- En iyi cevaplar
- 2
- Emoji Skoru
- 76.034
- Puanlar
- 598
Emin miyiz?Açıkçası kadın daha lohusalık döneminde çocuğu alıp ğitmiş ve davayı nişanlım açmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emin miyiz?Açıkçası kadın daha lohusalık döneminde çocuğu alıp ğitmiş ve davayı nişanlım açmış
Niye çok bakamadın?Çok bakamadım ama beni çok sevdiğini söylüyor belkşde onu sevmediğinden bunlar yaşanmıştır
Belki onu sevmemiştir beni sevdiğini söylüyo diyo bırak ne hali varsa görsün. Kendine güvenen bir arkadaş, kimseye ihtiyacı yok bence.Bacım sen onu bunu bırak da nisanlanana kadar sen bu kadının ahindan hiç korkmamissin ve nisanlanmissin. Şimdi ne oldu kadının ahindan korktun oraları bir anlat. Senin anlatmadigin şeyler var sanki.
Öyle bir şey var diyeni gördünüz mü?Onlar tam tersini deselerde dosyanın bir yerinde şiddet ve aile düşkünlüğü yazıyordu ama asla böyle bişey yok diyorlar
Ailesi evlendirmişSizi unutamadıysa neden diğer kişiyle evlenip çocuk yapmış.Hepsi palavra bence.
Siz zamaninda bu adamdan ayrılmışsınız,adam evlenmiş yine ayrılmış bence ilişki yürütemeyen falsolu biri,ki lohusa haliyle boşanılmışsa kim dava açarsa açsın sorunlu demektir bu şahsiyetHerkese merhaba . Ben bundan 2 ay önce nişanlandım daha önce sevgili olduğum biriyle . Yıllar önce anlaşamayıp ayrıldık sonra kendisi gidip evlendi ve 1 yıl sonra ayrıldı . Bi çocuğu var ve çocuk annesinde kalıyor . Sorum şu aslında çekişmeli bi şekilde davaları bitmiş ve kadın çocugunu alıp şehir değiştirmiş bana kadının deli olduğunu ve ayrıyeten beni unutamadıgından ayrıldığını söyledi ama mahkeme kâğıtlarına baktığımda davayı kadın kazanmış ve tazminat almış sizce kim haklıydı şuanda gayet mutluyuz ama sonuçta ortada bi çocuk var nişanlım her ay nafakasını yatırıyor ama iletişimleri yılda 1 ayla sınırlı oluyor yanlış bir yolda mıyım düşünüp duruyorum kadın ah ederde mutsuz oluruz diye çok korkuyorum
Cekismeliymis UYAP vatandaş portaldan dava dosyasına bakın. Kadının cevap dilekçelerini okuyun orada yazar. Kadın tazminat aldığına göre adamın kusuru var. Adam hiç güven vermedi . Bence uzak durunHerkese merhaba . Ben bundan 2 ay önce nişanlandım daha önce sevgili olduğum biriyle . Yıllar önce anlaşamayıp ayrıldık sonra kendisi gidip evlendi ve 1 yıl sonra ayrıldı . Bi çocuğu var ve çocuk annesinde kalıyor . Sorum şu aslında çekişmeli bi şekilde davaları bitmiş ve kadın çocugunu alıp şehir değiştirmiş bana kadının deli olduğunu ve ayrıyeten beni unutamadıgından ayrıldığını söyledi ama mahkeme kâğıtlarına baktığımda davayı kadın kazanmış ve tazminat almış sizce kim haklıydı şuanda gayet mutluyuz ama sonuçta ortada bi çocuk var nişanlım her ay nafakasını yatırıyor ama iletişimleri yılda 1 ayla sınırlı oluyor yanlış bir yolda mıyım düşünüp duruyorum kadın ah ederde mutsuz oluruz diye çok korkuyorum
Şu hasinizda birinin bir erkeği zorla evlendiren öleceğine inaniyor musunuzAilesi evlendirmiş
Demekki lohusayken üzmüş kadını. Böyle bir insan kötü kalplidir.Açıkçası kadın daha lohusalık döneminde çocuğu alıp ğitmiş ve davayı nişanlım açmış
19 yasinda misiniz diye baktim 30musÇok bakamadım ama beni çok sevdiğini söylüyor belkşde onu sevmediğinden bunlar yaşanmıştır
Ailesi evlendirmiş
Demekki lohusayken üzmüş kadını. Böyle bir insan kötü kalplidir.
Öyle bişey olmadı kesinlikle hatta nişanli olduğunu bilmeden ona msj atmıştım oda direk tel nosunu değiştirmiştiAh alırız vs dediğine göre bunlar evliyken görüştüler.
Ben de boşanmış bir erkekle beraberim, eski eşinin ahı olur mu demiyorum çünkü ne alaka? Ben ayırmadım. Ayıran böyle şeyleri düşünür ve evet evliyle görüşen karşı tarafın ahını alır çocuğun ahını alır.
Anlatmadığı şeyler var konu sahibinin
Fake olduğun okadar belli ki :)Çok bakamadım ama beni çok sevdiğini söylüyor belkşde onu sevmediğinden bunlar yaşanmıştır
Erkeklere göre bütün kadınlar deli zaten. Kadın çocuğunu da alıp neden şehir değiştirme gereğinde bulunmuş bunu araştırın bence.Herkese merhaba . Ben bundan 2 ay önce nişanlandım daha önce sevgili olduğum biriyle . Yıllar önce anlaşamayıp ayrıldık sonra kendisi gidip evlendi ve 1 yıl sonra ayrıldı . Bi çocuğu var ve çocuk annesinde kalıyor . Sorum şu aslında çekişmeli bi şekilde davaları bitmiş ve kadın çocugunu alıp şehir değiştirmiş bana kadının deli olduğunu ve ayrıyeten beni unutamadıgından ayrıldığını söyledi ama mahkeme kâğıtlarına baktığımda davayı kadın kazanmış ve tazminat almış sizce kim haklıydı şuanda gayet mutluyuz ama sonuçta ortada bi çocuk var nişanlım her ay nafakasını yatırıyor ama iletişimleri yılda 1 ayla sınırlı oluyor yanlış bir yolda mıyım düşünüp duruyorum kadın ah ederde mutsuz oluruz diye çok korkuyorum