Çocuklu olup boşandıktan sonra mutlu olan var mı?

Bu biraz neden boşanıldığı ile alakalı bence. İhanet, şiddet vb. şeyler yaşayan bir kadın keşke boşanmasaydım demez herhalde :KK70: Pire için yorgan yakmalık bir sebeple ayrılanlar istisnadır. Çünkü kadınlar genelde fedakar bu konuda. Yılmıştır ki boşanmıştır. Herkes önündeki maçlara baksın derim. 😎
Aynen ben de bıktım yıllardır arayıp onla uğraşmaktan eve gel gel demekten yoruluyor ya insan ben de tükendim yoruldum ugraşmaktan

Huzurlu bir ortam olsunda ister evli ister boşanmış olsun çocuklarınızı huzulu bir ortamda yetiştirmezseniz kafayı yerler
Çocuklarımı elimden geldiğince iyi yetiştirmeye çalışıyorum onlar huzurlu ve çok mutlular ama baba sevgilerinden mahrumlar da yani babaları hiç göremiyorlar bile evliyim ama kocam eve gelmiyor gelse de geç geliyor bir düzeni yok adamın kendini işe dışarıya adamış biri

2 çocugu olan bir ablam var iş yerınde .Çocukları boşan dedi zaten.Kadın boşandıktan sonra kendını buldu.Eskıden eve hiç gitmek ıstemıyordum.Şimdi evimden çıkmak ıstemıyorum diyor.Kahkaha sacıyor.Çocukları ile çok mutlu .Gecen gun saclarını grıye boyamıştı.

Huzurlu bir ortam olsunda ister evli ister boşanmış olsun çocuklarınızı huzulu bir ortamda yetiştirmezseniz kafayı yerler
Çok şükür ben yetmeye çalışıyorum yavrularıma ama babadan yoksunlar onu da doldurmaya çalışıyorum elimden geldiğince ama bu şekilde çok yoruldum evle alakası olmayan biri bir iki gün iyiyse diğer günler eve geç gelmeler işi bahane etmeler ama sürekli bu şekilde

2 çocugu olan bir ablam var iş yerınde .Çocukları boşan dedi zaten.Kadın boşandıktan sonra kendını buldu.Eskıden eve hiç gitmek ıstemıyordum.Şimdi evimden çıkmak ıstemıyorum diyor.Kahkaha sacıyor.Çocukları ile çok mutlu .Gecen gun saclarını grıye boyamıştı.
Allah daim etsin👍

Bazen oyle oluyorum ki bosanacagim diyorum. Sonra neler olur diye dusunurken acaba onu ozler mıyım. Pisman olur muyum diyorum. Ne dmek ne sormak istediğinizi anladim ama cevabi ben de bilmiyorum. Merak ettim. Belki de pisman olsalar da dile getirmiyorlardir.

Bazen oyle oluyorum ki bosanacagim diyorum. Sonra neler olur diye dusunurken acaba onu ozler mıyım. Pisman olur muyum diyorum. Ne dmek ne sormak istediğinizi anladim ama cevabi ben de bilmiyorum. Merak ettim. Belki de pisman olsalar da dile getirmiyorlardir.
Ben hiç pişman olan görmedım.Ama boşanmasam ne haldeydım dıyen cok gördüm.

Cevremde bosanip yeniden dogdum diye yakinlarim ,arkadaslarim , ailem ,tanidiklarim var hepsi bosanir bosanmaz gobek atti yeniden dogduk dediler.Birde biri soyle anlatmisti derin bir nefes cekip birakirken ohh iste boyle nefes alip verdigimi anladim diye :)) Biz 3 gobek bosanmis aile cocuklariyiz ne diyeyim mutlu nesiller olduk..Bende bunu kirmaya calisiyorum bosanmama konusunda direnc gosteriyorum.Feyz almiyor degilim :))

Merhaba hanımlar çocuklu olup boşandıktan sonra mutlu huzurlu olanınız var mı acaba , yani iyiki de boşanmışım vs dediğiniz oldu mu düşünceleriniz nedir bu konuda?
Ben. Ben boşanmayı kör olmakla yada yatalak olmakla yada hayatım bitti kulağım uzadı diye görmediğim için olabilir. Kendime değer verip kendimi çok beğendiğim içinde olabilir. Bilmiyorum. Tabiki iyiki boşandım iyiki evlendim komik..... Yani yapılması gereken yapılmalı Bi şeyden kaçmakla sorunları görmezden gelmekle Bi insanla var oldum o yok olunca öldüm sanmakla geçmez hayat. Geçirenleri bilmem zaten beni ilgilendirmez. Ben bu mutluluk fragmanı ve halının altına sorunları süpürüp durup sinir hastası olmayı seçenleri ne dinliyor ne yardımcı oluyorum kendi adıma... Bu arada ne sevgiye ne aşka küsmedim ben nede hayata..... Ben dünyaya iyi yaşamaya geldim yaşarım da. Gamlı baykuş olup başıma çöreklenip enerjimi yedirmem kimseye. Herkes ömrünü yesin. Ben ayrılıp konuyu kapattım ben herkese anlatmıyorum bu konuda ne meraklı insanlara ne boş beleş lafcılara nede kendi sıkıcı hayatı ile mukayese edecek insanla uğraşacak vaktim var... Vaktim sevdiklerime beni iyi hissettirenlere zeki insanlara sadece...... Cinsiyet değiştirmek daha önemli artık boşanmanın esprisi kalmadı günümüzde 😅😂hala varsa bu kafalar komik valla.... Rahat olun sizde hep derim evlisi bekarı boşanmış diye bir şey kalmadı.... O bazı insanların kafasında. Çok da bozuluyorlar malum.... Nenem öğretileri devri bitti nesli tükendi. Hayat artık herkesin kendine. İnsanlar bilinçli🙏lütfen farklı düşünenler yorumumu alıntılayıp yorum yapmasın herkesin yolu yoldaki taşları kendine 🙏ondan banane benden onane🙏ben evliliğe de karşı değilim gerçek ise❤️çekmek katlanmak sürünmek çocuk için dersen..... Behlül yani ben kaçar 🙏🙏🙏🙏master yapanlara başarılar dilerim 😉🤐

Bu makul bir yaklaşım değil. İlla ki mutlu olan da vardır olmayan da. Önemli olan şu an mutlu musun? Bunu değiştirmek istiyor musun? Bu soruların cevabı sende. Tercihlerinin sonucunu sen yaşayacaksın. Beklentisi olan insanlar zor mutlu olur, kolay kırılırlar.

Sanırım sorunun muhatabı benim.İki çocuğum var boşandım .aklınıza gelen sorular şunlardır eminim.cocuklarima haksızlık mı ediyorum .Hayır çünkü siz babasini öldürmuyorsunuz sadece farklı evlerde yaşamaya başlıyorsunuz.ikinci bı soru acaba yapabilir miyim? Bu sorunun cevabi tamamen size bağlı .Psikolojik olarak güçlü bı insan misiniz ?yani oyle saçma şeyler yazacaksınız ki aklınız sasacak .Anneniz babanız ablaniz da bu saçmalamaya dahil.Maddi durum çok önemli ne yazikki .Boşandım hayat çok güzel diye bişey yok ne yazikki.Sorumluluklariniz artacak helede kimsemiz yoksa.Yani demem o ki coğrafya kaderdir.sonuc olarak ben çalışmam başkasının eline bakarım diye düşünüyorsanız sakın .Çocuklarınız çok ağlayacak dayanabilir misiniz bilmiyorum .Eğer yapamam diyorsanız lütfen evliliğinizi düzeltmeye çalışın bitirmeye degil

Merhaba hanımlar çocuklu olup boşandıktan sonra mutlu huzurlu olanınız var mı acaba , yani iyiki de boşanmışım vs dediğiniz oldu mu düşünceleriniz nedir bu konuda?
Ben.
Bugün olsa yine boşanırım.
Çok mutlu oldum.
10 yıl sonra yeniden evlendim.
Şimdi olsa yeniden evlenirim:)

Boşandıktan sonra iyi ki diyen bir arkadaşım var. Kendi de mutlu çalışıyor, annesi ve kızıyla yaşıyor, zaman zaman sevgilileri oluyor.

Ben varım 2 çocukla boşanan. Küçüğüm daha 2,5 yaşında idi.
Her akşam yatağıma yatıp iyi ki bu kararı vermişim diye şükrediyorum. 8,5 senedir...
Hayatıma huzur katacak varsa başımın üstünde yeri var. İki günlük dünyada huzurumu kaçırmaya niyetli olanları çekemeyeceğim.

Ben. 13 yıl oldu. Bir gün dahi pişman olmadım ve mutluyum. Ama boşanma sebebine bağlı. Gözünün üstünde kaşın var sebebiyle boşanma oluyorsa sonrasında aslında iyi adamdı ya diye pişmanlık olabilir. Boşanmak içim gerçekten geçerli sebepler varsa bence daha da kötü olamaz ya :)

Back
X