• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu ve 2.evliliğini yapan arkadaşlar bakabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim en başta istedi çocuk Anneyle buyumeli dedi malesef mesleğim yok beni üzen yıpratan ailemin tavrı gidip gelmiyorum birşey talep etmiyorum ama geçenlerde annem eşime telefonda ber rayla konuş çocuğu almasın diyor eşim küçücük çocuğun bana ne zararı olacak diyor telefon konuşmasını duyunca çok kötü oldum

Mesleğim yok demişsiniz burada da, o yüzden çalışmadığınızı düşündüm uydurmuş değilim sanırım.

Örneğin bunu siz yazmışsınız, maddi durumum yok demişsiniz. Bir kaç yerde daha gördüm ekonomik özgürlüğünüzün olmadığını yazmışsınız. Çalışıyorsanız çalışmaya devam edip ailenize ya da doğru dürüst tanımadığınız bir adama bel bağlamanız neden?
Günde 12 saat bulaşık yıkadım 1300 TL ye oğlumun okul masraflarini karşıladım nafaka alamadım hiçbirşey den mahrum bırakmadım avukata borcumu ödedim aileme de para verdim
Eşime içim ısındı görünce maddi gücü olan daha bir çok talipim vardı istesem onlardan biriyle evlenirdim

Cocugu babanneye verin, ya kocam istemezse diye dusunen bir anneden daha iyi bakacagi kesin.
Tamam vereyim
Ben nekadar şerefsiz orospu bir anneymisim böyle 3 gecedir uyuyamıyorum sinirlerim alt üst oldu benim kadar vicdansız kötü bir anneden Rabbim herkesi korusun ben ise yaramaz kalitesiz bir kadınim sagolun Mune Mune abla Allah aşkına konumu ve üyeliğimi kapat benim ne yaşadığımı bilmeden yorum yazanları da Rabbim in takdirine bırakıyorum

Günde 12 saat bulaşık yıkadım 1300 TL ye oğlumun okul masraflarini karşıladım nafaka alamadım hiçbirşey den mahrum bırakmadım avukata borcumu ödedim aileme de para verdim
Eşime içim ısındı görünce maddi gücü olan daha bir çok talipim vardı istesem onlardan biriyle evlenirdim

İyi o zaman kocanız çocuğunuzu istemezse boşanır isteyecek birilerini bulursunuz, ne diyelim. Şimdiden düşünmeyin gerek yok.

Eşim gece 12 de geliyor çocuk uyuyor oluyor sahurdan sonra uyuyor öğlen 2 de uyanıyor 3 de ise gidiyor yani birbirlerini göremiyorlar
Bazende gece çalışıyor gündüz uyuyor yada sabah çalışıyor akşam geliyor
Eşim çocuğuma kötü davranıyor dersem Allah razı olmaz en fazla bosanirim ama ya sonra
Benim derdim ailem neden evladima düşmanlar
Derdiniz buysa niye aileyle görüşüyorsunuz, yani zaten onlar yüzünden evlilik yaptım demiştiniz sanırım daha önce. Çocuğumu istemeyen beni de istemesin deyip görüşmeyin.keşke bu 3 yılda bir iş kapısı, meslek edinme gibi yolları deneseydiniz.o zaman yapmamışsınız şimdi yapın bari aileden ve kocadan fayda yok görüyorsunuz. Çocuğu babasına verin derdim ama ortada baba da yok. Yazık günah. Hiç bir yere sığamamış. Çocuğunuzun velayetini hiç bir şartta babasına veremeyeceğinizi kocanız ve ailenize son bir kez söyleyin, ağızlarını kapatın. Sürekli eşim çocuğuma şöyle davranır mı böyle davranır mı diye kurmayı bırakın, bu konuda tavizsiz durursanız herkes de öyle davranır.

Tamam vereyim
Ben nekadar şerefsiz orospu bir anneymisim böyle 3 gecedir uyuyamıyorum sinirlerim alt üst oldu benim kadar vicdansız kötü bir anneden Rabbim herkesi korusun ben ise yaramaz kalitesiz bir kadınim sagolun Mune Mune abla Allah aşkına konumu ve üyeliğimi kapat benim ne yaşadığımı bilmeden yorum yazanları da Rabbim in takdirine bırakıyorum

Anneliğine lafım yok, ama muhakkak psikolojik destek al. Ailen senin öz güvenini kırmış. Sen bunun üstesinden gelirsin. Kendini ve evladını onların negatif etkisinden koruman lazım. Bir daha da kendine böyle pat cevap olarak bile olsa öyle kötü yakıştırmalar yapma

Anneliğine lafım yok, ama muhakkak psikolojik destek al. Ailen senin öz güvenini kırmış. Sen bunun üstesinden gelirsin. Kendini ve evladını onların negatif etkisinden koruman lazım. Bir daha da kendine böyle pat cevap olarak bile olsa öyle kötü yakıştırmalar yapma
yoruldum artik

Burda bize sormana gerek yok eğer kocan çocuğunu istemezse sana ondan da hayır yok denemektir. Çevremden gördüğüm kadarıyla söyleyeyim 2. Eş gerçekten kadını seviyorsa saygı duyuyorsa çocuğu da kendi çocuğu gibi seviyor ama kadını sevmiyorsa çocuğu da istemiyor. Lütfen eşiniz için çocuğunuzdan vazgeçmeyin o çocuğun hayatını karartmayın ona ne pahasına olursa oksun sahip çıkın koca her zaman bulunur ama evlat asla

Eski bir depresyon ve panik atak hastası olarak bu yorgunluğunu gayet anlıyorum. Asıl onun için ailenin negatif etkisini kökten kes diyorum. Cünkü sizin artık rahata ve mutluluğa ihtiyacınız var. Siz iyileşmeye odaklanın. Çocuğun hakkında yorum kismenin haddine değil. Sen bu konuda ne kadar dik durursan millet o kadar cabuk kapatır ağzını

Eski bir depresyon ve panik atak hastası olarak bu yorgunluğunu gayet anlıyorum. Asıl onun için ailenin negatif etkisini kökten kes diyorum. Cünkü sizin artık rahata ve mutluluğa ihtiyacınız var. Siz iyileşmeye odaklanın. Çocuğun hakkında yorum kismenin haddine değil. Sen bu konuda ne kadar dik durursan millet o kadar cabuk kapatır ağzını
İnşallah

Tamam vereyim

Once agzinizi bozmadan ilk mesajinizi bir okuyun, alenen cocugu esinizin istememesi ve evliliginizin bozulacagi ile ilgili kaygilarinizi yazmissiniz, hicbir yerinde bazen cocugumu haftalarca göremiyorum, cok özlüyorum gibi bir yakinma gormedim, varsa yoksa ailem şöyle diyor, kocam ya cocugu istemezse...
Burdan bakinca cocugu almaya hic hevesli gorunmuyorsunuz, sanki cocugu alirsaniz evliliginizin bozulacagina inanmis ve bu yuzden cocuktan vazgecmissiniz, aksi hissiyattaysaniz da kendinizi dogru ifade edemiyorsunuz.

Once agzinizi bozmadan ilk mesajinizi bir okuyun, alenen cocugu esinizin istememesi ve evliliginizin bozulacagi ile ilgili kaygilarinizi yazmissiniz, hicbir yerinde bazen cocugumu haftalarca göremiyorum, cok özlüyorum gibi bir yakinma gormedim, varsa yoksa ailem şöyle diyor, kocam ya cocugu istemezse...
Burdan bakinca cocugu almaya hic hevesli gorunmuyorsunuz, sanki cocugu alirsaniz evliliginizin bozulacagina inanmis ve bu yuzden cocuktan vazgecmissiniz, aksi hissiyattaysaniz da kendinizi dogru ifade edemiyorsunuz.
Çocuk benim yanımda zaten neyse nasıl görmek istiyor iseniz öyle görün 33 yaşındayim ve ilkkez ağzımı bozdum çünkü yorumlar beni linç etmek için yapıldı

Çocuk benim yanımda zaten neyse nasıl görmek istiyor iseniz öyle görün 33 yaşındayim ve ilkkez ağzımı bozdum çünkü yorumlar beni linç etmek için yapıldı

Hayir aslinda kimse sizi linc etmemis,
Mesela ilk mesajinizda cocuk ayin 15-20 gunu benimle demissiniz simdi sanki hep sizinleymis gibi konusuyorsunuz, bu çocuk ayin yarisinda mi sizinle hep mi ona bir karar verin.
Dönüp okudunuz mu bilmiyorum, surekli ayni seyler, ailem cocugu istemiyor, kocam cocugu istemezse ne yaparim, vazgec diyorlar vs vs
Hic ben cocugum olmadan ne yaparim diye dusundunuz mu mesela? Yazmamissiniz da.
Cocugu baba istemiyor zaten babannede kaliyor, siz de istemezseniz, kocamla aram bozulur derseniz bu cocugun sonu ne olacak?
Birakin bir esinizi, kendinizi, ailenizi, çocuğa odaklanin, en onemlisi onun hayati ve gelecegi olmali, siz sanki herkesi dert ediyorsunuz, cocugun kendisi haric.

Gözüne batırmamak zorunda. Evlenirken sizin çöpsüz üzüm olmadığınızı biliyordu herhalde. Çocuk belli ki daha çok küçük. Babaannenin bakımı yeterli olacak gibi durmuyor. Nerede kalacağını seçeceği çağa gelene kadar anne yanında kalmasında fayda var. Neden en başta almadınız onu da merak ettim siz mi istemediniz...

Ben 5 ay önce yeniden evlendim velayet davası açtı oğlumun babası çocuk bir ayın 15 20 günü benimle beraber
Uyku düzenini oturtuyoruz babaanne çocuğu gece uyutmadigi için düzen yine bozuluyor dün getirdim inanın sabah 8 saat ve gece 2 den öğlen 2.5 buçuk a kadar 13 saat kadar uyudu
Ailem velayet ten vazgeç çocuk yanına devamli gelir velayet sana geçerse eşinle aran bozulur babası da zaten nafaka falan yatirmaz (3 sene hiç yatırmadı icra yoluylada almak istedim ama ayrı dava açacak gücüm yok)
Olan sana olur eski kocan o kadınla Cafe avm tatil de geziyor sen çırpınıp duruyorsun diyorlar

Gercekten eşimle aram bozulur mu bir süre sonra yani cicim ayları bitince gözüne batar mı oğlum
Siz neler yaşadınız bu süreçte malesef bide rahatsızlandım yaşadıklarımdan ötürü gücum tükendi Dr araştırıyorum uyku uyuyamıyorum vücudum şişiyor kemiklerim kirpiklerim saç diplerim bile ağrıyor
Her gece oğlum a ne olacak eşim istemezse kötü davranırsa ne yaparım bir işe gireyim dedim iş yok çocuğa ailem bakmıyor bakıcı da çok istiyor

ÖNEMLİ :Arkadaşlar sırf yorum yapmak bol keseden atmak için kendi mutsuzluğunu burada yorum yaparak eleştirerek kapatmaya çalışanlar yazmazsa sevinirim kaldı ki o yorumları cevaplamayacagim
Etrafimda var boyle yasayanlar en iyisi velayeti hic vermemek ama cocuk babasina kalsin benim dusuncem bu cunku yarin birgun eski esiniz surekli sizi rahatsiz edecek ve simdiki esinizle araniz bozulacak ve hatta bosanma ya kadar gider cocuk sende kalsin ama velayet vermem de kabul de etmezse velayeti de sartlar icinde veririsin

Öyle aileye değil para günah bile verilmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X