Belki de senin goremedigim bir hatan vardır.Madem bu kadar samimi bir arkadaşliginiz vardı,bence nedenini sor...Arkadaşlıklar kolay kurulmuyor
Kendisi çocuk gelişimi okumuş büyük ihtimal en büyük hayali okul öncesi öğretmenliği kazanmaktı. 2 yıl denemiş kazana kazana muhasebeyi kazanmış. Ama sen ilk denemende onun istediği bölümü kazanmışsın. Tabiki de seni kıskanıyor o yüzden böyle davranıyor!
Canim bazen insanlar en yakinindakinin basarisini gorunce,kendi basarisizligiyla yuzlesir,kendine kizamaz o basarili kisiye kizar.sonra kendini gormeye baslayinca dogru dusunmeye baslar.onu seviyorsan zaman ver,hazmetsin herseyi,mutlu olsun,mutlu olunca kizginligi,kiskancligi gecer,yeniden gorusmek ister.dostluk boyledir dostun seni kiskansa bile zaman vermektir bazwn.iyi dostsaniz zaman sizi bir araya getirir.degilseniz uzaklastirir.takma o kadar.benim en yakin arkadasim da universiteyi kazaninca iki yil konusmadi benle sonra yeniden bir araya geldik artik guluyoruz onun yaptigi cocukluga.
İnsanlar gerçekten acımasız oluyor..
Bende hep edebiyat öğretmenliği istemiştim ama o kadar yüksek bi derece yapamadım edebiyata bölüm olarakda gitmek istemedim..
Bu bölümü yazdım hayırlım buymuşş demek ki dedim geçtim..
Liseden iyi bir arkadaşım maşallah çok da güzel bi puan alıp edebiyat öğretmenliği kazandı ama hiçde kıskançlık göstermedim..
Bilemiyorum ne yapacağımı inanın..
Nişanına çağırmadı düğününede çağırmaz sanırım..
canım o sana değer vermiyor düğününe nişanına çağırmıyorda neden sen dert ediyorsunki boşver gitsin.. demekki senin dostluğunu haketmiyor.. 1 hafta önce de arkaşımın laf sokmaları sebebiyle bir konu açmıştım.. artık o şahsı hiiç önemsemiyorum.. seni üzen kim varsa hepsini kendinden uzak tut.. öyle bir arkadaşa ihtiyacın yoktur eminim kişu da var belli ki seni fazlasıyla kıskanıyor.. hele hele kıskanç olan insandan fazlasıyla uzak dur derimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?