- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.010
- 278
alin cocuklarinizi acik havada vs bolca ani biriktir , koşup eglensin cocuklar da.. eve niye tıkılacaklar ki.. oyun caglari onlarınMerhaba arkadaşlar.canim öyle sıkılıyor ki.uc yaşında ikizlerim ve büyük çocuğum var.cocuklarla hicbiryere gidemiyorum.onceden evim dolar yaşardı.yatilimi dersiniz yemeklimi dersiniz.okadar çok arkadaşımız vardı.tek çocukluykende öyleydi.simdi hiçbiri kalmadı.cocukluyum diye mikropluyum sanki.sen çocuklusun hep duyduğum laf bu.eskiden evimden çıkmayan insanlara arayıp müsaitsen ben geliyorum diyemiyorum.cocuklarim hiç şımarık değil.birkac gittim ama bakışlar çocukların üzerinde.birde sen çocuklusun sana zahmet olmasın biz gelelim diyenlermi ararsınız.bende mesafeyi koydum tabi.sikintidan patliyorum.tamam gelsinler ama bende gitmek istiyorum biyerlere.esime göre biz çağıralım madem diyor.cocuklar olduktan sonra hayattan koptum sanki .ben bunları hep yakın dostum sanardim.ole bı içimi döktüm iste
Çok abartı değilmi sırf çocuk var diye gidip gelmemek?3 cocuklu insan ne eve cagrilir ne de onun evine gidilir. Disarida bulusmak en guzeli cunku. Bence etrafinizdaki insanlari buna alistirsaniz daha rahat edersiniz. Bende tek cocuk var,kimsenin evine gitmiyorum,kimseyi de cagirmiyorum disarida bulusuyorum. 3 cocuklu sizi hic dusunemedim eviniz kres gibi olur facia bence
Yok denedim ama olmadı.beni anlamak yerine dahada suçlu çıkardılar.hatta bir arkadaş diyorki çok zor bir yemek istiyor benden müsait olduğunda yap beni çağır diyor.bende emrivaki yaptığı için cagirmadim işin aslı.ara ara msj atıp işte bizi kabul etmedim bilmem ne.birsuru trip
Ben senin yerine olsam "sen cocuklusun sana gelelim dediginde"sizde cocuklar kucukken bana geliyodunuz zorlaniyormuydunuz"derdim gulerekBiz hep idare ettik onların çocuklarını.yaa bende sürekli gideyim peşinde degilimde.cocuk olunca hepten yok gibi oldular
Ben baskasinin evinde cocukla rahat edemiyorum. Surekli gozum elim cocukta oluyor,ne konustugumu anliyorum ne dinledigimi. Baskalarinin evine gitmem bu yuzden. Onlar da bana gelirse kabul ederim aslinda memnuniyetle ama neyse ki onlarda da en az 2 cocuk var ve disarida gorusmeyi daha eglenceli buluyorlar. Kisin oyun alanli yerlere gidiyoruz,yazin da acik hava yerlere gidiyoruz herkes rahat ediyor. Ev ortaminda 3 ve uzeri sayida cocugu dogru bulmuyorum krese donuyor ortalik,dokulen sacilan,kirilanin haddi hesabi olmuyorÇok abartı değilmi sırf çocuk var diye gidip gelmemek?
Anladım :) bizim çocuklar 4+ hep o yüzden daha rahatız sanırım. Odada oynuyorlar zarar vermeden.Ben baskasinin evinde cocukla rahat edemiyorum. Surekli gozum elim cocukta oluyor,ne konustugumu anliyorum ne dinledigimi. Baskalarinin evine gitmem bu yuzden. Onlar da bana gelirse kabul ederim aslinda memnuniyetle ama neyse ki onlarda da en az 2 cocuk var ve disarida gorusmeyi daha eglenceli buluyorlar. Kisin oyun alanli yerlere gidiyoruz,yazin da acik hava yerlere gidiyoruz herkes rahat ediyor. Ev ortaminda 3 ve uzeri sayida cocugu dogru bulmuyorum krese donuyor ortalik,dokulen sacilan,kirilanin haddi hesabi olmuyor
Ben herkesten cok kendi cocugumdan sikayetci oldugumdanAnladım :) bizim çocuklar 4+ hep o yüzden daha rahatız sanırım. Odada oynuyorlar zarar vermeden.
Evet çok haklısın anneleri ses etmiyor çünkü alıştıkları için normal algılıyorlar ama maalesef öyle değil :))Tam tersi bir durum bende var..
Evime çocuklu biri geldiğinde ya da ben çocuklu bir eve gittiğimde; acayip rahatsız oluyorum..
Nezaketen belli etmiyorum tabi.
Çocuklar; odadan odaya koşturuyorlar, herşeye dokunuyorlar. Bağırış çağırış..
Anneleri de hiç ses etmiyor. Yemek ya da ikram vakti ellerinde döke saça yiyorlar.
Bana dek gelen etrafımdaki çocuklu anneler hep öyle..
Şimdi benim de bebeğim olacak, durum nasıl olacak bilmiyorum..
Merhaba arkadaşlar.canim öyle sıkılıyor ki.uc yaşında ikizlerim ve büyük çocuğum var.cocuklarla hicbiryere gidemiyorum.onceden evim dolar yaşardı.yatilimi dersiniz yemeklimi dersiniz.okadar çok arkadaşımız vardı.tek çocukluykende öyleydi.simdi hiçbiri kalmadı.cocukluyum diye mikropluyum sanki.sen çocuklusun hep duyduğum laf bu.eskiden evimden çıkmayan insanlara arayıp müsaitsen ben geliyorum diyemiyorum.cocuklarim hiç şımarık değil.birkac gittim ama bakışlar çocukların üzerinde.birde sen çocuklusun sana zahmet olmasın biz gelelim diyenlermi ararsınız.bende mesafeyi koydum tabi.sikintidan patliyorum.tamam gelsinler ama bende gitmek istiyorum biyerlere.esime göre biz çağıralım madem diyor.cocuklar olduktan sonra hayattan koptum sanki .ben bunları hep yakın dostum sanardim.ole bı içimi döktüm iste
Ben de aynen senin gibiyim. Çocuğun eline cips verip evde gezdiriyorlarTam tersi bir durum bende var..
Evime çocuklu biri geldiğinde ya da ben çocuklu bir eve gittiğimde; acayip rahatsız oluyorum..
Nezaketen belli etmiyorum tabi.
Çocuklar; odadan odaya koşturuyorlar, herşeye dokunuyorlar. Bağırış çağırış..
Anneleri de hiç ses etmiyor. Yemek ya da ikram vakti ellerinde döke saça yiyorlar.
Bana dek gelen etrafımdaki çocuklu anneler hep öyle..
Şimdi benim de bebeğim olacak, durum nasıl olacak bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?