• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu ve 2.evliliğini yapan arkadaşlar bakabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
insan aldatıliyor ve kötü şeyler yaşıyor ise Bi daha kimseye yüzde yüz güvenemiyor herkes herşeyi yapabilir gibi geliyor geçenlerde eşim eltimin ber ra oğluna soğuk duruyor lafından ötürü evladımi istemiyor isen gelmesin dedi gözleri dolu dolu bende olurmu öyle şey dedim ben ona merhamet etmezsem Allah benim evladıma merhamet edermi dedim inanın ikinci evlilik hem kadın hem erkek için de çok zor
Ortada çocuk olunca cidden zor oluyor. Allah yardımcınız olsun 😥

Esin zaten bakıslarıyla davranıslarıyla oglundan rahatsız oldugunu gosterıyordu, Oncekı konunda bunu baya konusmustuk.
Ailen de zaten senın evlenip evden gitmeni isteyen ise yaramaz tiplerdi, odlerı kopuyodur sımdı geri donersın diye. O yuzden oğlundan vazgeçmenı bile onerırler sana. Yeter ki dönme geri diye. Evlendıgın adamda sorunluydu.
Allah yardımcın olsun, su hayatta kendinin bile ustunde tek bırı olsun o da evladın.
Evladını herkesten ustun tut sana tavsiyem.
Koca bulunur... Ama evlat??? Evladını birakma.

Anneniz kanımı dondurdu.
Kendi canından parçasını koparıp atsın bakalım atabiliyor mu?

Torun evlattan tatlıdır diyenler var, şoka girdim bu nasıl bir duygusuzluk!

Ne olursa olsun evladınızdan vazgeçmeyin.
Eşinizle aranız bu yüzden bozulacaksa bozulsun.

Kaç yaşında çocuğunuz?

Eşim gece 12 de geliyor çocuk uyuyor oluyor sahurdan sonra uyuyor öğlen 2 de uyanıyor 3 de ise gidiyor yani birbirlerini göremiyorlar
Bazende gece çalışıyor gündüz uyuyor yada sabah çalışıyor akşam geliyor
Eşim çocuğuma kötü davranıyor dersem Allah razı olmaz en fazla bosanirim ama ya sonra
Benim derdim ailem neden evladima düşmanlar
Işte onun cevabını malesef bilemiyorum . Nasıl bir insan canının canına düşman olabilir .Yük olarak mi görecekler, kendilerinden fedakarlık yapacaklarını mi düşünüyorlar acaba ? Hoş öyle olsa bile insan bunu düşünmemeli, üzüldüm..

Ne eski kocamın evlendiği kadın nede eşim kendi evladı gibi sevemez oğlumu ben de eşimin oğlunu kendi evladım gibi sevemem insan ister istemez şüpheye düşüyor kaygilaniyor malesef Allah hepinizden razı olsun ben kötü bir anne değilim bunu Rabbim biliyor ama bazen ne kadar cirpinirsan çırpın elinden birşey gelmiyor kendini anlatamıyorsun kimseye herkes kendi penceresinden bakıyor
Konuyu açma nedenim evlilik yapmış çocuklu annelerin bu süreçte yaşadıklarını öğrenmekti
Mune Mune abla konuyu kapatabilirsin

Bu coğrafyada evlilik de boşanma da çok abartılıyor.
Napacaksın esin çocuğunu istemezse; gidip adliyeye boşayacaksın.baska bi çözümü yok.

Dünyanın sonu değil boşanma.
Çocuğa da üzüldüm ya

Bu coğrafyada evlilik de boşanma da çok abartılıyor.
Napacaksın esin çocuğunu istemezse; gidip adliyeye boşayacaksın.baska bi çözümü yok.

Dünyanın sonu değil boşanma.
Çocuğa da üzüldüm ya
Boşanmak mesele değil ki bosanirim ama ailem in tavrı ortada beni kattar koca delisi bir kadın olarak değerlendirebilirsiniz ama herkes görmek istediği gibi görüyor malesef

Yaşamayan bilemiyor malesef hani düşenin halinden düşen anlar misali gibi
Rabbim düştüğüm bu durumu düşmanıma bile vermesin buraya içimi dökmek kaygılarımi gidermek için yazdım ama kötü anne yaftası yiyip kenara atıldım ne diyeyim Rabbim biliyor

Mune Mune abla üyeliğimi silerseniz sevinirim bdv insan deva bulacağına daha çok dert sahibi oluyor malesef

Anneniz kanımı dondurdu.
Kendi canından parçasını koparıp atsın bakalım atabiliyor mu?

Torun evlattan tatlıdır diyenler var, şoka girdim bu nasıl bir duygusuzluk!

Ne olursa olsun evladınızdan vazgeçmeyin.
Eşinizle aranız bu yüzden bozulacaksa bozulsun.

Kaç yaşında çocuğunuz?
8 e girecek mahkeme sürecinde 3 kere pedagog la görüştü pedagog ailemin tavrı yüzünden benim hakkımda olumsuz şeyler yazdı o zaman bekardim işte evinde odası yok anneanne ve teyze çocuğu istemiyor annenin sigortası yok düzenli işi yok gibi rapor yazmış

Çocuk babasının hediye ve oyuncak almasi nedeniyle ilk 2 görüşmede babamla kalacağım demiş
Şaşırdım inanın
Hersey oyuncak hediye oda takımı mi

Sizde yada eşinizde hiç sorun yok b3nce esas sorun sizin anneniz babanız cahilliklerinden sizi de evladinizida kanser eder bunlar . Hiç duymayın kulak tıkayın. Annenizede söyleyin koca damat derdine eşinizi arayıp konuşup durmasın. Bence velayet alin çocuğunuz üzerinde yasal anlamda daha fazla siz sahibi olursanız iyi olur çünkü

Sizde yada eşinizde hiç sorun yok b3nce esas sorun sizin anneniz babanız cahilliklerinden sizi de evladinizida kanser eder bunlar . Hiç duymayın kulak tıkayın. Annenizede söyleyin koca damat derdine eşinizi arayıp konuşup durmasın. Bence velayet alin çocuğunuz üzerinde yasal anlamda daha fazla siz sahibi olursanız iyi olur çünkü
Pedagog un raporu çok önemli kadın annemin ve kiz kardeşim in tavrı yüzünden olumsuz yazdı ilk raporu ikinci defa inceleme talep edeceğim ama mahkeme corona dan ötürü aksadı

8 e girecek mahkeme sürecinde 3 kere pedagog la görüştü pedagog ailemin tavrı yüzünden benim hakkımda olumsuz şeyler yazdı o zaman bekardim işte evinde odası yok anneanne ve teyze çocuğu istemiyor annenin sigortası yok düzenli işi yok gibi rapor yazmış

Çocuk babasının hediye ve oyuncak almasi nedeniyle ilk 2 görüşmede babamla kalacağım demiş
Şaşırdım inanın
Hersey oyuncak hediye oda takımı mi
doğru yazmış işte istemiyorlar çocuğunuzu. İşiniz yok düzenli, maddi geliriniz yok o yüzden ortak noktanız bile olmayan size ve çocuğunuza karşı tuhaf bakışları olan bir adamla evlendiniz, evlenmiş olmak için evlendiniz.

Çocuk olduğu için çocuğunuzun tavrı da normal, neye şaşırdınız anlamadım. Çocuğun beklentisinin oyuncak, hediye, oda takımı olması normal değil mi?

Çocuğunuz 8 yaşına gelmiş, bu süreçte bir iş bulup çalışsaydınız az çok birikimle oğlunuza ve kendinize mütevazi de olsa bir hayat kurardınız. Ama siz eski eşinizin sorumluluğundan çıkıp yine başka bir erkeğin sorumluluğuna girmişsiniz. Size tavsiyem eşinizden emin olmadan tekrar hamile kalmamaya bakın.

Pedagog un raporu çok önemli kadın annemin ve kiz kardeşim in tavrı yüzünden olumsuz yazdı ilk raporu ikinci defa inceleme talep edeceğim ama mahkeme corona dan ötürü aksadı
Evet biraz uzar süreç bu aralar ama inşallah sorunsuz hallolur. Yalniz kesinlikle ailenizi özellikle annenizi hayatınızdan kocanızdan evinizden uzak tutun onlar daha bu cahilce merhametsizlikle başınıza çok is açarlar

Siz bu kadar zayıf durdukça aileniz daha çok konuşur ve daha çok böyle dertlenirsiniz. Öz güveniniz yok. Kendinize sağlam bir hayat kurmak yerine ikinci evliliği yaptınız. Simdi burdan çıksam ailem sahip çıkmaz derdi var yine. Önce kendinizle yetinmeyi ve ayakta durmayı öğrenin. Biri bana oğlunu ver dese bahçeye gömer üstüne saksı dikerim. Bu kim olsa olsun.

doğru yazmış işte istemiyorlar çocuğunuzu. İşiniz yok düzenli, maddi geliriniz yok o yüzden ortak noktanız bile olmayan size ve çocuğunuza karşı tuhaf bakışları olan bir adamla evlendiniz, evlenmiş olmak için evlendiniz.

Çocuk olduğu için çocuğunuzun tavrı da normal, neye şaşırdınız anlamadım. Çocuğun beklentisinin oyuncak, hediye, oda takımı olması normal değil mi?

Çocuğunuz 8 yaşına gelmiş, bu süreçte bir iş bulup çalışsaydınız az çok birikimle oğlunuza ve kendinize mütevazi de olsa bir hayat kurardınız. Ama siz eski eşinizin sorumluluğundan çıkıp yine başka bir erkeğin sorumluluğuna girmişsiniz. Size tavsiyem eşinizden emin olmadan tekrar hamile kalmamaya bakın.
Çalışmadığımi çocuğa bakmadığmi nereden biliyorsunuz

Çalışmadığımi çocuğa bakmadığmi nereden biliyorsunuz

Babayla görüşmüyor oğlum çok ağlıyor babanne ye gideceğim kalacağım diye gönderiyorum 3 4 gün kalıyor bazen 1 hafta geri geliyor icra yoluyla denedim ama alamadım avukat yeni dava açman lazım dedi nafaka için ama maddi durumum yok

Örneğin bunu siz yazmışsınız, maddi durumum yok demişsiniz. Bir kaç yerde daha gördüm ekonomik özgürlüğünüzün olmadığını yazmışsınız. Çalışıyorsanız çalışmaya devam edip ailenize ya da doğru dürüst tanımadığınız bir adama bel bağlamanız neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X