Çocuklu olup boşandıktan sonra mutlu olan var mı?

Çok sürekli konuşuyorum ama aynı işi bahane ediyor eve zorla getiriyorum. Aldatma yok ama ihmal ediyor sürekli
Uzman yardimi falan alsaniz?Cocuk sahibi olup bosanip mutlu olanlar elbette var hem de oyle cok ki.Maddi durumunuz da varsa bosanmadan once uzman yardimi alin

Evle ilgisi hiç yok çocuklarıyla da ilgilenmiyor hiç okulunu bile, sanki evde ben ve çocuklarım yaşıyoruz bu şekilde nereye kadar katlanacağım tek başıma bir evlilik benimkisi

Başlığa cevabım evet var, benim hergün iyiki boşandım diye Allah’a şükür ediyorum 2 tane çocuğum var
Ne mutlu cesaret edip başarabilmişsiniz
[/QUOTE]
Bu ilişkide yaşadığınız soruna göre çok önemli ben aldatılma sonucu boşanma kararı almıştım ama sonrasında yanlız kalınca düşünme fırsatım oldu aslında tek sorunum bu değildi çok baskıcı üzerimde sürekli bir hakimiyet kurduğunu arkadaşlık ilişkilerimden tutun da giyim tarzıma saçımı nasıl yapacağıma kadar üzerimde baskısı vardı hep onun sorunları onun iş dünyası onun sevdiği şeyler o mutlu olmalı sanki o mutlu olursa herşey güzel olacak gibi baskısını öyle bir yaşamıştım ki o dönemlerde bu benim hayatımda rutin olmuş ve kendim için birşey yapmayı unutmuşum bunu ondan uzaklaşınca çok yoğun gördüm.Şimdi kendim için yaptıklarım arkadaşlarımla geçirdiğim vakit müdahalesiz bir alanım olması beni inanılmaz mutlu etti ben mutlu olunca çocuklarımda mutlu anne hep eğlenceli kendiyle barışık bu çok önemli ve 3 sene olmak üzere bir erkek fikri benim için hala çok itici özgürlüğümü özlemişim...Sizin içinde hayırlı olan gerçekleşsin diliyorum

Merhaba hanımlar çocuklu olup boşandıktan sonra mutlu huzurlu olanınız var mı acaba , yani iyiki de boşanmışım vs dediğiniz oldu mu düşünceleriniz nedir bu konuda?
kendı kendıne ve cocuklarına yetebılmek bu ozguvende olmak ve dım dık durabılmek cevreye karsı yeterlı mutluluk sbebı bence. evlılık zulumse cocuk ıcın katlanırımlar falan benım ıcın hayatını cöp etmek oldugundan ıkı medenı ınsan gıbı arada babası cocuklarınla gorustugunde selamlasabılecegın kadar saygın kalarak noktalamak en mantıklısıdır zaten. mutlu olmanın bı kısmı da cocukların babalarıyla ıletısımınden gecıyor. ama sorunlu bırıylse arada gormek bıle ket vursa da gulumsemene evlıyken varlıgının verdıgı rahatsızlıgı, sızden caldıgı gunlerı ayları psıkolojık yıpranmaları falan hesaba katınca tabı kı ıyı kı ayrılmısım dersın. kımse kımsenın omrunden calmasın mumkunse.. bı kere yasayıp ölcez gıtcez ..

Ne mutlu cesaret edip başarabilmişsiniz
Bu ilişkide yaşadığınız soruna göre çok önemli ben aldatılma sonucu boşanma kararı almıştım ama sonrasında yanlız kalınca düşünme fırsatım oldu aslında tek sorunum bu değildi çok baskıcı üzerimde sürekli bir hakimiyet kurduğunu arkadaşlık ilişkilerimden tutun da giyim tarzıma saçımı nasıl yapacağıma kadar üzerimde baskısı vardı hep onun sorunları onun iş dünyası onun sevdiği şeyler o mutlu olmalı sanki o mutlu olursa herşey güzel olacak gibi baskısını öyle bir yaşamıştım ki o dönemlerde bu benim hayatımda rutin olmuş ve kendim için birşey yapmayı unutmuşum bunu ondan uzaklaşınca çok yoğun gördüm.Şimdi kendim için yaptıklarım arkadaşlarımla geçirdiğim vakit müdahalesiz bir alanım olması beni inanılmaz mutlu etti ben mutlu olunca çocuklarımda mutlu anne hep eğlenceli kendiyle barışık bu çok önemli ve 3 sene olmak üzere bir erkek fikri benim için hala çok itici özgürlüğümü özlemişim...Sizin içinde hayırlı olan gerçekleşsin diliyorum
[/QUOTE]
Teşekkür ederim amin inşallah sizin için de daha iyi bir hayatınız olmasını dilerm

kendı kendıne ve cocuklarına yetebılmek bu ozguvende olmak ve dım dık durabılmek cevreye karsı yeterlı mutluluk sbebı bence. bosanan hayatını yasayan cocuklarına kendıne tatıller planlar hazırlayan bı tanıdıgım var mutlulukları daım olsun . evlılık zulumse cocuk ıcın katlanırımlar falan benım ıcın hayatını cöp etmek oldugundan ıkı medenı ınsan gıbı arada cocuklarınla gorustugunde selamlasabılecegın kadar saygın kalarak noktalamak en mantıklısıdır zaten. mutlu olmanın bı kısmı da cocukların babalarıyla ıletısımınden gecıyor. ama sorunlu bırıylse arada gormek bıle ket vursa da gulumsemene evlıyken varlıgının verdıgı rahatsızlıgı, sızden caldıgı gunlerı ayları psıkolojık yıpranmaları falan hesaba katınca tabı kı ıyı kı ayrılmısım dersın. kımse kımsenın omrunden calmasın mumkunse.. bı kere yasayıp ölcez gıtcez ..
Aynen inanın yıLlardır böyleyiz evlilikle adamın hiç alakası yok evlilikte erkeğin sadece evi geçindirmek olarak görüyor o.

Ben varim, 2 cocukla bosandim. Umursamaz, dunyayi takmaz iskolik bir adamdi. Aldatma siddet vs olmadi ama onun ruh gibi hali icimi kemiriyordu. İyi ki bosanmisim, keske daha once bosansaydim diyorum

O Gitmiyor gitmez de asla
Yani icinden cikilmaz hale geldiyse iyi degerlendirmek lazim.Hele cocuk ta olunca insan daha bir dusunuyor.Bence uzman yardimi almadan karar vermeyin derim.Insan kendi icsel yolculuguna cikiyor.Ha adamdan artik biktiniz kesin bosanicam derseniz de zaten mutlu olursunuz ayrilinca.

Ben varim, 2 cocukla bosandim. Umursamaz, dunyayi takmaz iskolik bir adamdi. Aldatma siddet vs olmadi ama onun ruh gibi hali icimi kemiriyordu. İyi ki bosanmisim, keske daha once bosansaydim diyorum
Sanki benim kocamı anlattınız aynısı o da işkolik yani bizi hiç umursamıyor aynı ben de ruh halindeydim sürekli moral bozuk sersem gibiyim içim içimi yiyor bu şekilde

Bebegim 6aylik di ayrildim
Inisli cikisli gunlerim oldu ama cok guzel ayaklarimin uzerinde durdum
Mutluydum, evli kalsaydim ya onlar beni oldururdu yada intihar ederdim oyuzden hic pisman olmadim
9bucuk yil sonra tekrar evlendim
Bir bebegim oldu
Cok sukur Mutluyum
Allah bağışlasın ne mutlu Hayırlısı olsun hakkınızda

cocukluktan sartlandırılıyor erkek.. kadın ev ısı yapmaya adam evıne bakmaya.. yetıstırılme tarzı heralde dıyorum cunku sureklı para kazanayım evımı gecındıreyım ı dusundugunden bu da cok yorucu bı sorumlulukmus gıbı geldıgınden yeterınce ıs yapmıs olup gerıde duran cok kısı var. bı romantık cumle durduk yere sarılmak gulumsemek ya da ne bıleyım hadı kalk suraya gıdelım dıye suprız yapmak ıcten gelecek.. yasam kalıtesı para ıllakı bazı seylerı etkıler ama parayla olmayan seylerde var :) ve beklerım bısey yapmasını. tek kısılık olmuyor su gecım olayı da:) bız kocamıza yetelım cocugumuza yetelım .. onun aılesıne yetıselım... mısafır agırlayalım hızmet mızmet.. erkekler daha mı bıkkın bitkin anlamadım:))

Yani icinden cikilmaz hale geldiyse iyi degerlendirmek lazim.Hele cocuk ta olunca insan daha bir dusunuyor.Bence uzman yardimi almadan karar vermeyin derim.Insan kendi icsel yolculuguna cikiyor.Ha adamdan artik biktiniz kesin bosanicam derseniz de zaten mutlu olursunuz ayrilinca.
Hayırlısı olsun yine konuşcam olursa olur olmazsa da hayırlısı İnanın insanın ömrü gidiyor bu şekilde de Allah hayırlısını versin

cocukluktan sartlandırılıyor erkek.. kadın ev ısı yapmaya adam evıne bakmaya.. yetıstırılme tarzı heralde dıyorum cunku sureklı para kazanayım evımı gecındıreyım ı dusundugunden bu da cok yorucu bı sorumlulukmus gıbı geldıgınden yeterınce ıs yapmıs olup gerıde duran cok kısı var. bı romantık cumle durduk yere sarılmak gulumsemek ya da ne bıleyım hadı kalk suraya gıdelım dıye suprız yapmak ıcten gelecek.. yasam kalıtesı para ıllakı bazı seylerı etkıler ama parayla olmayan seylerde var :) ve beklerım bısey yapmasını. tek kısılık olmuyor su gecım olayı da:) bız kocamıza yetelım cocugumuza yetelım .. onun aılesıne yetıselım... mısafır agırlayalım hızmet mızmet.. erkekler daha mı bıkkın bitkin anlamadım:))
Evet haklısın aynen de öyle yetiştirilme tarzı işte kesinlikle aileden kaynaklı zaten çok boşlar Vasatlar bu konuda geri kafalılık mi dersiniz artık siz getirin ailesiyle konuştum ama nafile onlar eşimden De beterler daha bi köstekler

Bu biraz neden boşanıldığı ile alakalı bence. İhanet, şiddet vb. şeyler yaşayan bir kadın keşke boşanmasaydım demez herhalde :D Pire için yorgan yakmalık bir sebeple ayrılanlar istisnadır. Çünkü kadınlar genelde fedakar bu konuda. Yılmıştır ki boşanmıştır. Herkes önündeki maçlara baksın derim. 😎

Back
X