Çocukluğumuzdan Unutamadığımız Diziler

mavi ay küçük ev birde arı maya diye bir cizği film vardı her bölümünde ağlardım arı maya annesini kaybedicek die:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

arkadaşlar ziyaretçiler vardı hatırlamıyomusunuz cumartesi akşamları fareli canlı canlı yiyolardı şimdi olsa yine seyrederim :jeyyar:
sonra pazar sabah 9.30 da origami vardı. kağıdımı akşamdan hazırlardım :dance:
sonra voltran vardı, köle isaura vardı seyretmezdim
yalan rüzgarı hala var ve yıllar önceki oy aşlı cathrine doğru yazdımmı ketrin diye seslendikleri uzun tırnaklı seksenlik teyze 20 sene sonraki bölümlerde hala yaşıyo inanamadım :roflol:

Merhaba. JADE vardı Star tv de hatırlıyormusunuz. Fas lı genç bir kızla Avrupalı gencin aşk hikayesi. Hayat ağacı , Alf , Susam sokağı , Şeker kız Candy, Heidi , Bizimkiler. Manuela, Maria.
Bunların tekrar yayınlanmasını çok isterdim.

benim çoçukluğumda izlediğimiz diziler aklıma gelenler UZAYLI ZEKİYE perihanabla BİZİMKİLER yalanrüzgar KURUNTU AİLESİ filipır MARİMAR*****HATIRLADIĞIM BUNLAR :enbuyukkk:

Son düzenleme:
hayat ağacı
alf
perihan abla
susam sokağı
yalan rüzgarı
bizimkiler
marianna

ilk aklıma gelenler,bizde beraber izliyorduk.belirli saatlerde çizgi filimler vardı,az olduğu için daha zevkliydi.
yakari
heman
shera
ninja kaplumbağaları
tom ve jerry
bunlar benim klasiklerim
şimdi kızımın izlediği çizği filim kanalları benim tüm çocukluğum boyunca izlediğim çizği filim sayısından daha fazla.

bizimkiler,susam sokağı,alf,manuela,marimar,şeker kız candy,tom ve jerry,heidi,kara şimşek bide korku filmi vardı tina bunları gene yayınlasalar ne güzel olur çocuklugumuza döneriz...arkadaşlar

kesınlıkle süper baba.........şevval sam o muthıs gozlerıyle ıdol olmustu o donem......sengözlerimebaksanab

Bide Yalan Rüzgarı ve Hayat Ağacı vardı...Dallasıda hatırlıyorum :)))

Cosby ailesine bayılırdım.
Gümüş kaşıklar vardı, zengin çocuk hani, harikaydı.
Görünmez adam vardı,
PıPPıııııııııııııııııı vardı, nasıl unuturum, ona bayılırdım.
Süper nine,
Görevimiz tehlike,
Bu dünyanın dışından vardı. Hani işaret parmaklarını birbirine değdirince zaman duruyordu, çok güzeldi o da.
Zenginlerde ağlar, Mariyanna vardı ondada, pek çirkin bişeydi ama nedense millet çıldırıyordu.
Cinayet dosyası vardı, bayan fletcher çok güzeldi.

Biraz yardım aldım bunları yazarken, yazılmamışlar olsun diye.:)

ne günlerdi yaaa bizimkiler vardı onu hatırlayabildim başka hatırlamıorum yaaaaa her pazar o zaman evimiz sobalıydı annem bi taraftan bizim önlüklerimizi ütülüyo bi tarafta hepimiz karmakarışık bi ortamdı işte neden pazar günlerine koyarlardı acaba bu diziyi ali miydi ne o çocuk 20 yaşındaydı heralde dizide ne büyük geliyodu ozaman şimdi 20 yaş çocuk gelio banaa kaydirigubbakcemile3

bide kaygısızlar vardı o çok eski degil sanırım ama çok izlemişimdir o diziyide çok güzeldii

en eskiden başlarsam;ilk öpücük,manuella,alf,marimar,power rangers,sıdıka..daha vardır ama şimdi hatırlayamadım.şimdi hepsi yeniden çıksa izlerdiimm:lepi:

kaynanalar,perihanabla,karasimsek,flamingo yolu,birde türk filmi olurdu haftada 1 kere,ct.günü.o günü iple cekerdik.............

ahhh manuela ahhh:asigim sarı saçlarınla melek gibiydin küçücük dünyama doğdun
ona özentimden daha 16 yaşında sarı yaptım saçlarımı:roflol:ikiz kardeşi vardı hayal mayal hatırlıyorum şarkısı çok hoşuma giderdi manuelaaaaazemuszemus
gençlik rüzgarlarıııııı..ben topic açıcaktım bu konuyu gördüm.ama yinede açıcam:lepi:helinli cristinli gençlik rüzgarı ahh ahh:asigimkuldan erken gelirdim eve izliyim die..yaşımmı?8-9:roflol:
ilk öpücükte onla bağlantılıydı zaten..kri kri aşkımmm:asigim:
bide susam sokağı:kedi:

yerli diziler:bizimkiler,süper baba,perihan abla,şehnaz tango,susam sokağı..
yabancı diziler:manuella,hayat ağacı,görevimiz tehlike,hayal meyal hatırladığım çokk küçükdüm kara şimşek,ilk öpücük,gençlik rüzgarları...zemuszemus ne kadar güzel di hepsi....şimdiki hiç bi dizide o tatdları o heyecenı alamıyorum...kaydirigubbakcemile:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…