Çocuklu misafir

Bu çocuklu misafir konularından da gına geldi.

Bu kadar rahatsızsızsınız çağırmayın madem. Gelmek istediklerinde bir bahane uydurun.

Bütün arkadaşlarım çocuklu ve hep bir aradayız hiç dolabımı karıştıran, yediğini içtiğini oraya buraya saçan çocukla karşılaşmadım.

Çocuklardan önce onları yetiştiren arkadaşlarınıza, akrabalarınıza bakın. Çocuklar onların aynaları. Sırf çocuk olduğu için tahammül edemiyorsanız çağırmayın efendim.

Valla çocuğuna sahip çıkmayı öğrenmeden çıkmasın şu anneler gezemeye bi zahmet. Kibarlıktan ses etmiyoruz tamam da sinirden geriliyoruz gece bitene kadarr

Çocukları dört duvara hapsedip , düz duvara tırmanıyorlar diye şikayet ediyoruz.
Bazıları konuklar var ev sahibinden önce çocuklardan rahatsız.
Sonra ergen kızlarımız misafir karşılamıyor.Yolculamıyor . Hoş geldin deyip , hal hatır sormuyor diye dert yanıyoruz.

Niye gidiyorsunuz misafirliğe? Bir saniye oturmak bile size haramsa başka bir diyarda nobet tutmak hoşunuza gidiyor galiba...

En gıcık olduğum şey. Ben annenin ilgisiz olmasını terboyesızlık olarak ısımlendırıyorum. Kendı evınde malına dokundurtmayıp mısafırlıkte serbest bırakırsa bu hoş olmaZ. Kırılan şey onemlı degıl tavır onemlı

Bazı çocuklar da kendi evlerinde anneleri izin vermedikleri için yapamadıkları şeyleri misafirliğe gittikleri evlerde yapıyorlar.Bazı annelerin de keyfi yerinde nasılsa kirlenen dağılan kendi evi değil ya hiç umursamıyolar.Ben yine de çocukları uyaramıyorum , kıyamıyorum galiba ki kendi çocuğum da yok.Öyle yapan olursa bir daha evime çağırmadım.

Benim çocuğum yok ve çocuklu arkdaşım gelince baya rahat takılirim.
Ortadan zararli eşyaları/maddeleri kaldırırım (temizlik malzemesi filan). Gerisi allah kerim...
Anneleri zaten pür dikkat peşlerinde oluyor. Veriyorum ellerine oyun hamurunu oynuyorlar saatlerce. Sadece kalem filan yasak evimde. Bir arkadaşımin oğlu banyo duvarima koskoca penis resmi çizmişti. Nerden ve kimden öğrendi hala bilmiyoruz ama ben yapmadim diye ağlarken ben zaten gülmeye başlamıştim. Hala güleriz bu olaya

Banada geldi gece hafta çocuklu misafirim yatılı olarak 23 senelik arkadaşım
Ben de çocuk olduğu için ev ona göre dizaynli herhangi bi problem olmadı aksine çok güzel geçti

Valla çocuklu misafir sevmiyorum net !
Kimse gelmesin bana umrumda bile değil..
Ordan oraya ipi boşalmış gibi koşturan,zıplayan boguren,annesine vuran,duvarlara tırmanan,bir cayi zehir zıkkım eden çocuk seven varsa buyursun çağırsın ,benim kafam götürmüyor.
O zaman annesi müdahale edecek ,5 karış ağızla dedikodu yapacağına azman çocuğuna terbiye verecek .
Kimse 5 sene misafirliğe gitmedi diye ölmez.
Bence de çocuklu kadınlar cocuksuzlara gitmesin hakikaten hoşlanmıyoruz yani lütfen anlayın ..
Hele hele karıştir oğlum ablanın dolabını bakalim neler varmış,amaaaaaaan benim ki de böyle çok hareketli teyzesi ihihihihihi diyen annelerin agizlarina bir kürekle vurasım geliyor .
Ahir mi benim evim çocuğuna sahip çık!!!!

Bende merak ediyorum. Mesela benim evime gelip her geldiğinde koşulsuz ya çay döken, ya işiyen, ya koltuğa çikolata bulaştıran vs çocuklar kendi evlerine gittiğimde hiç bir şekilde zarar vericek harekette bulunmuyorlar. O çocuga kendi evınde yapma annecim yapma babacım, misafirliğe gidince sal oynasın. Çok karsıyım böyle sorumsuzluklara birşey diyince de çocuk özgür büyüsün ne alakası var.

En sevmediğim misafir şekli bazen görümcem geliyor 2 oğlu var çok ilgilenmiyorum döksünler saçsınlar arada geliyorlar napim takmamaya çalışıyorum

Annesi ilgilenmiyorsa alınmasın. Ama zaten ilgileniyorsa sorun yok. Şuan çocuğumuz yok, bende sevmiyorum orayı burayı karıştıran, elinde yiye yiye gezen çocuk. Bizde çocuk olduk valla büyük adam gibiydik. Karıştırmazdık döküp saçmazdık.

Birisi yazmış eşyalara bu kadar değer vermeyin diye ama olay hem sadece eşya değil, birşey kırılsa yıkılsa çocuğa zarar verebilir birde olayın maddi boyutu da var. Ben salonuna çok özendim mesela, misafirimi güzel ağırlamak ve şık ortamda yemek yemeyi kahve içmeyi sevdiğimiz için. Bütçemize göre güzel bir salon döşedik şık klasik hafif avangart. Objelerim için indirim takip ettik. Başka ilden şimdiki evimize taşınırken sırf salonum zarar görmesin diye nakliye işini kılı kırk yardım. Tablolar kocaman cam sehpalar vitrin vs vs... Durdan sustan anlamayan bir misafir çocuğu gelsin elindeki oyuncağı fırlatsın kırsın atsın. Kimse kusura bakmasın :)

Her şey annede yani ailede bitiyor.
Kim ne derse desin yaramaz çocukların önce ailelerine bakın.
Geçen sene 2.sınıfa giden bir erkek öğrencim vardı inanır mısınız bir yetişkin gibi ona saygı duyuyordum.
Çünkü ailesi onu öyle yetiştirmiş
Tabi ki bir misafirlikte anne çocuğuyla ilgilenmeli.
Yoksa ev sahibi istememekte haklı.

Aynen ben de çocuklu misafir sevmiyorum,hatta çocuk olan eve misafir gitmeyi de sevmiyorum. Çocuk yaramaz olmadığı ve laftan anladığı sürece çocuklu aileyle pek bir derdim yok. Ama evime gelen misafirin çocuğu koltukların tepesine çıkıyorsa,oradan oraya koşturuyorsa,bağırıyorsa,iki laf ettirmiyorsa bir zahmet gelmesin,ben de gitmeyeyim. Kafa derler buna..Herkesin kafası kaldırmaz,kaldırmıyor diye de kötü ilan edilemez. Bi de öyle tipler vardır ya;çocuk tantanası çekemiyor diye o kişiyi kötü kalpli filan ilan eden tipler. Onlara ayrı ayar oluyorum.
Şunu bilirim;herkesin çocuğu kendine tatlıdır,en yakın arkadaşımın da olsa arsız ve şımarık çocukla aynı ortamda olmaya tahammülüm yok. Ögretmenim, okulda tüm gün cocuklarlayım ve çocuk gürültüsü içindeyim,tüm tahammülümü okulda harcıyorum okul dışında ekstra tahammül göstermek zor geliyor. Evimde yalnız ve huzurlu oturmayı yeğliyorum bu yüzden

Ben diyim canım cocukluysa kirilacak tum eşyaları kaldiriyorum oturacağım odayı rahat bir ortam yapıyorum. Ikincisi yatak odami kilitliyom. Anahtari buzdolabin uzerine birakiyom. Kesinlikle oyuncakfazla birakmiyom ki kavga etmesinler. Diye senin anlayacagin tümünü kilitliyorum l. Mutfaga da tepside cay götürüyor um ve caylariniza mukayet olun çocuklar yanmasın diyince yanlis anlamiyorlar. Sofra serip yaptigim ikramlardan da veriyorum ki kotu misafir agirlamam olmasin hem dikkat hem temkinli ve misafirperver. Çekmeceler icinde. Tavsiye tum cekmeceleri bosaltip tabi oturma odasi diyom sikica bantliyom ki acamasinlar kenarlarina

Oğlum aşırı yaramaz bir çocuk. Kimseye ev oturmasına gitmiyorum sadece anne ve kv. o kadar.
Peşinde dolaşmaktan oturup çay içemiyorum.
Bence herkes de çocuğunu ikaz etmeli, kimse sırf evinde misafir ağırlıyor diye gerilmemeli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…