Zaten hep park AVM geziyorum.birde diğer arkadaslardada bir yada iki çocuk var genelde ama onlarla canciger bende üç tane diye bulaşan yokBacım çocuklarını çıkar gez dolaş park AVM piknik. İlla birileri olmasına gerek yok. Oralarda zaten insanlar kaynasiyor. Çocuk oynaması pasta börek buluşmasına dönüyor.
Ben bunların böyle hareketlerini gördüm.sonra haliyle mesafe koydum gitmiyorum madem ile istiyorlar bende kabul etmedim bir kac.sonra benim adım onları istemiyora çıktı.ustune bide suçlu oldukİki çocuk ve üç çocuk arasında bir fark yok. Arkadaşlarınızın size söylemediği başka bir şey olabilir bunu bahane ediyorlardır. Bir arkadaşınıza sorun gerçek derdi neymiş.
Çevrenizi değiştirirsiniz sonuçta daha sosyallesebilme imkanınız doğacak ama bana kalırsa bir süre sonra sizinde kızgınlığıniz geçecek.Olemi dersiniz ama sonrada bunu yapan insanlar nasıl içime sinecek bilmiyorum
Biz hep idare ettik onların çocuklarını.yaa bende sürekli gideyim peşinde degilimde.cocuk olunca hepten yok gibi oldularBenim cocugum yokken 3-4 cocuklu yakinlarimiz gelirdi rahatsizlik duymadim hic benim de 16 aylik oglum var suan ben gitmek istemiyorum baskasinin evindeyken cocukla ilgilenmek daha zor gelir bana.. ama yinede karsi tarafdan gelin bekliyoruz diye teklif ister insan devamli biz gelelim vs dese gicik olurdum
Aynen onu yapamadım işte.birde dediki arkadaşım üzülme biz toplasip geliriz sen yorulma dedi“Manyak mısın arkadaş? 3 çocukla ev temizleyip yemek yapmak mı zahmetsizlik?” diyemediniz mi? Ay ben mesafe koyacak olsam ağzıma geleni sayar öyle koyarım.
Çevrede ole enteresan biseyki hepsi birbiriyle bağlantılı.eskiden evimden çıkmazları.sabah onda gelip gece yarısında gittikleri çok oldu.ama eşim anlamıyor eşim hala eşleriyle çok iyi.ben çocukluğum diye dislabiyorum eşimde nasıl olacak böle biz çağıralım ara acilmasin diyorÇevrenizi değiştirirsiniz sonuçta daha sosyallesebilme imkanınız doğacak ama bana kalırsa bir süre sonra sizinde kızgınlığıniz geçecek.
Başka arkadaşlar var çocuklu ama onlarda bir yada iki tane var onlarla programlar yapıyorlar ben sonra oradan buradan duyuyorum.sonra mesafe koyuncada ben suçlu oliyorum
Yemeğe icmeyede gitmiyorsun ki bazen insan sohbet istiyor.bana geldiklerinde ben daha rahat ediyorum ama bazen insan bunalıyor niyetlerle gitmek istiyorçocuklu kişiler birbirlerini anlamalı..ama bizim toplumda çok abartılıyor misafir ağırlama olayı... mesela kahvaltıya geliyorum diyorum ev sahibi bocalıyor , ne yapacağım diye. halbuki iki yumurta kır zeytin peynir tamamdır işte... yooo 4 4lük olcak. olmuyor işte. veya bana gelecek ben onun yaptığını yapamam 2 çoçuk 3.yolda. bir tatlı bir tuzlu , yakınsa sade kahveye.
eskiden böyle değildi insanlar artık yeme içme oturup rahat etme peşinde.
gittiğim arkadaş bana dediki, " bazı misafirler insan yük olur Sen yükümü aldın" nasıl mutlu oldum. evi dağıtır çocuklar toplar öyle çıkarım. hamileyim hasta değilim şükürler olsun.
evde nasılsam öyle.
nedense yazmak istedim iç dökme gibi
Yok denedim ama olmadı.beni anlamak yerine dahada suçlu çıkardılar.hatta bir arkadaş diyorki çok zor bir yemek istiyor benden müsait olduğunda yap beni çağır diyor.bende emrivaki yaptığı için cagirmadim işin aslı.ara ara msj atıp işte bizi kabul etmedim bilmem ne.birsuru tripanlamaları lazım seni. sıkılıyorum diye konuşsan o samimiyet varmı aranızda?
bende davet ettim arkadaşı uzun zaman oldu. geldi nasıl ihtiyacım var dedi. mutlu oldu. bende anlattım ona . gidemiyorum kimseye sıkılıyorum diye. sonra o davet etti. sonra gene ben derken samimi olduk. yoksa baya mesafe oluyor. davet edince içini dökmeyi denesen kırılmak yerine ?
Yok denedim ama olmadı.beni anlamak yerine dahada suçlu çıkardılar.hatta bir arkadaş diyorki çok zor bir yemek istiyor benden müsait olduğunda yap beni çağır diyor.bende emrivaki yaptığı için cagirmadim işin aslı.ara ara msj atıp işte bizi kabul etmedim bilmem ne.birsuru trip
Önce bi temizliğe gelsinler, sonrada evden yemek getirsinler madem. Ya gerçekten empati kuramıyorlar yada evleri pek kıymetli.Aynen onu yapamadım işte.birde dediki arkadaşım üzülme biz toplasip geliriz sen yorulma dedi
Merhaba arkadaşlar.canim öyle sıkılıyor ki.uc yaşında ikizlerim ve büyük çocuğum var.cocuklarla hicbiryere gidemiyorum.onceden evim dolar yaşardı.yatilimi dersiniz yemeklimi dersiniz.okadar çok arkadaşımız vardı.tek çocukluykende öyleydi.simdi hiçbiri kalmadı.cocukluyum diye mikropluyum sanki.sen çocuklusun hep duyduğum laf bu.eskiden evimden çıkmayan insanlara arayıp müsaitsen ben geliyorum diyemiyorum.cocuklarim hiç şımarık değil.birkac gittim ama bakışlar çocukların üzerinde.birde sen çocuklusun sana zahmet olmasın biz gelelim diyenlermi ararsınız.bende mesafeyi koydum tabi.sikintidan patliyorum.tamam gelsinler ama bende gitmek istiyorum biyerlere.esime göre biz çağıralım madem diyor.cocuklar olduktan sonra hayattan koptum sanki .ben bunları hep yakın dostum sanardim.ole bı içimi döktüm iste
İkizlerini de size bıraksınKursa gidin. Hem uğraş olur hem yeni arkadaslar edinirsiniz. Ya da bir işe girin.
Şimdi ev degistirecem yakında.birtanesi diyorki yeni evinize ggelicez.bende ozaman bir düşünürüm diyorum eşime.oda öyle deyince suratı dusuyorBenim bir arkadaş da çocuklu mocuklu demezdi yemek yapardık bizde 3 yersek onda bir yerdik.kızım bacağıma yapışık hazırlardım ikram pasta börek.bir tek bana değil başkalarına da böyleydi.ay sana kısıra gelemedik ay buna şuna gidemedik.kendi çocugu oldu.ay ben çagıramıyorum.ay huysuz demeye başladı.eeee çocuklu olunca ona zor geldi.çocugu da iki yaşında büyudü artık.ama bizler yapıp yedirirken iyiydi kücük cocuklarla.
Siz de boşverin.biz sana gelelim diyene ay yok sagolun 3 çocukla hazırlanamam ben deyin geçin.3 çocukla sizi cagırmayan insanları ne çagıracaksınız
Aynen kendi evleri çok kıymetli yer benim cocuklarÖnce bi temizliğe gelsinler, sonrada evden yemek getirsinler madem. Ya gerçekten empati kuramıyorlar yada evleri pek kıymetli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?