- 18 Nisan 2021
- 45
- 11
- 3
- 27
- Konu Sahibi mavilendik
Kızlar bu süreci nasıl ilerlettiniz boşanıp çocuğuyla mutlu olan varmı yada yapamadım keşke diyen varmı nasıl bi süreç bizi bekliyo başından geçen yazabilir mi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben boşandım kızım 4 yaşındaydı ..annemin evine geçtim ..5 yıl annemle beraber yaşadık ..benim işim vardı çalışıyordum ..annemde kızıma bakıyordu..sağolsun çok destekcim oldu ..hatta şimdi birbucuk yıl oldu ikinci evliliğimi yaptım..merak etmeyin huzurunuz olsun herşey yoluna girecektirKızlar bu süreci nasıl ilerlettiniz boşanıp çocuğuyla mutlu olan varmı yada yapamadım keşke diyen varmı nasıl bi süreç bizi bekliyo başından geçen yazabilir mi![]()
Küçük kız çocuğuyla yeniden evlilik iyi cesaret demek adam size bayağı güven verdiBen boşandım kızım 4 yaşındaydı ..annemin evine geçtim ..5 yıl annemle beraber yaşadık ..benim işim vardı çalışıyordum ..annemde kızıma bakıyordu..sağolsun çok destekcim oldu ..hatta şimdi birbucuk yıl oldu ikinci evliliğimi yaptım..merak etmeyin huzurunuz olsun herşey yoluna girecektir
Elbette ..önceden de ailemin ve benimde tanıdığımız biriydi zaten...nasip kısmet..iyiyiz sukurKüçük kız çocuğuyla yeniden evlilik iyi cesaret demek adam size bayağı güven verdi
Allah daim etsin.
Peki oğlunuz etkilendimi onda gözlemlediğiniz süreç nasıl oldu ?Oglum 7 yasindaydi bosanma sureci basladiginda. 1.5 baba evinde yasadik oglumla. Sonra ben baska sehirde kadro buldum. Yeni bir duzen kurduk. Bosanma travmasini benim atlatmam biraz uzun surdu. Ama sonra tum acilar bitti. Ozgurlugun ne guzel birsey oldugunu fark ettim. Simdi oh be diyorum.
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.. peki kızınız babasıyla görüşüyomu o bu süreci kabullendimi benimde oğlum var babasına çok düşkün 3 yaşına girdi ailem sonsuz arkamda mesleğimde var suan boşanma aşamasındayım eşim yalvarıyo ama ben tam ortadayım kendimi düşünce sadece evini düzenimi özlediğimi farkediyorum ama çocuğum devreye girince kolum kanadım kırılıyo ileride mutlu olamam onu hep arada bırakırım beni suçlar diye çok korkuyorumBen boşandım kızım 4 yaşındaydı ..annemin evine geçtim ..5 yıl annemle beraber yaşadık ..benim işim vardı çalışıyordum ..annemde kızıma bakıyordu..sağolsun çok destekcim oldu ..hatta şimdi birbucuk yıl oldu ikinci evliliğimi yaptım..merak etmeyin huzurunuz olsun herşey yoluna girecektir
Ay yavrum benim kiyamam..benim kız babaya çok düşkün değildi bana karşı aşırı bir düşkünlüğü vardi..hatta bosandiktan sonra ilk zamanlar kızım babasıyla tek gitmek istemezdi ben de giderdim yanlarında ..babanı arayalım diye arada hep ben asiliyordum ona ...öyle öyle derken şimdi araları çok iyi babayla gorusuyorlar birşey istedim beni koymaz araya kendi irtibat kurar ..babasıyla ne olursa olsun iyi ilişkiler kurun ..babasını hep iyilikle anlatın arada babasından güzel güzel bahsedin ben hep öyle yapıyordum..ki o kadar da çekmiştim evliliğim boyunca..ama işte çocuklar etkilenmesin diye biraz büyüyüp idrak edene kadar idare edeceğiz..bu arada eğer düzelecek bir durum varsa elbette boşanmayın ama yapılacak bişey yoksa kesimde kararınız korkmayın herşey yoluna girerAllah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.. peki kızınız babasıyla görüşüyomu o bu süreci kabullendimi benimde oğlum var babasına çok düşkün 3 yaşına girdi ailem sonsuz arkamda mesleğimde var suan boşanma aşamasındayım eşim yalvarıyo ama ben tam ortadayım kendimi düşünce sadece evini düzenimi özlediğimi farkediyorum ama çocuğum devreye girince kolum kanadım kırılıyo ileride mutlu olamam onu hep arada bırakırım beni suçlar diye çok korkuyorum![]()
Çok çok aşıkken boşandım.onsuz yaşamak ölüm gibi geliyordu.cocugum 2 yaşındaydı ayrıldığımızda.bksanma sürecim çok sancılı geçti.ayrilmam da çok kötü oldu zaten.Kızlar bu süreci nasıl ilerlettiniz boşanıp çocuğuyla mutlu olan varmı yada yapamadım keşke diyen varmı nasıl bi süreç bizi bekliyo başından geçen yazabilir mi![]()
Siz suan barışma sürecindeyiz demiştiniz bir önceki postunuzda ne durumdasınız suan ?Kızlar bu süreci nasıl ilerlettiniz boşanıp çocuğuyla mutlu olan varmı yada yapamadım keşke diyen varmı nasıl bi süreç bizi bekliyo başından geçen yazabilir mi![]()
Yanlış anlamazsanız birsey soracağım gerçekten merak ediyorum bu konudaki toplum fikirleriniKüçük kız çocuğuyla yeniden evlilik iyi cesaret demek adam size bayağı güven verdi
Allah daim etsin.
Tabiki bitmedi çok düzgün adamla yeniden deneyebilirsiniz ama ben şahsen deneyemezdim güvenmem zorYanlış anlamazsanız birsey soracağım gerçekten merak ediyorum bu konudaki toplum fikirlerini
Kız çocuğu olunca tekrardan evlenmek çok mu öcü birsey evlenen nasıl evleniyor ?
Ben de yeni boşandım suan icin erkek sineğe bile tahammülüm yok uzun yıllar da istemiyorum kızımı kendim büyüteceğim ama kalp bu ya sevgi ister ilgi ister sizce şansımız bitti mi tamamen kız çocuğu anneleri olarak ?
Ne güzel allah daim etsin 3. Ünüzünde sevgisini:) peki siz tekrar ikinci evliliğe nasıl hazırlandınız güven problemi korku veya insanlardan farklı bi davranış gördünüz mü eşinizin ailesi falanAy yavrum benim kiyamam..benim kız babaya çok düşkün değildi bana karşı aşırı bir düşkünlüğü vardi..hatta bosandiktan sonra ilk zamanlar kızım babasıyla tek gitmek istemezdi ben de giderdim yanlarında ..babanı arayalım diye arada hep ben asiliyordum ona ...öyle öyle derken şimdi araları çok iyi babayla gorusuyorlar birşey istedim beni koymaz araya kendi irtibat kurar ..babasıyla ne olursa olsun iyi ilişkiler kurun ..babasını hep iyilikle anlatın arada babasından güzel güzel bahsedin ben hep öyle yapıyordum..ki o kadar da çekmiştim evliliğim boyunca..ama işte çocuklar etkilenmesin diye biraz büyüyüp idrak edene kadar idare edeceğiz..bu arada eğer düzelecek bir durum varsa elbette boşanmayın ama yapılacak bişey yoksa kesimde kararınız korkmayın herşey yoluna girer
İnanın benim için de çok zor düşünemiyorum bile ama çevremden ileride evlenirsin mutlu olursun dönüşleri olduTabiki bitmedi çok düzgün adamla yeniden deneyebilirsiniz ama ben şahsen deneyemezdim güvenmem zor
Çünkü yeri geliyor öz babası neler yapabiliyor üvey baba ve kız çocuğu aynı kelimede bile bana korkunc geliyor
Ama genelleme yanlış.istisnai adamlar vardir.
Denk geliyor demekki.İnanın benim için de çok zor düşünemiyorum bile ama çevremden ileride evlenirsin mutlu olursun dönüşleri oldu
Burda da görüyorum insanlar mutlu tekrardan evlendiklerinde çocuklarıyla beraber
O yüzden sormak istedim çok mu zor yapan nasıl yapıyor diye ?
Çocuk büyüdükten sonrası icin diyorum zaten benDenk geliyor demekki.
Bende burada duydum mutlu olan çok iyi diyen
Çevremde genelde kadınlar çocuklu ise pek evlenmiyorlar işleri vs var ise.
Çocuk buyuse yine denenebilir ama küçük çocukla evlenmek için adamı çok iyi tanımak lazım çok dikkat etmek lazım bence.
Çocuk büyüyünce tabi neden olmasınÇocuk büyüdükten sonrası icin diyorum zaten bensuan icin imkansız hem acılar çok taze hem güçten bitti hem çocuğum çok küçük tekrardan evlenmek için o insanı heralde bir 4 5 sene tanıma süresi olur en az
![]()
Ben bu hayatta neyi büyük konuştuysam basıma geldi o yüzden artık asla büyük konuşmak istemiyorumÇocuk büyüyünce tabi neden olmasın
Allah gönlünüze göre versin
Şahsen ben hayatta evlenmem evliliğim ortalama olmasına rağmen
Çünkü kaynana vs çekemem daha.
İsim ve çocuğumla geçirirdim kalan ömrümü![]()