• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocukluk arkadaşını affeder misin?

Eng15

Yok
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
2.495
23
358
çocuk oluyoruz, büyürken beraberiz, ilk anılarımız beraber, ilk sırlarımız sadece ikimize ait. büyüyünce değişen dünya ile beraber değişiyoruz. bir gün geliyor ve o arkadaşımıza ait bir sürü sır öğreniyoruz. bize farklı şekilde anlatılmış ama gerçeği farklı. hem de hayati sırlar... çok canım yandı uykularım kaçtı. affedemiyorum. onunla tartışmadım bile. o kadar üzüldüm yani. şimdi el gibiyiz birbirimize...

sizinle ilgili sırlarmı ki canınızı yaktı? utanmıs yada söyleyememiş olamazmı ki

çocuk oluyoruz, büyürken beraberiz, ilk anılarımız beraber, ilk sırlarımız sadece ikimize ait. büyüyünce değişen dünya ile beraber değişiyoruz. bir gün geliyor ve o arkadaşımıza ait bir sürü sır öğreniyoruz. bize farklı şekilde anlatılmış ama gerçeği farklı. hem de hayati sırlar... çok canım yandı uykularım kaçtı. affedemiyorum. onunla tartışmadım bile. o kadar üzüldüm yani. şimdi el gibiyiz birbirimize...

Olayların gerçek yüzünü öğrenmeden yargılamazdım. Çünkü ben de bazı şeyleri arkadaşıma dostuma biricik dostuma anlatamıyorum. Elimde değil :43: İnş öğrendiğinde beni yargılamaz affeder beni çok üzülüyorum :43:

sizinle ilgili sırlarmı ki canınızı yaktı? utanmıs yada söyleyememiş olamazmı ki

benimle ilgili değil tamamen kendi ile ilgili. ben yardımcı olmak için yana yakıla uğraşırken dalga geçer gibi olayları bambaşka anlatmış. utanması imkansız, her türlü ilk sırları bendedir. sonradan ne oldu ne bitti de değişti bilmiyorum.

Olayların gerçek yüzünü öğrenmeden yargılamazdım. Çünkü ben de bazı şeyleri arkadaşıma dostuma biricik dostuma anlatamıyorum. Elimde değil :43: İnş öğrendiğinde beni yargılamaz affeder beni çok üzülüyorum :43:

biz arkadaş değil kardeş gibiydik, birbirimizin evlerinde kalırdık. ben zaten olayların gerçek yüzünü öğrenince şaşırdım. yani ya anlatmazsın ya da tam anlatırsın. hani bu ara bi dizi reklamı var ya, "son" dizisi. "eksik söylenen hakikat en büyük yalandır" gibi bişey olması lazım. aynen bu benim yaşadığım.

herşeyin yenisi dostun da eskisi daha güzeldir.birbirinizin kıymetiinibilin.arada buzlanmalar olur.uzun yıllar beraberseniz malum..

herşeyin yenisi dostun da eskisi daha güzeldir.birbirinizin kıymetiinibilin.arada buzlanmalar olur.uzun yıllar beraberseniz malum..

öyle isterim ki eskisi gibi olmayı. beni bi çok kişiden daha iyi tanır, bilir.

sen de haklısın. zorlamakla olmuyor. canım yandı sadece ondan bitiremiyorum mevzuyu.

oluruna bırak tatlım..o isterse kendi dönsün sana.benmde senin gbi arkim vardı..çok iyiydi hala benim içi bende onun için ama bir engelimiz var olmuor napalım.uzaktan sevmekle yetiniyoruz şuan:)

Son düzenleme:
İnsan bazı şeyleri kendisine bile anlatamaz. Arkadaşınızı seviyorsanız bu yeterli bir sebeptir. Sevginiz bana bu anlattı, anlatmadı diye azalmamalı.

Back
X