Çocukluğumuzdan Unutamadığımız Diziler

ay evet ya ilk okul zamanlarımda hep izlerdim ruhsarı çok güzel gelirdi yaa süper dikaydirigubbakcemile3bide okuldan hergün gelince sabrinayı izlerdimkaydirigubbakcemile3

Evet bide Bücür Cadı vardı

Bücür cadı sevgi dolu küçük cadı vereliniortakvereliniortak:dance:

perihan abla en özlediğim dizi
altın kızlar ve cospy ailesini de çok özledim :gitme:

o cosby ailesi zenci olan aile değil mi dijide çıkıo ben izliorum kaç yıllık dizi kimbilir kıyafetler baya eski dönem çünkü comedymax da the cospy show:lepi:

baba evi [safiyeyi izlerken hep aglayasim gelirdi niyeyse]sicak saatler [mehmet aslantug"a hayrandim cocukluk iste.]perihan abla,bizimkiler[tum ailecek hic cit cikarmadan izledigimiz diziydi.]eltiler,hanimin ciftligi,firtinalar,ebru gundes bir baskaydi ozamanlar.hala severim ama ozaman bir baskaydi.dizi yaz sezonuna girdiginde oturup aglamistim.aklima gelenler simdilik.ah nerde simdi o eski diziler,keske yeniden yayinlasalar bence reyting rekorlarini daha cok kirarlar.:gitme:evet hayir yarismasi vardi,sidika

Son düzenleme:
mahallenin muhtarları
bizimkiler
kaynanalar
fırtınalar
bir demet tiyatro hepsini severek izlerdikkk
hey gidi günlerrr

Ziyaretçiler (Visitors) diye bir dizi vardı. ınsanların arasında yaşayan uzaylılarla ilgiliydi. Çatal dilliydi bu uzaylılar, muhabbet kuşlarının, farelerin kafalarını ısırarak koparıp, yerlerdi, bir de kum havuzu gibi bir şeyin içinde köpekbalığımsı bir yaratıkları vardı, öldürmek istediklerini ona atarlardı.

Sonraaa Manuella diye uzun sarı saçlı bir kızın dizisi vardı. O dönem bütün sarı saçlı bebeklerimin ismi Manuellaydı. Bir de kötü kız kardeşi vardı bunun; Isabelle diye.

Bir sürü dizi vardı ama nedense en çok bu ikisini hatırlarım.

Perran Kutmanın Kızlar Yurdu diye bir dizisi vardı.Hayal meyal çok sevdiğimi hatırlıyorum o diziyi..Baba evi benim içinde unutulmazlardan.

kuzenm mehmet asluntuğ hayranıydı hala da öle atv her yaz sıcak saatleri verirdi. bizde her yaz kuzenimle izlerdik..

okuldan geldiğim gbi kanal d yi açardım.ve Bizim Ev başlardı snrasnda da Alf..bide Süper Baba ve Sıdıka..kçklüğümde en çok sevdklerim bunlardı..hihoyyyt

Çocukken daha çok yabancı pembe diziler vardı Manuela İsabel falan..sonra Kızlar Yurdu,Sıdıka tarzı komediler..Sıcak Saatler,İkinci baharı takip ettim...Üniversite döneminde Asmalı Konk kaçmazdı...

bizimkiler
ziyaretçiler
sabrina
süper baba
mariyana vardı bide sürekli ağlardı
perihan abla
yalan rüzgarı (trt2 de verildiği zamanlarda annemin sayesinde seyrederdim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…