Yazim bitmeden paylasim yaptim

Neyse diyecegim suki benim evliligimde tutacak hic bir yani yoktu
Benim icin bitmisti
Henuz 20 yasinda 6aylik bebekle ayrilmistim, cook zor oldu ama hep dimdik durdum. Cok cabaladim ve bunun karsiliginida aldim. Mutlu huzurlu bir kiz yetistirdim.
Ben kendime hep hedefler koydum, 9yil boyunca karsima ilk cikanla evlenmedim bir cok sebebim vardi. Hep kendime kriter koydum. Beni birileriyle tanistiranlar artik pes etmislerdi cok kriter koyuyosun ve hic birinden vazgecmiyosun diye.
1kez yanlis evlilik yapmisim 2'ye risk almak istemiyodum. Olursaaa evlenirim olmazsa sorun degil kizimla hayatimi surdururum kafasiyla yasadim hep.
Inanirmisiniz suraya size kriterlerimi saysam hepsi noktasina virgulune evlendigim esimde mevcut
Yani herkes okadar sasirdiki sanki postayla biyere mektup gondermisinde cvbi geliyomus gibi dediler. Evet ben Allahtan istedim. Allahim herseyin hayirlisini ver olursa boyle boyle olsun cunku boyle boyle sebeplerim var diye cok dua ettim
Esimle 2yildir evliyiz. Birakin bana yuksek sesle konusmayi okadarr mulayim okadar ortak yonumuz varki ayni dili konusmak bizimkisi.
Onunda benim kizim yasinda bi kizi var. Oda benim gibi 9yil sonra 2.evliligini yapiyor. :))) ne tesaduf demi
:)