- 27 Mart 2017
- 75
- 78
- 88
- Konu Sahibi RujluPapatya
-
Çok teşekkür ederim. Kendim olsam belki bende ne olursa derdim ama kızım olunca herşeyin en iyisini yapmak benim görevim.Çok mantıklı. Şu anki okulunuzu bitirene kadar ailenizin yanına gidebilirsiniz. Sonra atanmaya ve hem çalışıp hem okumaya bakın kızınızin yaşı da kreş için müsait artık. Bu arada tebrik ederim kötü bir başlangıç yapmışsınız ama pes etmeyip hayatınıza devam etmişsiniz başkası olsa bu saatten sonra okumak istemezdi. Bazen kaderin önüne geçilmiyor olan olmuş bundan sonra önünüzde inşallah kizinizla uzun bir hayat var. Herşeyin yoluma gireceğine eminim.
Ne mutlu ki sana en azından mutsuz olduğun yerden çıkıp gidebilmişsin. Allah iyileriyle karşılaştırsın.Ben de şuan 23 yaşındayım. Ve seninle aynı zamanlarda değmeyecek bi adam için babamı karşıma almıştım. Evlenmek istiyorum onunla diye. Daha lise 3 e gidiyordm senin gibi. Ama çok şükür ben babamı dinledim, kafamın dikine gitmedim. Ve o kişiden ayrıldım. Ama evlenseydim sanki senin yaşadıklarını yaşayacakmışım gibime geliyor. Bide yine seninki asgari ücret bi yerde çalışıyo. Onda o da yoktu. Iş olursa şoförlük yapıyodu, sgk falan yok. Şiddet olur muydu sanmıyorum, ama oladabilrdi.
He şimdi ne durumdasın mutlu musun dersen, babamın istediği kişiyle evlendim 4 ay sürdü. Boşanıyorum, yine babamın evindeyim.
Gitmek istediğimde beni durduramaz öleceğimi bilsem gene giderim. Sadece kızımla kendim için en iyi koşulları sağlamaya çalışıyorum.Durumunuza cok uzuldum..35 yasinda 3.universiteyi bitiren kadin arkadaslarim var.cocuklari var evlilikleri sorunluydu ama okumaktan pes etmediler..doktor yaninda sekreterlik gibi kurslar var meslek kurslari onlarada katilip sertifika alin.ise girmeye calisip bir taraftanda atanabileceginiz bölum okuyun.tejrar sinava girin bir sey kaybetmezsiniz.yasiniz cok genc.
Esinizle hayat yurumez ayrilip azicik asim kaygisiz basim diyebilirsiniz..ama bence bu adam seni kolay kolay bosamaz
Umarım başaracağım. Çok teşekkür ederim.Anladığım kadarıyla adalet bölümü okuyorsunuz. Bence kpss sınavına girip katiplik sınavlarına katılabilirsiniz. Umarım bı an önce kendi hayatınızı kurabilirsiniz
O zaman dönün ailenizin yanına. Aileler zor günler icin vardır. Biraz düze çıkınca çalışmaya da baslarsiniz asgari ücretli olsa dahi nafaka zorunlu diye biliyorumAslında ailem arkamda ama eş kişisiyle olan mevzuları yüzde yüz bilmedikleri için ve torunları babasız büyüyeceği için yanaşmak istemiyorlar. Çok seviyodunuz nasıl böyle bir anda bitti sevginiz konuları dönüyor. Ailemin yanına gitsem benide kızımıda gözleri gibi sakınırlar ama artık anne oldum nereye kadar birilerinden destek bekleyebilirim. Hata benim hayat benim kendim için birşeyler yapmam lazım
Kültür üniversitesi hukuk fakültesi 2,5 yılda bitirme imkanı tanıyor. Çok çalış tam burslu kazan oku mis gibi, o hengamede okul okuyan sen bunu da yaparsın çok inanıyorum. Açıköğretim adalet çok kolay zaten arkadaşım da bitirmişti. Kazandı da okudu bile hukuk.DGS ile geçiş yaparsam örgün eğitim olarak devam etmem gerekiyor ve Hukuk 1. Sınıftan başlamak zorundayım.4 yıl daha buna katlanamam sanırım fikir için yinede teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?