınıyo mudur sizce buna? Biraz çekiniyorum da çocuk sonucta anlamıyo pek laftan. Ama bir şey demesende yıkıp geçecek her yeri. Siz nasıl davranıyosunuz böyle durumlarda....
Valla çocuklu misafir sevmiyorum net !
Kimse gelmesin bana umrumda bile değil..
Ordan oraya ipi boşalmış gibi koşturan,zıplayan boguren,annesine vuran,duvarlara tırmanan,bir cayi zehir zıkkım eden çocuk seven varsa buyursun çağırsın ,benim kafam götürmüyor.
O zaman annesi müdahale edecek ,5 karış ağızla dedikodu yapacağına azman çocuğuna terbiye verecek .
Kimse 5 sene misafirliğe gitmedi diye ölmez.
Bence de çocuklu kadınlar cocuksuzlara gitmesin hakikaten hoşlanmıyoruz yani lütfen anlayın ..
Hele hele karıştir oğlum ablanın dolabını bakalim neler varmış,amaaaaaaan benim ki de böyle çok hareketli teyzesi ihihihihihi diyen annelerin agizlarina bir kürekle vurasım geliyor .
Ahir mi benim evim çocuğuna sahip çık!!!!
Ben diyim canım cocukluysa kirilacak tum eşyaları kaldiriyorum oturacağım odayı rahat bir ortam yapıyorum. Ikincisi yatak odami kilitliyom. Anahtari buzdolabin uzerine birakiyom. Kesinlikle oyuncakfazla birakmiyom ki kavga etmesinler. Diye senin anlayacagin tümünü kilitliyorum l. Mutfaga da tepside cay götürüyor um ve caylariniza mukayet olun çocuklar yanmasın diyince yanlis anlamiyorlar. Sofra serip yaptigim ikramlardan da veriyorum ki kotu misafir agirlamam olmasin hem dikkat hem temkinli ve misafirperver. Çekmeceler icinde. Tavsiye tum cekmeceleri bosaltip tabi oturma odasi diyom sikica bantliyom ki acamasinlar kenarlarinaÇocuklu misafir ağırlarken geriliyorum ister istemez. Ordan oraya kosturuyolar çekmeceleri açıyolar ortadaki çaylara saldırıyolar. Anneleriyle beraber ben de kosuyorum peşlerinden. Kibarca da uyarıyorum cocugu yalancıktan kızdıgım oluyo hatta.Annesi alınıyo mudur sizce buna? Biraz çekiniyorum da çocuk sonucta anlamıyo pek laftan. Ama bir şey demesende yıkıp geçecek her yeri. Siz nasıl davranıyosunuz böyle durumlarda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?