çocukluğumuzda kalan, yapmayı en çok özlediğimiz şey?

evcilik oyunlarını özlüyorum..çabasız kariyerlerimiz vardı. ben şimdi doktormuşum, ben şimdi öğretmenmişim diyorduk ve oluveriyorduk.
kolayca evleniyorduk sonra anne oluyorduk..hayat bize güzeldi..sıkılınca da atıp oyuncak bebekleri sokağa koşuyorduk:9:

bebeklerimle oynamayı
annemle uyumayı
kardeşimle yaptığımız kavgaları
canım isteyince şımarmayı
sokakta bağıra çağıra koşmayı oynamayı
kaykaydan kaymayı
çamur oynamayı
annemin rujlarını sürerken kırmayı
anneme kızınca tası tarağı toplayıp ananeme gitmeyi
para olgusunu bilmemeyi
kabahat işleyince aman çocuktur denmesini özledim:)))

Dert tasa olmadan disarida bir yaz sabahi uzanmak bir bankta ve gökyüzünü seyretmek,bulutlarin akisina dalamak.........deeertsiiiz tasaasiiiz

özgürce paten kaymayı

saatlerce bisiklete binmeyi..

denize girmeyi

çokkkkkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gülmeyin kızlar annemin beni yıkamasını
sokakta ip atlamayı, annemin bana ördüğü pembe hırkamı
babamın boynuna kollarımı dolamayı
eski oturduğumuz evimizi
çocukluk komşularımızı
evet ben çocukluğumu çok özledim çoook güzeldi çok.:97:

hesapsız kitapsız en önemlisi fesatsız arkadaşlıkları...
parka gidip iki kişi bir salıncağa binip bağıra bağıra şarkı söylemeyi...
kapının önünde akşam ezanına kadar oynayıp annem hadi eve deyince nolurrr 5 dk daha diye nazlanmayı...
babamın koluna girip bu benim nişanlım deyip annemi kızdırmayı...:69:

birde çamur oynamayı evler arabalar yapmayı deniz yapıp kibritten adamları yüzdürmeyi
dedemi ... anneannemin misss gibi çiçekli harika bahçesini
biz gittiğimizde hemen hamur yapıp taze taze makarna kesip pişirmesini...
anneannemin hayatında ayak izlerimi bırakarak yürümeyi...

Son düzenleme:
babaannemin akıtmalarını her kurban bayramı arefesinde koyunlara ve elimize kına yakmayı...
bayram geceleri uyanıp uyanıp bayram elbiselerime bakmayı...

herşey:((...................
herşeyi özlüyorum..uyumayı,yürümeyi.yemek yemeyi,düşünmeyi,ağlamayı,oynamayı,her anımı ve herşeyi çok özlüyorum

bisiklete ve salıncağa binmeyi, saklambaç ve yakantop oynamayı, dışarıda biraz daha fazla durup daha fazla oyun oynamak için alelacele hazırlayıp dışarı koştuğumuz ekmekarası peynir-domatesi :1: :10:

yağmur altında ablamla şarkı söyleyerek sahilde yürüdüğümüz günleri ...

bisikletimle mahalle aralarında fink atmayı...

çocukluğumda gittiğim lunaparkları .. şimdi malesef keyif vermiyor..

saatlerce sahilde yürümeyi .. şimdi okadar çabuk yoruluyorumki eski enerjim yok..
okulu asıp kardeşimle atariye kaçmayı..

açıkçası bir çok şeyi okadar dolu dolu yaşadımki çocukluğumu özgürcceee... şimdi oğluma bakıyorum salınıcak bi sokak bi park bi sahil yok devir kötü sanırım çocuklukta bizim zamnlarımızda güzelmiş:84::84::84::84:

arkadaşlarımı,mahallemizi,evin en küçüğü olmayı..şımartılmayı:43:
okula gitmemek için yaptığım hasta numaralarını,
şimdi hasta olsamda hiçbirşeyden yırtamıyorum:19:

aslında benimki hiçbirinizden farklı değil ama hepimizin belkide en özlediği şey olsa gerek zaman zaman ne mi??? gece uykum gelir gelmez bi köşede sızıp kalmak başımı yastığa koyduğumda iyi ya da kötü düşünecek hiç bi şeyin olmaması çevremde ne olursa olsun aanı yaşamak sonra akşam olunca yine aynı dertsiz tasasız uykuya dalmak :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
hiçbir itiraz duymadan anne ve babamın arasında uyumak olabilir

canım acıdığında kendimi tutmyıp ağlamayı özledim...küçükken teselli ederlerdi şimdi ayıplıyorlar ne tuhaf..

gökyüzüne bakıp çığlık atarak koşmayı,sorumsuzluğu,hayal kurmayı... ne çok özlemişim meğer çocukluğumu . çok hüzünlendim bir tuhaf oldum.

çoçuk kalmak isterdim büyümemiş olmak
büyüdkçe herşey büyüyo can acıtıyo..
ananemin evinin önünde oturup annemin işten gelmesini geldiği an ona sarılmayı bana ne aldın demeyi özledimm..
senelerce hergün aynı seyi yaparmısım..:2:

Back
X