Çocuklu olup ameliyat olanlar

Smallworld

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2016
39
2
6
Hepinize merhaba arkadaşlar burun ameliyatı olucam ancak 2 yaşında çocuğum var. Sizce çok zor olur mu süreci atlatmam darbe filan da alınmaması lazım. Çocukla nasıl olucak bilmiyorum tecrübesi olan var mı aranızda

Bende 2 çocukla oldum biri 9 yaşında o sorun değil de küçüğüm 3.5 yaşında ona rağmen zorlandım küçükten yana 1 ay oldu ameliyat olalı çok sokuluyor korkuyorum çarpacak diye kucaklamamı istiyor sürekli kucaklayamıyorum ağır kaldırmamak için seninki daha küçük eğer yardımcı olacak kimse varsa çok zorlanmazsın benim annem vardı yoksa daha zorlanırdım aslında biliyordum küçüğün beni zorlayacağını ama çok takmıştım kafaya bekleyemezdim elimden geldiğince dikkat ediyorum birde laftan anlıyo biraz burnum acır dikkat et diyorum şimdilik sıkıntı yok inşallah olmaz da

Merhaba, 2 yasindaydi benim oglum ben ameliyat oldumda, ve beni bantli gordunde cok cok uzulmustu, bende sekilerden dustum ve gecicek demistim, (oglum cok etkilenmisti ve herkeze soylemeye baslmisti, benim annem sekilerden dustu ve burnu kirildi diye) surekli saatlerce beni gozetledi, uzuldu ve sarildi. Noldu deseydim aglicakti. Yanli kolay bi surec degil, gercegi soylemek lazimsa iki kere de eli sert bi sekilde deydi burnuma. Cok cook korumama rahmen. Cok sukur biseycik olmadi, opmek istio. Sarilmak ve bogusmak istiyor. Cocuk sonucta. Kolay degil amaa cok istiyorsan yaptir :) ben cok istedim her zorluklara rahmen yaptirdim.

Bide doktorum bana agir tasima demisti, ben mecburen oglumu kucagima almistim, toilete otuturmak icin, yatagina koymak icin, .. sandalyeye otuturmak icin , .... cok sukur bitti ve simdilik burnum 2 bucuk aylik ve bizeycik yok

Sağolun kızlar cevaplarınz için aynen çok zor olacak biliyorum ama ben de artık olmak istiyorum işe başlama durumum da var iyileşme sürecini düşününce bir an önce olmam gerekiyor. Burna darbe riski var işte çocuktan dolayı elleri ayakları durmuyor hani anne sonuçta hep yakın olmak istiyorlar kuzucuklar bakalım nasıl atlatıcağız bu süreci

Onemli degil cnmmm korkma :) guzelce anlat kucuk filan deme, inan anliyorlar :) ben hic pisman degilim minik ogluma kocaman adamis gibi oturdum anlatim ona dokusunursa burnuma yine kanar yine acir dedim. Aglarim dedim, ve artik dokunmuyor bile, bana diyor: benim annem guzel oldu, guzel burnu var (2 yasta cok biliolar simdilikiler)

Aynen benimki de anlıyor zaten canım sevindim bunları duyduğuma biraz cesarete ihtiyacım var. Çevremdekiler küçük çocuklusun çok zorlanırsn çok zor ameliyat filan laflar korkuttu açıkcası

Aynen benimki de anlıyor zaten canım sevindim bunları duyduğuma biraz cesarete ihtiyacım var. Çevremdekiler küçük çocuklusun çok zorlanırsn çok zor ameliyat filan laflar korkuttu açıkcası

Benimde tanidiklarim az kalsin caydiriodu beni. iyi ki de dinlememisim, bi ara aldigim ameliyat gunumu iptal edicektim yaniii. Cok istiyorsan hic beklemeee. Jeske once olaydim diyorum korkularim bosaymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…