• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuklugunuzdan bu zamana kadar kac kere asIk oldunuz, kimlere asIk oldunuz?

AYYY NAPTIN KIZ ÇOCUĞA ee sn siler miisn o da tabi kabul etmez yane:))

bnde eklesem mi die düşünüp duruorum ya he bu arada geçen gün bnimki msnye facesime girmiş acaba seni kbl etti mi yoksa iptal mı ettiCADIARZU

Canım ben seni ekliyemedim ki bulamadım çünküü =))))

ya kimlere aşık olduğumu bırakın asıl rezilliğim 5 yaşındayken aşık olduğum kişiydi.. sempatiksalakcinni

o kişi de küçük ibo var ya o aklinialirimsmile
hatırlıyorum kartpostalı vardı bende hep bakardım kaydirigubbakcemile3 bi dizisi vardı show tv de küçücük yaşımda sıkı takipçisiydim kaydirigubbakcemile2
ayyy hakkaten çok zevksizmişim bilmiyorumkismile

Ayyhh amma çok kişiden hoşlanmışım ben öfff. Kimi platonik hoşlanmalarla geçmiş, kimi duygularımı anlamamış terslemiş beni, kimi de severken yormuş... Yedi yaşımdayken sınıf arkadaşım İlker'le başlayan gönül dalgalanmalarım yeni yeni durulmaya başladı. Karmaşıklıktan sadeliğe ulaşmak zamanımı alsa da rahatım artık, yüreciğim tek kişi için atıyor.

valla daha önce iki kişiyle çıktım, bu konuda seçici olduğumu zannediyodum ama ikisiyle de çok kısa sürdü çünkü bana uygun insanlar deildi, ilki kankam dediğim insandı sonra sohbet muhabbet derken farklı düşünmeye başladık, hataydı, ikincisiyle de onu unutmak için çıkmıştım ama hiç bana göre deildi zaten 1 ay sonra ayrıldık... ve en sonunda hayatımın aşkını buldum 1,5 senedir devam eden bi ilişkim var, nasipse evlenmeyi düşünüyoruz, inşallah Allah tamamına erdirir, çok çok çok aşığım ona...:asigim:

3 kez aşık oldum.
biri ilkokuldaydı. herkes biliyordu ona aşık olduğumu.:ecrin_bebek:
2.si lisede bir çocuğa aşık oldum karşılığı olmadı.
ondan sonra bir kaç tane sevgilim oldu ama aşık olmadım hoşlandım, sevdim sadece.
3.sü de şu an sevgilim olan insan.
kendileri aynı zamanda ilkokulda aşık olduğum insan oluyor.:asigim:
aynı kişiye 2 kez aşık oldum yani.:roflol:

bence ask öyle cok üzerinde durulmamasi, devalastirilmamasi gereken bir kavram. yani askin önü acik, sonsuz...bazen yerler atlinda bazende en tepede olabilir.
cocukken olan duygular da o zamanki halimize göre ask sayilir bence cünkü en masum duygular o yaslardadir. ve buna ask diyebiliriz :)))
asil simdikilere ask diyebilirmiyiz onu düsünmek gerekir.

ben ilkokuldayken sinifimdaki bi cocuga asiktim. o baska bi kizla beraberdi. ben kizin agzindan ayrilik mektubu yazip cocugun posta kutusuna atmistim.
tabi yalanim ortaya cikinca yerin dibine girmek istemistim :)))

simdi de sevdicegime asigim...o benim ilk sevgilim ve hep öyle kalacak :))

onun disinda mehmet ali nuroglu hayranligimi da gizleyemem dogrusu. adam icin sevgilime yapabilecegimden daha cok sey yaptim dogrusu :)))

2 kere oldum biri liseden olmaz olsaymışım kötükedihüso 2.si şuanki aşkım üniversiteden opuyorumnanaktan

bir aşk bir de takıntı derecesinde sevdiğim biri vardı.

ama hoşlandıklarımın sayısı sanırım onu bulur.

ilk bu tür duygular hissettiğimde ilkokul birinci sınıftaydım, sıra arkadaşımolan çocuğu seviyordum ama hep kaçıyordum ondan. :)))

benim için aşık olmak çok zor kimseleri beğenemiyorum beni beğenenler hep çekiiniyor birkaç kere aşık olduğumu düşündüm ama karşıdan cevap alamadım hep bekliyorum beyaz atlı prensimi ama bakalım :)))

Back
X