Çocukluğumuzdan Unutamadığımız Diziler

ne günlerdi yaaa bizimkiler vardı onu hatırlayabildim başka hatırlamıorum yaaaaa her pazar o zaman evimiz sobalıydı annem bi taraftan bizim önlüklerimizi ütülüyo bi tarafta hepimiz karmakarışık bi ortamdı işte neden pazar günlerine koyarlardı acaba bu diziyi ali miydi ne o çocuk 20 yaşındaydı heralde dizide ne büyük geliyodu ozaman şimdi 20 yaş çocuk gelio banaa kaydirigubbakcemile3

o günler geldi aklıma yaa
pazar akşamları erkenden yapardık banyolarımızı ki bizimkileri izleyebilelim
annem bi yandan iş yapmaya çalışır bi yandan bizim masa örtülerini ve önlüklerimizi ütülerdi canım benim yaa
dizi bitince parliament sinema kulubunun filmi olurdu
tabi dizi biter bitmez bizler doğru uykuya
ne mümkün film izlemek
çocukluğumu özledim :gitme:

arkadaşlar bütün sayfaları okumadım ama atlıkarıncayı hatırlayan yokmu,meksikalı bir çocuk dizisiydi.bütün çocuklar bağımlısıydı.zenci bir sililo vardı.zengin maria falan.hep marianın saçlarına özenirdik

arkadaşlar bütün sayfaları okumadım ama atlıkarıncayı hatırlayan yokmu,meksikalı bir çocuk dizisiydi.bütün çocuklar bağımlısıydı.zenci bir sililo vardı.zengin maria falan.hep marianın saçlarına özenirdik

hatırlıyorum atlıkarıncayı çok severdim
susam sokağından hemen sonra çıkıyodu yanlış hatırlamıyosam
atlıkarınca
susam sokağı
köle ısaura
manuella annemle izlediğim diziler
ayyyyyy hatırlamak bile güzeldisenağlama

bende çocukken taa 3-4 yaşlarındayken alf ve susam sokağını hatırlıorum ama hatırladığım eski dizi aklıma gelmio hiç ya bi memoliyi hatırlıorum 7.sınıfa gidiodum ozaman galibabilmiyorumkismile

çoğu kişi yazmış zaten bende yazayım konuyu açan kişiye teşekkürler eskilere gittim birden
manuella vardı star yeni açılmıştı ozaman orda oynuyodu bizde star yoktu komşuya gider izlerdik annemle:hulya:
susam sokağı okuldan gelince akşam üzeri saatlerinde izlerdik ağbimle beraber
köle ısaura vardı annem izlerdi hatta babama kızınca ben bu evde köle ısaurayım derrdi kaydirigubbakcemile3canım annem
hafta sonları bizimkiler olurdu hep evleri çok güzel diye iç geçirirdim izlerken
bide safiye diye bi dizi vardı kızın adı safiyeydi günlük tutardı hep
süper baba
çılgın bediş vardı içinde kablosu görünen pembe bir telefonu vardı hastaydım ona

hepsi şimdiki aşkı memnuymuş yaprak dökümüymüş ne kadar saf masum dizilerdi keşke o günler geri gelse:gitme:

çoğu kişi yazmış zaten bende yazayım konuyu açan kişiye teşekkürler eskilere gittim birden
manuella vardı star yeni açılmıştı ozaman orda oynuyodu bizde star yoktu komşuya gider izlerdik annemle:hulya:
susam sokağı okuldan gelince akşam üzeri saatlerinde izlerdik ağbimle beraber
köle ısaura vardı annem izlerdi hatta babama kızınca ben bu evde köle ısaurayım derrdi kaydirigubbakcemile3canım annem
hafta sonları bizimkiler olurdu hep evleri çok güzel diye iç geçirirdim izlerken
bide safiye diye bi dizi vardı kızın adı safiyeydi günlük tutardı hep
süper baba
çılgın bediş vardı içinde kablosu görünen pembe bir telefonu vardı hastaydım ona

hepsi şimdiki aşkı memnuymuş yaprak dökümüymüş ne kadar saf masum dizilerdi keşke o günler geri gelse:gitme:

yalnız o dizi safiye değil sıdıkaydı şimdi tekrarı çıkıo digitürkte ordan biliorum sıdıka günlük tutuyokaydirigubbakcemile3

yalnız o dizi safiye değil sıdıkaydı şimdi tekrarı çıkıo digitürkte ordan biliorum sıdıka günlük tutuyokaydirigubbakcemile3

evet sıdıkaydı ya doğrukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben karıştırdım dijütürk var evde ama hiç rast gelmedi hangi kanalda çıkıyo bilmiyorumkismile

Kır dizini otur hadi kız sıdıkaaa

Bide RUHSAR
Ruhuna sağlık ruhsarcığım ölmemiş elalem utansın o beni terketmemiş
Gel söyle otur ruhsar yanı yanı başıma görsün millet hayal gerçek yanyana.

uzayli zekiye
sasi felek cikmazi
bizim mahalle (ismi bu olabilir rahmetli osman yagmurdereli oynuyordu)
sabrina
kaygisizlar
baskül ailesi
dha vardi ama unuttum

evet sıdıkaydı ya doğrukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben karıştırdım dijütürk var evde ama hiç rast gelmedi hangi kanalda çıkıyo bilmiyorumkismile

digitürk türkmaxda çıkıo gece saat 3 sıraları bazen uyuyamadığımda rastgeliorum ben ama o eski versiyon diğil bi kaç yıl önce tekrar çıkmıştı ya aynı oyuncular aynı konseptte ama yakın yıllarda çekilmiş bölümleri cnm bak görürsünbuyrunnnnnnnnn

Kır dizini otur hadi kız sıdıkaaa

Bide RUHSAR
Ruhuna sağlık ruhsarcığım ölmemiş elalem utansın o beni terketmemiş
Gel söyle otur ruhsar yanı yanı başıma görsün millet hayal gerçek yanyana.

ay evet ya ilk okul zamanlarımda hep izlerdim ruhsarı çok güzel gelirdi yaa süper dikaydirigubbakcemile3bide okuldan hergün gelince sabrinayı izlerdimkaydirigubbakcemile3

Back
X