- 20 Mart 2017
- 812
- 659
- 103
- Konu Sahibi Su_perisiiii
-
çok üzüldüm gerçekten benimde başımdan geçti en sonunda abim tarafından tacize uğradım ama hiç bişey yapamadım.ondan sonra erkeklerden nefret ettim abim alkollüydü hepsinin canı cehenneme dedim o sırada konuştuğum birisi vardı ona açıklayacaktım ama diyemedim çünkü ciddi düşündüğüm birisiydi.ve şuanda onunla evliyim ve ben abimden nefret ediyorum iğreniyorum yüzünü görmeye tahammülüm yok. annem ve ablam hayret ederler benim abime karşı nefretimden dolayı çünkü abimin üstüne çok düşerdim çok severdim abimi ama artık o benim için hiç bişey yüzyüze gelince bile sarılasım gelmiyor . allah yardımcın olsun
Benim de bir kizim var ikinci de dogacak yakında. Ben de düşündükçe kafayı yiyorum. Dayısı amcası bile olsa kimseyle yalnız kalmasın kimse kucağına almasin istiyorum. Oyle cok taciz olayına şahit oluyoruz ki toplumca... Tüm yavrularimiz böyle acılar yaşamadan buyurler insallah.Böyle konular hayattan soğutuyor beni. Psikolojim bozuldu resmen. Kızımı herkesten korumak zorundayım gibi hissediyorum. Çocuk benim aşırı korumacı tavrım yüzünden özgüvensiz olacak. Ben böyleysem sizi düşünemiyorum bile. Allah yardımcınız olsun
şimdi o adi ş.refsiz kuzeniniz nerelerde?
yüzyüze bakmak durumda mısınız
nişanınıznda falan oldu mu mesela?
psikolojik destek almalısınız
Allah yardımcınız olsun
Allah onu bildiği gibi yapsın !!!!!!!!!!çok üzüldüm gerçekten benimde başımdan geçti en sonunda abim tarafından tacize uğradım ama hiç bişey yapamadım.ondan sonra erkeklerden nefret ettim abim alkollüydü hepsinin canı cehenneme dedim o sırada konuştuğum birisi vardı ona açıklayacaktım ama diyemedim çünkü ciddi düşündüğüm birisiydi.ve şuanda onunla evliyim ve ben abimden nefret ediyorum iğreniyorum yüzünü görmeye tahammülüm yok. annem ve ablam hayret ederler benim abime karşı nefretimden dolayı çünkü abimin üstüne çok düşerdim çok severdim abimi ama artık o benim için hiç bişey yüzyüze gelince bile sarılasım gelmiyor . allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?