• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu talip

TRENDY1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
1.004
1.411
133
43
Merhabalar ben daha önce bir evlilik yaptım çocuğum yok 42 yaşındayım.
Ortak tanıdığımız olan eşi vefat etmiş 10 yaşında bir oğlu olan bir talip var.Adamı 6-7 yıldır tanıyorum işinde gücünde efendi bir adam.
Aklım çok karışık kızlar fikirlerinizi merak ediyorum🤗

Ortak tanıdığımız olan eşi vefat etmiş 10 yaşında bir oğlu olan bir talip var.Adamı 6-7 yıldır tanıyorum işinde gücünde efendi bir adam.
Çocukları seviyor musun? Eski eş yok ortada yani olabilir bir şans ver derim.

Cocugu olan biriyle denemeyin derim benimde ikinci evliligim ikimizinde cocugu var olmuyor bir suru sorun oluyor bisi deseniz cocuga adama batar bir suru fedakarlik yapmaniz gerekir dertsiz basiniza dert alirsiniz

Çocukları seviyor musun? Eski eş yok ortada yani olabilir bir şans ver derim.
Çocukları çok seviyorum ama sağlıkçıyım nöbet usülü çalışıyorum.Hem eş hem çocuk zorlar mı bilmiyorum.Yıllardır yalnız yaşıyorum bir anda böyle bir ortam beni zorlar gibi geliyor.

asla. bak asla diyorum. asla.

İşte bunu bilmiyorum🤦‍♂️
Cocugun bir annesi olsa onunla yasar hafta sonu/ tatillerde va gelirdi ama sizin senaryoda direkt bir cocuklu aile olacaksiniz. İkinci cocugu adamin isteyip istemedigini de net sorun. Bir yastan sonra istememe ihtimali de var.

Cocugun bir annesi olsa onunla yasar hafta sonu/ tatillerde va gelirdi ama sizin senaryoda direkt bir cocuklu aile olacaksiniz. İkinci cocugu adamin isteyip istemedigini de net sorun. Bir yastan sonra istememe ihtimali de var.
Çocuk istemeyen biriyle evlenmek istemem.

Evet çok istiyorum yumurta dondurma işlemi yaptırdım.
Kaç yaşında bu talibiniz , varlıklı birisi mi yoksa kuru maaş mı?
Hayatınızı kolaylaştıracaksa bir deneyin , ama yoksa hem ev ,hem iş ,hem onun çocuğu , hem olursa ortak çocuk ben bu kadar sorumluluğun altına bazı şartlar yoksa girmem rahatımı bozmam.

Kaç yaşında bu talibiniz , varlıklı birisi mi yoksa kuru maaş mı?
Hayatınızı kolaylaştıracaksa bir deneyin , ama yoksa hem ev ,hem iş ,hem onun çocuğu , hem olursa ortak çocuk ben bu kadar sorumluluğun altına bazı şartlar yoksa girmem rahatımı bozmam.
40 yaşında.Adam kayınbabasıyla birlikte çalışıyor inşaat şirketleri var.Eşi vefat ettiğinden beri kayınvalidesi ve kayınpederi ile yaşıyor.Evlendirmek isteyende onlar birazda zor durumdalar bu birlikte yaşamadan dolayı.

İste o yuzden acik acik net konusmaniz lazim. Varsayalim 45-50 yas bandinda biriyle olacaksiniz hem cocuksuz olacak hem cocuk isteyecek. Dusuk bir ihtimal geliyor bana.
Çocuklu birini bende direk elerim normalde ama yaşımdan dolayı diğer ihtimaller çok azalıyor size katılıyorum.Geriye hiç evlenmeme ihtimali kalıyor.Mutsuz bir evlilik yapmaktansa yalnızlığı tercih ederim elbette.

Back
X