Çocukluk ve atlatılamamıs kayıp

Allah yardımcınız olsun birçok travma geçirmişsiniz bu çok zor evet bunları kafanda bitirmen gerekiyor ama psikolog yardımıyla hangi şehirde olduğunu yazarsan iyi bir psikolog bulabilirsin.

Masallah hayran kaldim size. Ne kadar metanetlisiniz.. Ornek niteliginde guclu bir insansiniz tebrik ediyorum gercekten.

Masallah hayran kaldim size. Ne kadar metanetlisiniz.. Ornek niteliginde guclu bir insansiniz tebrik ediyorum gercekten.

Teşekkür ederim. Kader işte. Yaradan öyle istemiş.
Konusahibinin konusunu dagitmak istemedim ama benim annem babamda ben 6 yaşımdayken boşandılar. Annem yurtdışına yerleşti. Babam gemiciydi. Ablam ve ben yaklaşık 3 yil istanbulda yanliz kaldik.
Neler çektiğimi bi ben bi allah bide ablam bilir. Babam 3 ayda bir gelir, para birakir giderdi. Annem yurtdışında vize işlemlerinle boğuştu. Ben ve ablam tek başımıza istanbulda yaşadık. Sacimin teline zarar gelmedi. Allah korudu işte.
Ozamanlar internet vs. Yok. Evde telefon yok. Annem mektup yazardi... ben annemin sesini 3 yil duymadim. Babam zaten gemide...nasil haber etsin? Akraba vs. Kimse sahip cikmadi. Okula bile gidemedik...
Ben 2 yil kuran kursuna gitdim...
Sonra annem aldina yanina...yeni bir ülke, dil bilmem, cevre yok. Annem mecbur günde 12 saat çalışıyor. Babam TRde kaldi. Gelmedi.
Öyle işte. Sonrada adam pat diye öldü. Gencecik. Daha 40 yasinda bile yoktu babam.
Sonrada annem...
5 sene sonra.
Ben kaldim sap gibi. Bin şükür ablam var. He bide yüreğimde allah. O hep orda. Hic bırakmıyor elimi

Neden seninle ilgilenmediler peki? Kapıya birakmalarinin sebebi ne? Anne baban mı yaptı bunu?,
Yok hayır kardeşim havale geçiriyordu mecbur birine emanet edip gitmek zorunda kalıyorlardı komşumuz da tamam ben bakarım deyip alıyor dügunum var deyip kapının önüne koyuyor kar kış kıyamet başka bir komşu görüp evine alıyor annemin babamın ihmalkarlıgı degil aslında onlarında yapabilecek birseyelri yoktu ki sonucta güveniyorsun bırakıyorsun onları bu konu da asla yargılamıyorum yargılayamam da mecburdular cunku

İnsalalh rabbimin izniyle atlatabilirim her an aklıma geldikçe dua ediyorum tek sığındığım rabbim duanın gücüne çok çok inanırım benim yaşadığım kardeşimin ölümünü kabullenememk degil yaşayacağımız şeylerin eksikligini 17 yıldır hissediyor olmam yani belki diyorum olsaydı daha mı başka olurdu hep bu bahanelere sığınıyorum

Allah yardımcınız olsun. Yasadiklariniz zor. Ben olsam önce ailemle hesaplasirdim. Bir çocuğu kurtarmaya çalışırken diğerini kaybetmişler ne yazık ki. Siz anlatırken o terlikli haliniz gözümün önüne geldi. Ailenizle bu konuları açık açık konuşup içinizdeki öfkeyi, üzüntüyü, acıyı kusun. Içinizde kaldıkça sizi yiyecek.

Bilmiyorum akrabalarından yana yüzü gülen olmuş mudur belki istisnalar vardır ama benim ne anne tarafında ne baba tarafında bi samimiyet içtenlik görmüşlüğüm olmadı su zamana kadar

Yazılanları okudukça dahi gözlerim doluyor irade denen birseyim yok aileme de anlatmaya çalışıyorum ama onların da gözleri doluyor ister istemez ben daha da kötü oluyorum

Aslında imrenmekten ziyade onları görmem dahi kardeşimin aklıma gelmesine yetiyor özenmek vs gibi degil benim hissetttgim şey
Ölümün de hayatin bir parcasi oldugunu kabullenin malesef aci bir tecrube yasamissiniz Allah sabirr versin oncelikle kardesinizi unutmaya calismayin kalbinizde yasatin onun hayrina cocuklara sekerler dagitin cikolatalar dagitin mezarini duzenli ziyaret edip cicekler ekin evladini kaybetmis Anne babalar var oyle acilar varki dunyada yazmasi bile korkunc size kotuluk yapanlari Allaha havale edin ve onlari unutun nefret ettikce beyninizde surekli senaryolarla kendinizi hasta edersiniz iyilesmeniz gerek hayatiniza amaclar katin sunu yapmaliyim bunu yapmaliyim diye cabalayin kardes tabiki guzel birsey insallah cocuklariniz olur ve bi eksikligi giderirsiniz kardesinizle birgun tekrar bulusacaksiniz cennette ozaman kadar yasayin onuda yasatin

Ne insanlar var yaa. Allah sorsun o pisliklerden. Başka bir doktora git. Bir de bol bol dua et, anne babana sarıl. Allah yardımcınız olsun ❤❤❤❤

psikoterapiye gititm ama ikinci seansta senin bu durumu atlatabilmen icin ilk önce Kendi kafanda bitirmen gerekiyor dedi bana suan sadece boşuna para ödersin dedi allah askına bana bir akıl verin ben bu durumu nasıl atlatıcam

hiç böyle diyen bir psikolog olacağını da düşünmezdim
yani afedersiniz de salak mı o doktor
kendi kafamda bitirsen sana neden geleyim zaten?
başka bir psikoloğa gidin. kayıp vakaları öyle kolay, destek almadan geçmez.

Ne insanlar var yaa. Allah sorsun o pisliklerden. Başka bir doktora git. Bir de bol bol dua et, anne babana sarıl. Allah yardımcınız olsun ❤❤❤❤
İnan’ın hiç bir çocuğa ana baba gibi bakmıyor kimse ya bağırıyor ya dövüyor ya kızıyor yani bu devirde saf gözün sol göze güveni Yok siz en iyisini yapıyorsunuz ne olursa olsun evlatlarınız yanında olsun

Bende anlayamadım İnan’ın emdr tedavisi yapıcaktı ikinci seansta bu şekilde söyledi

onları affedip hayatınızdan çıkartmanız lazım
hiç mi doktorlar önerilerde bulunmuyor size?
sadece antidepresan mı aldınız?

Bilmez miyim? Anne babam boşandığı için ve annem olmadığı için başımda, senin yaşadıklarının aynılarını yaşadım canım. O yüzden bırakmıyorum kimseye. Seni üzmemek için yazdıklarımı silmistim ama okumuşsun.
Doktor değilim ama gittiğin her kimse başka bir doktora hatta psikiyatriye git. Gerekirse ilaç da kullan. Bilinç altı temizleme konusunda uzman olanlar var. Istersen onları da bir araştır.
Geçenlerde bir üye EMDR tedavisinden bahsetmişti. Olaylara karşı hissiyatını kaybetmekmiş galiba. Bir çok yol var aslında tedavi için.

Allah'ın izniyle hepsinin üstesinden geleceğine inanıyorum. Öyle hissettim nedense. Inşallah en kısa zamanda bize güzel haberlerini yazarsın. ❤❤❤❤

Amin allah razı olsun insalalh ben de benim gibi derdi sıkıntısı olanlar da Allah’ın izniyle atlatır sıkıntılarını evet benim derdim nice dertlerin yanında belki de bi hiç bi nokta ama herkes kendi yaşadığını bilir kendi yaşadığını hisseder rabbim bizlerden rahmetini merhametini gücünü kudretini esirgemez insallah

6 yıldır kullanmadığım antidepresan kalmadı onlarda artık benim enerjimi hayallerimi hayata dair olan umutlarımı aldı benden 25 yaşındayım ve İnan’ın tüm samimiyetimle söylüyorum size 80 yaşındaki nenelerimiz dedelerimiz benden daha çok hayata bağlıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…