Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mahallenin muhtarları
zerda
kara melek
marziye
sabrina
çılgın bediş
bizimkiler
kaynanalar
fırtınalar
bir demet tiyatro
vahşi güzel ( offf ivo ve milagros vardı hep izlerdim ne güzeldi ya)
bücür cadı ( çok sinir oluyodum o kıza ama izlydm işte
baskül ailesiyaa bayılırdım orda bi tane satıcı vardı ismini unuttum çok komikti o ya kızlara hep alet satıyordu zayıflamak için
kaygısızlar : bayılırdım bu diziyee
ne çok severdim yaaaaaaaaaaaa![]()
benim yaşımdakiler hatırlar atlıkarınca diye bir dizi vardı hatırlarmısınız maria,sililo,horge.....
Ziyaretçiler (Visitors) diye bir dizi vardı. ınsanların arasında yaşayan uzaylılarla ilgiliydi. Çatal dilliydi bu uzaylılar, muhabbet kuşlarının, farelerin kafalarını ısırarak koparıp, yerlerdi, bir de kum havuzu gibi bir şeyin içinde köpekbalığımsı bir yaratıkları vardı, öldürmek istediklerini ona atarlardı.
Sonraaa Manuella diye uzun sarı saçlı bir kızın dizisi vardı. O dönem bütün sarı saçlı bebeklerimin ismi Manuellaydı. Bir de kötü kız kardeşi vardı bunun; Isabelle diye.
Bir sürü dizi vardı ama nedense en çok bu ikisini hatırlarım.
kızlar bi dizi vardı tahminen 97 yada 98 de gösteriliyodu.çocuk dizisiydi.öğlen vakti kanal d de yayınlanıyodu.bi kız ve onun üvey ablası vardı ablası sakattı.tekerlekli sandalyesi vardı...inş hatırlayan olur bu diziyi adını çok merak ediyorum hatırlayamıyorum bi türlü yaa![]()
Süper baba.. Hiç kaçırmadan soluksuz izlerdim..
Hülya Avşar'ın da Kirli Çamaşırlar diye bir dizisi vardı![]()
![]()
![]()
![]()