Çocuklu ve 2.evliliğini yapan arkadaşlar bakabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açıkçası kocanızın istemiyorum demeye hakkı yok,siz çocuğu gizlemediniz... eğer iş,meslek sahibi bir kadınsanız korkmanıza da gerek yok... aileniz çocuğunuzu istemiyorsa da siz çocuğunuzla bir aile olup onlara sırt çevirebilirsiniz... ve ayrıca kocanıza da korkularınızı hissettirmeyin,yoksa bunu kullanıp çocuğu istemiyorum demeye başlaya bilir
Eşim en başta istedi çocuk Anneyle buyumeli dedi malesef mesleğim yok beni üzen yıpratan ailemin tavrı gidip gelmiyorum birşey talep etmiyorum ama geçenlerde annem eşime telefonda ber rayla konuş çocuğu almasın diyor eşim küçücük çocuğun bana ne zararı olacak diyor telefon konuşmasını duyunca çok kötü oldum

Çocuğunuzun babasından 3 yıldır ayrı olabilirsiniz
Ama 5 aydır yeni bir eşiniz var,kaldı ki önce ki konulara bakılırsa 5 ayda yeteri kadar üzmüş sizi.Simdi çocuğun velayetini kötülediğiniz eski eşe vermeye çalışmanız da manidar.
Yazdıklarımdan velayeti babaya vermek istediğimi mi çıkardınız

Çünkü bazıları ne yaşadığımı bilmeden psikolojimi bilmeden beni kötü anne ilan ediyor kötü ilgisiz bir anne olsam çoktan vazgeçerdim ben 2. Evliliğini yapanlardan biraz destek tecrübelerinden faydalanmak için açtım konuyu
Hani damdan düşenin halinden damdan düşen anlar misali
Eşinizin hali tavrı ortada . Istemiyor gözüne batıyor ve batmaya devam edecek. Sizde farkindasiniz bence .Kotu annesiniz diyemem ne yasadiginizi da bilemem. Ama eşinizin tavrından anlamış olduğunuzu düşünüyorum . Orta bir yol bulunur umarım. Eşinize çocuğunuzdan vazgecmeyecegnizi anlatın. O yavrunun hiç bir suçu yok, buna ragmen en çok o etkilenecek bu durumdan. Bende bosanmis bir ailenin çocuğuyum. 15 yıldır annemi affedemiyorum ve affedemeyecegm

boşanmış iki çocuklu bir anne olarak yazıyorum ki çocuğun yeri annenin yanıdır.

çocuk baba mı anne mi tercih edemiyor çünkü baba yok ki yerine babanneyi seçmek durumunda...

velayet davasına bunu sunabilirsiniz anne baba hayatta iken neden babanne ile kalsın.

aileniz sizi yanlış yönlendiriyor canınız ciğeriniz babannede kalacak sizde kocanızın koynunda mutlu olacağınızı mı sanıyorsunuz.

sizi seven çocuğunuzla sevdi..
Tahmin ederek yazıyorum galiba aileniz manevi olarak destekçi ve kendi ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz
Rabbim evlatlarınızdan ayırmasın

Öncelikle hayatın da herşey istediğinden daha güzel olmasını diliyorum.
Anlattığın ağrılar uykusuzluk depresyon canım.
Sen iyi bı psikolog yada psikiyatri doktoruna git.
Çocuğundan asla vazgeçme.
Hiç bir koca çocuğundan kıymetli değildir.
Ailenin yaklaşımı çok yanlış sana destek olabilirler.
Analı kuzu kınalı kuzu bunu unutma.
O senin cennet bahçen.
Esini en iyi sen tanıyorsun evladı var mı eşinin?

Öncelikle hayatın da herşey istediğinden daha güzel olmasını diliyorum.
Anlattığın ağrılar uykusuzluk depresyon canım.
Sen iyi bı psikolog yada psikiyatri doktoruna git.
Çocuğundan asla vazgeçme.
Hiç bir koca çocuğundan kıymetli değildir.
Ailenin yaklaşımı çok yanlış sana destek olabilirler.
Analı kuzu kınalı kuzu bunu unutma.
O senin cennet bahçen.
Esini en iyi sen tanıyorsun evladı var mı eşinin?
Var 16 yaşında Anneyle kalıyor velayet eşimde
Allah var eşim oğluma karşı kötü davranmıyor beni üzen ailemin her aradığımda çocuğu bırak demesi en son eşime dediler telefon konuşmasına şahit oldum adamın çocuğa karşı bir tavrı yoksa da ailem zorla tavır aldıracak diye endişe ediyorum

Eşinizin hali tavrı ortada . Istemiyor gözüne batıyor ve batmaya devam edecek. Sizde farkindasiniz bence .Kotu annesiniz diyemem ne yasadiginizi da bilemem. Ama eşinizin tavrından anlamış olduğunuzu düşünüyorum . Orta bir yol bulunur umarım. Eşinize çocuğunuzdan vazgecmeyecegnizi anlatın. O yavrunun hiç bir suçu yok, buna ragmen en çok o etkilenecek bu durumdan. Bende bosanmis bir ailenin çocuğuyum. 15 yıldır annemi affedemiyorum ve affedemeyecegm
Eşim gece 12 de geliyor çocuk uyuyor oluyor sahurdan sonra uyuyor öğlen 2 de uyanıyor 3 de ise gidiyor yani birbirlerini göremiyorlar
Bazende gece çalışıyor gündüz uyuyor yada sabah çalışıyor akşam geliyor
Eşim çocuğuma kötü davranıyor dersem Allah razı olmaz en fazla bosanirim ama ya sonra
Benim derdim ailem neden evladima düşmanlar

Yazdıklarımdan velayeti babaya vermek istediğimi mi çıkardınız
Evet.
1.Baba velayet davası açıyor
2.Aileniz velayet vazgeç diyorlar,velayet sizde olursa eşinizle aranizin bozulacağı konusunda da uyarıyorlar
3.sizin de eşinizin istemeyeceği hatta kötü davranacagi konusunda endişeleriniz var.Hatta bunları destekteleyen maalesef maddi sebepler de var eşle sorun çıkarsa iş konusu, bakıcı parası vs
Ben mecburen de olsa babaya vermek istediğinizi çıkardım.

Çocuk o kadını da babayı da görmüyor kadın istemiyor
Babanne de kalıyor bende kalmadığı günlerde ben eşimle boşandıktan 2.5 yıl sonra tanıştım şükür ki çok iyi davranıyor oğluma ama korkular işte
Ne münasebet babaanneyle kalıyor. Bunu ispatlayıp davayı düşürebilirsin diye düşünüyorum

Ne münasebet babaanneyle kalıyor. Bunu ispatlayıp davayı düşürebilirsin diye düşünüyorum
mahkemeye sundum savunması eşi nikahsız karısı gece çalışıyormuş çocuk babaanneden uyuyor ama ben her gün görüyorum dedi mahkememiz devam ediyor hakim kararını verecekti ama corona girdi araya inanın artık sinirlerim yıprandı aileme neden bu tavır diyorum senin çocuğun bizim kanımızda değil diyorlar ben oğlumun çocukları ile seninkini ayni şekilde sevemem diyor esimle ayrılmak mesele değil ama ailem böyleyken evladımi kime birakip ise gidecem

Eşim en başta istedi çocuk Anneyle buyumeli dedi malesef mesleğim yok beni üzen yıpratan ailemin tavrı gidip gelmiyorum birşey talep etmiyorum ama geçenlerde annem eşime telefonda ber rayla konuş çocuğu almasın diyor eşim küçücük çocuğun bana ne zararı olacak diyor telefon konuşmasını duyunca çok kötü oldum
O nasil anne, anneanne öyle...
İçimden çok şey söyledim ve sustum.

aileme neden bu tavır diyorum senin çocuğun bizim kanımızda değil diyorlar ben oğlumun çocukları ile seninkini ayni şekilde sevemem diyor

Ailenizle görüşmeme gibi bir şansınız var mı?
Gitmeyin, gelmesinler, telefondan filan engelleyin hepsini. Eşinizin telefonundan da.

Var 16 yaşında Anneyle kalıyor velayet eşimde
Allah var eşim oğluma karşı kötü davranmıyor beni üzen ailemin her aradığımda çocuğu bırak demesi en son eşime dediler telefon konuşmasına şahit oldum adamın çocuğa karşı bir tavrı yoksa da ailem zorla tavır aldıracak diye endişe ediyorum
Aileniz çok yanlış yapıyor inan ki ilk kez duyuyorum böyle bı aile yaklaşımını.
O çocuğun annesi sizsiniz siz doğurduğuz annenizin ve babanızın söz hakkı dahi yok.
O çocuk sahipsiz kalırsa ne olur canım benim.
Sen öncelikle ailenin ağzını kapa esinde tavrını görmüş olur.
Zaten eşinizin istememe durumu yok.
Velayeti alın bı orda bı burda hayat olmaz.
Benim annem annesiz büyümüş. Çok çileli bı hayat oluyor büyüyene kadar.
Siz evladiniza sahip çıkan inanın Allah sizi sıkmaz.

mahkemeye sundum savunması eşi nikahsız karısı gece çalışıyormuş çocuk babaanneden uyuyor ama ben her gün görüyorum dedi mahkememiz devam ediyor hakim kararını verecekti ama corona girdi araya inanın artık sinirlerim yıprandı aileme neden bu tavır diyorum senin çocuğun bizim kanımızda değil diyorlar ben oğlumun çocukları ile seninkini ayni şekilde sevemem diyor esimle ayrılmak mesele değil ama ailem böyleyken evladımi kime birakip ise gidecem
Sen de koronayi bahane edip gönderme. Ailene de Allah merhamet versin ne diyeyim. Senin derdin çocuğun velayetini babaya vermek değil kötü davranmasından korkman. Çünkü insanda acaba oluşuyor.

Ailenizle görüşmeme gibi bir şansınız var mı?
Gitmeyin, gelmesinler, telefondan filan engelleyin hepsini. Eşinizin telefonundan da.
Eşim e karşı çok iyiler eşim istiyor ona herşeyi anlatamıyorum belki bunun sahip çıkacak kimsesi yok derse diye ben 4 aydır hiç gitmiyorum

Sen de koronayi bahane edip gönderme. Ailene de Allah merhamet versin ne diyeyim. Senin derdin çocuğun velayetini babaya vermek değil kötü davranmasından korkman. Çünkü insanda acaba oluşuyor.
insan aldatıliyor ve kötü şeyler yaşıyor ise Bi daha kimseye yüzde yüz güvenemiyor herkes herşeyi yapabilir gibi geliyor geçenlerde eşim eltimin ber ra oğluna soğuk duruyor lafından ötürü evladımi istemiyor isen gelmesin dedi gözleri dolu dolu bende olurmu öyle şey dedim ben ona merhamet etmezsem Allah benim evladıma merhamet edermi dedim inanın ikinci evlilik hem kadın hem erkek için de çok zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X