Çocukluk arkadaşım dediğim.. Ne olursa olsun canım yanıyor :(

Rapella

Sonsuz Aşk İloveS..
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
1.001
3
88
Konya
Kızlar moralim çok bozuk,bu kadar kötü müyüm diyorum ?
Çocukluğumdan beri beraber olduğumuz bi arkadaşım vardı..
Benden bir yaş büyüktü o..
Orta okulda ayrıldık ama yinede her fırsatta görüşüyorduk.
O çocuk gelişi okudu lise de bende başka bi lisede okudum..
Şimdi ben onun bölümünü okuyorum okul öncesi öğr. kazandım geçen sene
o 2 kere girdi malesef olmadı..muhasebe okumaya karar vermiş ben bunuddda çk sonra öğrendim..
Üniversiteyi kazandığımda arayıp bi sevinçle onada haber verdim tebrik bile etmedi hmm iyi olmuş dedi bu kadar..
Ama aldırış etmedim,önemli birşey değil bu..
ama sonra beni hiç aramadı,mesajarıma cevap vermedi..
Bi kere bi misafir ortamında denk geldik, " iyi ki bana o bölüm gelmemiş gerçekten çok iğrenç ve geleceğide yok bana göre değildi hiç" dedi başkada birşey demedi.
Ben yine bayramda gidip kutlayayım dedim,çıkmadı bile hoşgeldiniz demeye..
Şimdide başka bi arkadaştan duydum nişanlanmış evleniyormuş.
Tenezzül edip davet bile etmedi
Ne hata yaptım anlayamıyorum

sen hiç bişey yapmadın,insanlar fazla fesat ve acımasız hepsi bu!
boşver iyiki de böyle olmuş,bu gibi insanlar arkandan kuyunuda kazar kocanı da elinden alır ..

Belki de senin goremedigim bir hatan vardır.Madem bu kadar samimi bir arkadaşliginiz vardı,bence nedenini sor...Arkadaşlıklar kolay kurulmuyor

Belki de senin goremedigim bir hatan vardır.Madem bu kadar samimi bir arkadaşliginiz vardı,bence nedenini sor...Arkadaşlıklar kolay kurulmuyor

Aynen bunuda dşündüm mesaj attım o kadar,başka memlekette okuduğum için gidememiştim cevap vermedi dönmedi..
Buraya ilk geldiğimdede gittim ziyarete fırsat bulamadığını söyledi..
Sonuçta insanız bilmeden bi hata yapmışsam bile söyleseydi keşke,

Bazı insanlar böyle kıskançlığından ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Senin arkadaşında böyle bi tip demek ki.

sen bunu yazınca aklıma geldi :)
sınava hazırlanırken çok samimi bi arkadaşım vardı,öyleki yediğimiz içtiğimiz ortada, beraber hesap ödemeler,benim yoksa o verir onun yoksa ben verirdim..neyse o şuan okuduğum bölümü yazma dedi (belki iyi niyetle ama..ben çok istiyordum) bende çok istediğim okul ve bölüm diye ilk sıraya yazdım ki kazara başka okulu kazanmayım diye..
sonuçlar açıklanınca ilk bunu aradım o heycanla,bakmamıştı henüz,sonra bana sordu neresi diye söylediğimde bi fırça çekti ki neye uğradığımı şaşırdım,tbrk etmek ne hacet :) sonra kızdım dedim kapada teli nereyi kazandın ona bak,aradı iki dakka sonra aynı okul :) aaa bi görsenn nasılda sessiz sakinnn anlatamam :) ondan beridir kızdan nefret ediyorum.

Ne yapacağımı bilemedim kızlar ya annemle annesi,babamla babası arkadaş o derece iyiydik..
Beni geçtim ailemi bile aramamışlar..
Kayıt yatırmaya sadece babamla gitmiştik,annem gelememişti malum otobüs parası bile çok faza geliyor uzak yer olunca iki ikişi gidiş gönüş 350 tlden fazla tutmuştu..
Annesi sürekli anneme ben kızımı siz gibi öyle tek yollamam kendi ellerimle gider yerleştiririm filan diyormuş..
Anlamadım bunları ama insan yinde üzülüyor,böyle olmasaydık keşke..

Annem hep derdi ki " Bu daha ne ki hayat seni daha kurbağa gibi yere yapıştıracak sen kendini jiletle kazıyıp yeniden ayağa kalkacaksın"
Sanırım yavaş yavaş büyüyoruz..

Kendisi çocuk gelişimi okumuş büyük ihtimal en büyük hayali okul öncesi öğretmenliği kazanmaktı. 2 yıl denemiş kazana kazana muhasebeyi kazanmış. Ama sen ilk denemende onun istediği bölümü kazanmışsın. Tabiki de seni kıskanıyor o yüzden böyle davranıyor!

İnsanlar gerçekten acımasız oluyor..
Bende hep edebiyat öğretmenliği istemiştim ama o kadar yüksek bi derece yapamadım edebiyata bölüm olarakda gitmek istemedim..
Bu bölümü yazdım hayırlım buymuşş demek ki dedim geçtim..
Liseden iyi bir arkadaşım maşallah çok da güzel bi puan alıp edebiyat öğretmenliği kazandı ama hiçde kıskançlık göstermedim..

Canim bazen insanlar en yakinindakinin basarisini gorunce,kendi basarisizligiyla yuzlesir,kendine kizamaz o basarili kisiye kizar.sonra kendini gormeye baslayinca dogru dusunmeye baslar.onu seviyorsan zaman ver,hazmetsin herseyi,mutlu olsun,mutlu olunca kizginligi,kiskancligi gecer,yeniden gorusmek ister.dostluk boyledir dostun seni kiskansa bile zaman vermektir bazwn.iyi dostsaniz zaman sizi bir araya getirir.degilseniz uzaklastirir.takma o kadar.benim en yakin arkadasim da universiteyi kazaninca iki yil konusmadi benle sonra yeniden bir araya geldik artik guluyoruz onun yaptigi cocukluga.

Bilemiyorum ne yapacağımı inanın..
Nişanına çağırmadı düğününede çağırmaz sanırım..

Aynen öyle. Bazıları çekemiyolar işte. Ben de bu yüzden hep derim ki en iyi arkadaşlar erkektir. Kız arkadaşlar anlaşamaz.

Bilemiyorum ne yapacağımı inanın..
Nişanına çağırmadı düğününede çağırmaz sanırım..

canım o sana değer vermiyor düğününe nişanına çağırmıyorda neden sen dert ediyorsunki boşver gitsin.. demekki senin dostluğunu haketmiyor.. 1 hafta önce de arkaşımın laf sokmaları sebebiyle bir konu açmıştım.. artık o şahsı hiiç önemsemiyorum.. seni üzen kim varsa hepsini kendinden uzak tut.. öyle bir arkadaşa ihtiyacın yoktur eminim ki şu da var belli ki seni fazlasıyla kıskanıyor.. hele hele kıskanç olan insandan fazlasıyla uzak dur derimm

Çok haklısın canım..
Bende önemsemeyeceğim artık..
İnsan hiç değilse nezaketen davet ederdi ama işte..
O beni sildiyse bi neden bile söylemeden..
Bende üzülmeyeyim artık..

senin şu derdin
benim 12 yıllık arkadaşımla yaşadıklarımın sadece küçk bir örneği
cümleler, tavırlar aynı
bu tip insanlar şuan neyse 10 yıl sonrada o
değişmez bunlar
sana şunu söylüyorum 12 yıl sonra ancak kurtulabildim kendisinden
çok şükür diyorum
sende takma
çünkü hayatın boyunca bu insan seni hep kıskanacak
sen onun hayallerine ondan önce ulaştığın için...
mesele uzun
hayırlısı de geç
ben yaşadıklarımı anlatsam sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…