• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu talip

Adam iyilikten değil de pasiflikten vefat eden eş ailesiyle iki yıldır beraber yaşıyor gibi geldi bana daha çok.
Karakter olarak iyi olduğunu bu yüzden ailenin onu kolladığını düşünüyorum. İyi olmasaydı ailenin onunla yaşayacağını düşünmüyorum. Ama adamın da bu düzene adapte olması zaten sorumsuz olduğunu gösteriyor

Merhabalar ben daha önce bir evlilik yaptım çocuğum yok 42 yaşındayım.
Ortak tanıdığımız olan eşi vefat etmiş 10 yaşında bir oğlu olan bir talip var.Adamı 6-7 yıldır tanıyorum işinde gücünde efendi bir adam.
Aklım çok karışık kızlar fikirlerinizi merak ediyorum🤗
Canım hıc gerek yok sonra çocuğum deyıp atacak senı kenara

40 yaşında.Adam kayınbabasıyla birlikte çalışıyor inşaat şirketleri var.Eşi vefat ettiğinden beri kayınvalidesi ve kayınpederi ile yaşıyor.Evlendirmek isteyende onlar birazda zor durumdalar bu birlikte yaşamadan dolayı.
Bu mu efendi adam? Kayın ailesinin evinden damat çıkacakmış. Kuşak da bağlatsın siyah. :KK53:

Ortak tanıdığımız olan eşi vefat etmiş 10 yaşında bir oğlu olan bir talip var.Adamı 6-7 yıldır tanıyorum işinde gücünde efendi bir adam.
Çocuğu olmayan birinin çocuklu biri ile evlenmemesi gerektiğini düşünüyorum
Abimin ikinci evliliği eşininde ikinci evliliği ama kadının çocuğu yokmuş 3 ay evli kalıp ayrılmışlar (bu evlilik süresi sürekli değişiyor)
Yegenim 7 yaşında idi bilerek evlendi ama yeğenimi 1 ay evde tuttuktan sonra evden attı şuan da çocuğa babası 1 lira bile vermiyor koca genç kız ilk oldu bu hanımından olan çocuklara iPad tabletler pahalı oyuncakları eşine her yıl çıkan yeni model iPhone telefon vs çocuğun babası var ve varlık icindeler ama bu çocuk yokluk içinde
Abim annemle bizlerle irtibatı tamamen kopardı kadının yüzünden

Ben ta en başında çocuğu olmayan 10 12 yaş küçük biriyle evlenme dedim Ogün herkes beni terslemisti ama şimdi bana hak veriyorlar
Mesela kuzenim gitti çocuksuz adamla evlendi adam çocuğu eve bile sokmuyor sadece yaz tatilinde 3 gün annesinin evinde görbiliyor çocuğunu ve çocuk üvey anneden şiddet görüyor ben çocuğunu yanına al zaten çalışıyorsun dedim ama yuvamı bozamam dedi

Benimde ikinci evliliğim taliplerim çok oldu çocuklu çocuksuz yasitim olan olmayan bekar dul vs
Ama eşimi seçme nedenim ikimizin de erkek çocuk sahibi olmamız ikimizde ayni sürelerde evli kalmamız yaş farkimizin fazla olmaması vs
Eşimi hem çok beğendiğim için hemde daha mantıklı bulduğum için seçtim

İyi düşünüp taşınıp öyle karar verin

Neyse ki bunun farkında olmayacaksın bide erkeklere çok fazla anlam yüklüyorsunuz
Aynen görümcem 2 yıl önce kalp krizi geçirip vefat etti adam 1 ay geçmeden evlendi
Görümceme hiç gün yüzü göstermemiş bu kadını el üstünde tutuyor üzerine evini tarlasını geçirdi kadının
Erkekler anında silip atıyor hanımlar üzgünüm ama bunu kabullenin

MissCherryBlossom MissCherryBlossom senin olumsuz baktığın şey benim içime sinmiyor.Genel yorumların evlende gör gününü dercesine

Yok konu sahibesi ben aslında olumsuz bakmıyorum. Yani adamın karısı ölünce bazı durumlar gelişmiş, gayet normal. KV ve KPye sahip çıkması gayet güzel, yaşlıları soķağa mı atsın🤐🤐🤐herif ölse ben anne babasına sahip çıkardım. Çocuğun da anneannesi ve dedesi sonuçta. Bu konuda da içime kötü şeyler doğmuyor, bence git görüş😊😊😊

Yok konu sahibesi ben aslında olumsuz bakmıyorum. Yani adamın karısı ölünce bazı durumlar gelişmiş, gayet normal. KV ve KPye sahip çıkması gayet güzel, yaşlıları soķağa mı atsın🤐🤐🤐herif ölse ben anne babasına sahip çıkardım. Çocuğun da anneannesi ve dedesi sonuçta. Bu konuda da içime kötü şeyler doğmuyor, bence git görüş😊😊😊
Aslında KV ve KP adama ve çocuğuna sahip çıktı.Bilmiyorum görünce bende üzülüyorum ama başıma ne gelse bu iyi niyetimden geldi.Adama da hiç o gözle bakmadım çok tuhaf geliyor 😄

Ben annesiz bir çocuğa annelik yapamam diye düşünüyorum. Ama 42 yaşındasınız. Çocuksuz boşanmış bulmanız imkansız gibi. Evlenmeniz şart değilse evlenmeyin.

İşte bunu bilmiyorum🤦‍♂️

Yaşım 38, kızım 11 yaşında, 7 yaş ikiz oğullarım var. Çocuğun her yaşta anne- baba sevgisine ihtiyaçı olacak. Anne olmadığı için babaya daha düşkün olacak. Tam ergenlik dönemi gerçekten zor. Okulu,dersi, etütu, kursu vs yorucu ve uzun bir yol.

Sizden kimse annelik yapmanızı bekleyemez belki ama o bir çocuk ve ergen. Ona iyi bir abla olabilecek misiniz? Yarın bir gün babasıyla başbaşa vakit geçirmek isterse sizin için sorun olacak mı? Yarın birgün çocuğunuz olursa, çocuğu dışlayacak mısınız? Neticede siz doğurmuş olmasanız bile, sizinde çocuğunuz olacak.

Eğer çocuğu üzeceğinizi düşünüyorsanız hiç başlamayın.

Annemin arkadaşı evlendi çocuk 13 yaşındaydı annesi biraz oynakmış 4. Kocada falandı ama çocuk çok efendi bi çocuk hala öyle şuan lise sonda kocaman delikanlı oldu beraber yaşıyorlar başka çocuk yapmadılar. Çocuğun tüm yükü babada mesela bu sene 300 bin tle motor almışlar 400 bine dershaneye gidiyor özel ders alıyor. Haliyle eve yorgun gelince çocuğa yemek yapıyor. Çocuk en pahalı telefonu bilgisayarı kullanır. Üniversiteye gitse babası da ödese ailede ortak bütçe. Anlatıyordu ben araba yenileyecektim destek olmadı ama oğluna motor aldı işte bana ajda bile almadı diye. Zor ne yaparsa yapsın kocasının önceliği çocuğu

Ben annesiz bir çocuğa annelik yapamam diye düşünüyorum. Ama 42 yaşındasınız. Çocuksuz boşanmış bulmanız imkansız gibi. Evlenmeniz şart değilse evlenmeyin.
Mutlu olmayacağımı düşünürsem evlenmem.Annelik yapmak imkansız ancak ablalık olur.En büyük sıkıntı yaptığım her hareket sürekli gözlemlenip eleştirilir.Genel olarak fikrim olumsuz şuan.

Siz birdenbire 10 yaşında bir çocuğun annesi olacaksınız.Çocuk annesiz büyümüş bir çocuk.Sizde çocuk büyütmediniz.Neler yaşanır çocuk büyütülürken bilemezsiniz.Bu tür evlilikler çok ortaklı evlilik olarak söylenir.Çocuğa bir şeyi yapma dediğinizde üvey anne olursunuz.Karışsanız suç karışmasanız suç.
Öncelikle çocukları seven bir yapınız olmalı.Sonuçta annesi ölmüş bir çocuğa annelik yapacaksınız.Buna hazır mısınız.Eş adayı size ne kadar karışma hakkı verecek çocukla ilgilenirken.Bu sorular işte böyle uzayıp gider.
Onun için ne yapmanız gerektiği konularında mutlaka bir uzman desteği ile gitmeniz lazım.O size yol gösterecek şöyle yaparsanız doğru olur vb.gibi.Ama doğrusu bu inanın yani uzman desteği almanız.

Ben 42 yaşında bekar olsam huzurum ve sakinliğim yuva kavramından önce gelirdi açıkçası. Ergenliğe görmek üzere olan bir çocuk,ailesiyle birlikte yaşayan erkek vs zor. Ama sen bir görüş istersen ölç tart tavırlarını adamın.

Aslında KV ve KP adama ve çocuğuna sahip çıktı.Bilmiyorum görünce bende üzülüyorum ama başıma ne gelse bu iyi niyetimden geldi.Adama da hiç o gözle bakmadım çok tuhaf geliyor 😄

Yani bebişim durumlar acaip görünse de, ortada bir ölüm var. O insanların da kızı öldü, belki torunlarına tutunmak istediler. Adam da çocuğa bakması için kv ve kpye güvenmiş, gayet normal. Ufacık bir çocuğu bir yabancıya bırakıp gidemezsin zaten. Burdak8lerin bakıcı bulsun düzen kursun diye üstten atıp alttan tuttuklarına bakma, KV çocuğuma bakmak istemedi diye konu açıyorlar her gün😬😬😬kısacası burdaki yorumların hiçbirine katilmıyorum, ortada ölüm gibi bir durum var o ailenin her bireyi eşşekten düşmüş karpuza dönmüştür. Burdakiler ölmayi bayılmak sanıyor. Sözün özü buluş bak, sonrasında ister al ister alma😁😁😁

40 yaşından sonra hem çocuksuz hem çocuk isteyen birini bulmak zor. bence bir görüşün. her çocuk aynı olmuyor bazısı uyumlu oluyor. belli sorumlulukları illaki olur. kendi çocuğunuz olsa da sorumlulukları olacak. yalnızlığa alıştım diyorsunuz ama hamile kalıp doğurup bebek bakmak daha da zor. tanımadan karar vermemek lazım

kayınbabasıyla birlikte yaşıyormuş şimdi okudum.
eğer evlenmeden ev alacaksa o şartla görüşün. eğer kötü biri olsaydı eski eşin ailesi birlikte yaşamak istemezdi. çok az görülecek bi şey bu. ama ayrı ev olmazsa görüşmeyin bile

Yani bebişim durumlar acaip görünse de, ortada bir ölüm var. O insanların da kızı öldü, belki torunlarına tutunmak istediler. Adam da çocuğa bakması için kv ve kpye güvenmiş, gayet normal. Ufacık bir çocuğu bir yabancıya bırakıp gidemezsin zaten. Burdak8lerin bakıcı bulsun düzen kursun diye üstten atıp alttan tuttuklarına bakma, KV çocuğuma bakmak istemedi diye konu açıyorlar her gün😬😬😬kısacası burdaki yorumların hiçbirine katilmıyorum, ortada ölüm gibi bir durum var o ailenin her bireyi eşşekten düşmüş karpuza dönmüştür. Burdakiler ölmayi bayılmak sanıyor. Sözün özü buluş bak, sonrasında ister al ister alma😁😁😁
Cansın sen ya.Hepsinin acısını gün gün biliyorum.Kimse böyle olsun istemezdi elbette adam da genç tekrar evlenmesi gerekiyor.Aile beni çok seviyor özellikle KP benim kızım öldü trendy benim kızım diyor her yerde.Hayırlısı neyse o olsun diyorum.

kayınbabasıyla birlikte yaşıyormuş şimdi okudum.
eğer evlenmeden ev alacaksa o şartla görüşün. eğer kötü biri olsaydı eski eşin ailesi birlikte yaşamak istemezdi. çok az görülecek bi şey bu. ama ayrı ev olmazsa görüşmeyin bile
Adamın evi var dubleks benim üst katım.Evlenirsem üst kata taşınıcam.

Back
X