• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu ve 2.evliliğini yapan arkadaşlar bakabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konusahibi suçlu hissettiğiniz için burada yazılan yorumlar hoşunuza gitmedi ve küfür ettiniz.
Eşiniz sizinle evlenirken bu çocuğu bilmiyor muydu?Niye düzenim bozulur diye korktunuz?
Çocuğunuzu lütfen anasına baktırıp kendisi sağda solda gezecek sorumsuz eski kocaya vermeyin.Çocuk sizinle kalsin.Yeni kocanız bişey der istememez haraketleri batar mı diye tedirgin de olmayın bilerek evlendi sizle.
Size tavsiyem yeni eşinizden çocuk yapmayın hemen

Konu sahibi aslında ailesi tarafından hala psikolojik şiddet görüyor. Annesi kocayı arayıp çocuk ile ilgili istediğini söylüyor. Diyorum ya benim annem dahil birisi böyle birşey söylese kıyameti koparirim, ama konu sahibi henüz bu güçde kendini görmüyor. Ona kötü davranan ailesine yardım bile etmiş zamanında az imkanlar ile. Cevresi öz güven eksikliğinin farkında ve onu yönlendirmeye çalışıyor. Ve buna karşı koyması şart.

Konusahibi suçlu hissettiğiniz için burada yazılan yorumlar hoşunuza gitmedi ve küfür ettiniz.
Eşiniz sizinle evlenirken bu çocuğu bilmiyor muydu?Niye düzenim bozulur diye korktunuz?
Çocuğunuzu lütfen anasına baktırıp kendisi sağda solda gezecek sorumsuz eski kocaya vermeyin.Çocuk sizinle kalsin.Yeni kocanız bişey der istememez haraketleri batar mı diye tedirgin de olmayın bilerek evlendi sizle.
Size tavsiyem yeni eşinizden çocuk yapmayın hemen
İnsanım işte siz hiçbirşey için kaygı duymaz endişe etmezmisiniz eşim le birbirimizi bilerek evlendik defalarca yazdım zaten çocuk için yaşımız müsait değil elimizde kileri büyütsek yeter

Keşke objektif olarak empati yaparak yada eski konularıma diğer konulara yazdığım yorumlara üslubuma göre yargilasaydiniz
Ben evladının birini kaybetmiş bir anneyim evladı ölmeyen bir anne beni anlayabilir mi?
10 yıllık evliligim çok kötü bir ihanetle bitti aldatılmayan yuvası yıkılmayan benim halimi anlayabilir mi?
30 yaşına kadar çalışmayan 1 yıl iş bulamayan bir kadını bu halde olmayan anlayabilir mi?

Keşke objektif olarak empati yaparak yada eski konularıma diğer konulara yazdığım yorumlara üslubuma göre yargilasaydiniz
Ben evladının birini kaybetmiş bir anneyim evladı ölmeyen bir anne beni anlayabilir mi?
10 yıllık evliligim çok kötü bir ihanetle bitti aldatılmayan yuvası yıkılmayan benim halimi anlayabilir mi?
30 yaşına kadar çalışmayan 1 yıl iş bulamayan bir kadını bu halde olmayan anlayabilir mi?

Bir de diger taraftan bakalim, 8 değil 38 yasindayim ve hala anneme ihtiyac duyuyorum, onu kaybetme dusuncesi aklimi kacirmama neden oluyor, ama bir tarafta da ya kocam istemezse diye cocugunun velayetinden vazgecmeyi dusundugunu yazan bir anne var, sizinle empati kuramiyorum, cocugunuzla kuruyorum, eger gercekten cocugunuzun esinizle aranizda sorun olmasi dusuncesi sizi bu kadar korkutuyorsa verin babanneye, cocuk 10 gunde bir duzen degistirmesin, yuvasini bilsin.

Bende 3 ay önce bosandim.6 yaşında bir oğlum var.dünya bir yana oğlum bir yana.ömür boyu evlenemeyecegimi bilsem oğlumu asla kimseye vermem.sen de verme kardeşim belli ki cocuk sizden uzaklaşmış.o cocuk sana Allahin bir emaneti kendi mutlulugun için çocuğunu boynu bükük kanadı kirik asla bırakma.seni seven cocugu la sevsin.yoksa gittiği yere kadar yolu var.sen sahip çıkmazsan o çocuğa kimse sahip çıkmaz.onun hiçbir günahı yok faturayı çocuklar odemesin. Sen evladina sahip cik Allah bir kapı açacaktır elbet.bir annenin onceligi kesinlikle evladı olmalı.

Ben 5 ay önce yeniden evlendim velayet davası açtı oğlumun babası çocuk bir ayın 15 20 günü benimle beraber
Uyku düzenini oturtuyoruz babaanne çocuğu gece uyutmadigi için düzen yine bozuluyor dün getirdim inanın sabah 8 saat ve gece 2 den öğlen 2.5 buçuk a kadar 13 saat kadar uyudu
Ailem velayet ten vazgeç çocuk yanına devamli gelir velayet sana geçerse eşinle aran bozulur babası da zaten nafaka falan yatirmaz (3 sene hiç yatırmadı icra yoluylada almak istedim ama ayrı dava açacak gücüm yok)
Olan sana olur eski kocan o kadınla Cafe avm tatil de geziyor sen çırpınıp duruyorsun diyorlar

Gercekten eşimle aram bozulur mu bir süre sonra yani cicim ayları bitince gözüne batar mı oğlum
Siz neler yaşadınız bu süreçte malesef bide rahatsızlandım yaşadıklarımdan ötürü gücum tükendi Dr araştırıyorum uyku uyuyamıyorum vücudum şişiyor kemiklerim kirpiklerim saç diplerim bile ağrıyor
Her gece oğlum a ne olacak eşim istemezse kötü davranırsa ne yaparım bir işe gireyim dedim iş yok çocuğa ailem bakmıyor bakıcı da çok istiyor

ÖNEMLİ :Arkadaşlar sırf yorum yapmak bol keseden atmak için kendi mutsuzluğunu burada yorum yaparak eleştirerek kapatmaya çalışanlar yazmazsa sevinirim kaldı ki o yorumları cevaplamayacagim
Çocuğun babaannede düzeninin bozulduğunu söylüyorsunuz ve aynı cümlede çocuğu eşim kabul etmez mi diyorsunuz . Çocuk şimdiden fazlalık gibi görünmeye başlanmış . O sizin evladınızı çocuğun yeri annenin yanı . Velayet davasında hali hazır durumu mahkemeye sunun , babanın ilgilenmediğini babaannenin de çocuğa yeterli özen ve düzeni sağlayamadığını . Bir kere davayı kazanırsanız bir daha huzurunuzu kaçıramazlar. Bu arada siz fazlalık gibi görüp dış kapının dış mandalı eşinle aram bozulur düşüncelerine gireceğinize anne ve babanızın ağzının payını verin . Ver kurtul şeklinde verilen nasihatlarını düşünün ona kafa yorun . Velayeti vereceğiz evinizdeki soyut cansız bir eşyanız değil . Çocuğa çok üzüldüm

Ne eski kocamın evlendiği kadın nede eşim kendi evladı gibi sevemez oğlumu ben de eşimin oğlunu kendi evladım gibi sevemem insan ister istemez şüpheye düşüyor kaygilaniyor malesef Allah hepinizden razı olsun ben kötü bir anne değilim bunu Rabbim biliyor ama bazen ne kadar cirpinirsan çırpın elinden birşey gelmiyor kendini anlatamıyorsun kimseye herkes kendi penceresinden bakıyor
Konuyu açma nedenim evlilik yapmış çocuklu annelerin bu süreçte yaşadıklarını öğrenmekti
Mune Mune abla konuyu kapatabilirsin
______

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X