• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu nişanlım

Çok bakamadım ama beni çok sevdiğini söylüyor belkşde onu sevmediğinden bunlar yaşanmıştır
Niye çok bakamadın?

Görmek istemediğin için olabilir mi acaba, tabii canım senle evlendiği gün deccallıktan çıkıp sırlar kapısına yürüyerek melek olacak inşallah hep sevgiden bunlar.

Bacım sen onu bunu bırak da nisanlanana kadar sen bu kadının ahindan hiç korkmamissin ve nisanlanmissin. Şimdi ne oldu kadının ahindan korktun oraları bir anlat. Senin anlatmadigin şeyler var sanki.
Belki onu sevmemiştir beni sevdiğini söylüyo diyo bırak ne hali varsa görsün. Kendine güvenen bir arkadaş, kimseye ihtiyacı yok bence.

Herkese merhaba . Ben bundan 2 ay önce nişanlandım daha önce sevgili olduğum biriyle . Yıllar önce anlaşamayıp ayrıldık sonra kendisi gidip evlendi ve 1 yıl sonra ayrıldı . Bi çocuğu var ve çocuk annesinde kalıyor . Sorum şu aslında çekişmeli bi şekilde davaları bitmiş ve kadın çocugunu alıp şehir değiştirmiş bana kadının deli olduğunu ve ayrıyeten beni unutamadıgından ayrıldığını söyledi ama mahkeme kâğıtlarına baktığımda davayı kadın kazanmış ve tazminat almış sizce kim haklıydı şuanda gayet mutluyuz ama sonuçta ortada bi çocuk var nişanlım her ay nafakasını yatırıyor ama iletişimleri yılda 1 ayla sınırlı oluyor yanlış bir yolda mıyım düşünüp duruyorum kadın ah ederde mutsuz oluruz diye çok korkuyorum
Siz zamaninda bu adamdan ayrılmışsınız,adam evlenmiş yine ayrılmış bence ilişki yürütemeyen falsolu biri,ki lohusa haliyle boşanılmışsa kim dava açarsa açsın sorunlu demektir bu şahsiyet

Herkese merhaba . Ben bundan 2 ay önce nişanlandım daha önce sevgili olduğum biriyle . Yıllar önce anlaşamayıp ayrıldık sonra kendisi gidip evlendi ve 1 yıl sonra ayrıldı . Bi çocuğu var ve çocuk annesinde kalıyor . Sorum şu aslında çekişmeli bi şekilde davaları bitmiş ve kadın çocugunu alıp şehir değiştirmiş bana kadının deli olduğunu ve ayrıyeten beni unutamadıgından ayrıldığını söyledi ama mahkeme kâğıtlarına baktığımda davayı kadın kazanmış ve tazminat almış sizce kim haklıydı şuanda gayet mutluyuz ama sonuçta ortada bi çocuk var nişanlım her ay nafakasını yatırıyor ama iletişimleri yılda 1 ayla sınırlı oluyor yanlış bir yolda mıyım düşünüp duruyorum kadın ah ederde mutsuz oluruz diye çok korkuyorum
Cekismeliymis UYAP vatandaş portaldan dava dosyasına bakın. Kadının cevap dilekçelerini okuyun orada yazar. Kadın tazminat aldığına göre adamın kusuru var. Adam hiç güven vermedi . Bence uzak durun

Ailesi evlendirmiş

Bak evlen, evlenme demiyorum ama bu kadar saf olma

Ne demek ailesi evlendirmiş töre dizisi mi bu, kadını bile ailesi evlendirir erkeği evlendirmez. Tr de erkekler ailelerde acayip söz sahibi.

Evlenmek için tüm tuşlara basıyorsun yaş 30 oldu diye ama akıl süzgecinden geçir biraz 🤏🏻

Seni unutamamış ama maşallah gidip nişan takmış nikah kıymış düğün yapmış, seks yapmış korunmasız seksler yapmış çocuk yapmış, bir de unutsa ne yapacaktı acaba.

Senle evlensin bu seferde eski eşine seni unutamadım der, garantisi ne bunun?

Diğer kadından ne farkın var? Çocuk doğur bakalım ondan sonra pick me girl lüğüne devam et.

Adam bekar kadın buldum diye hava atmaya senle beraber.

Yok deliymiş deliyse mahkeme çocuğu kadına vermezdi.

Tazminat alamazdı.

Çocuğu görmediğini düşünme evlenir evlenmez o çocuk birden sizin evde olacak adam çocuğu sizden üste tutacak bu klasiktir.

Demekki lohusayken üzmüş kadını. Böyle bir insan kötü kalplidir.

Ah alırız vs dediğine göre bunlar evliyken görüştüler.

Ben de boşanmış bir erkekle beraberim, eski eşinin ahı olur mu demiyorum çünkü ne alaka? Ben ayırmadım. Ayıran böyle şeyleri düşünür ve evet evliyle görüşen karşı tarafın ahını alır çocuğun ahını alır.

Anlatmadığı şeyler var konu sahibinin

Ah alırız vs dediğine göre bunlar evliyken görüştüler.

Ben de boşanmış bir erkekle beraberim, eski eşinin ahı olur mu demiyorum çünkü ne alaka? Ben ayırmadım. Ayıran böyle şeyleri düşünür ve evet evliyle görüşen karşı tarafın ahını alır çocuğun ahını alır.

Anlatmadığı şeyler var konu sahibinin
Öyle bişey olmadı kesinlikle hatta nişanli olduğunu bilmeden ona msj atmıştım oda direk tel nosunu değiştirmişti

Bizim eskiden oturduğumuz apartmanda vardı böyle bir tanesi. İlk eşi evi falan temizlemiyormuş ev sahibi (ev sahibimiz aynıydı) ile sorun yaşamışlardı ordan duyuldu. 1 çocukları vardı ilk kadın biraz tuhaftı ama evin içini bilmeyince sadece olumsuz düşünebiliyorsun.

Sonra bundan ayrıldı kadın ve hal böyle olunca biz bile kadın sorunlu sanırım dedik. Bir de bayağı kavga falan oldu ama adam sessiz duruyordu.

Çok geçmeden ikinci evliliğı peş peşe 2 çocuğu yaptı ikiz gibiydi çocukların yaş farkı. Yine aynı ev ve yine aynı ev sahibi olunca benzer durumlar yaşanmaya başlamış. Sonra kadın ev sahibine her şeyi anlatmış.

Adam ikinciyi almadan evvel "Deliydi evi temizlemezdi (çöp ev gibi) bak işte herkes duydu vs.vs." demiş. Meğer adam sürekli sanaldan bile aldatan, şiddet uygulayan bir manyakmış ve tehdit ediyormuş. İlk iki sene adam kendini çok iyi saklamış. Öyle bir kötü etkisi varmış ki bırak ev temizlemeyi kolumu kaldıracak halim kalmıyordu çocuklara bile bakmakta zorlanıyordum. İlk karısı deli falan değilmiş yaşayınca anladım bu adamın yanında normal kalmak mümkün değildi falan demiş.

Bence siz eski karısı ile konuşma imkanınız varsa konuşun. Kadınları delirtip, deli damgası vuran çok.

Daha lohusalikta karisini birakip , onun durumunu anlayip, psikolojik destek aldirmaktan aciz olup, ustune ustluk ona deli diyen bir adamla mi birlikte olmak istiyorsunuz ?

Siz lohusaliginiz da psikoz yasasaniz demekki sizide el kadar bebekle birakip gidicek.

Hadi kadini sevmiyordu, neden cocuk yapti ? Korunsaydi …

Cooook fazla red flag var. yeniden birini bulmak yerine hali hazirda size olta atmis ve dusmussunuz. Kendinize gelin. Kendi cocuguna sadece para ile babalik yapan adam , adam degildir.

Erkeklere göre bütün kadınlar deli zaten. Kadın çocuğunu da alıp neden şehir değiştirme gereğinde bulunmuş bunu araştırın bence.

Aşık olduğunuz halde adama inanmakta zorluk çekiyorsunuz. Adam seni unutamadım o yüzdwn de boşandım diyecek kadar yalancı...

Back
X