- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
- Konu Sahibi Su_perisiiii
-
söylesem bile inanmazlardı kiAbin bunu kendi cocuklarina da yapabilir. Soylemen gerekirdi ailene.
Liseye gidiyormussun. Neden inanmiyor sana ailen? Baban falan inanmaz mi? Neden boyle bir yalan soyleyesin ki?söylesem bile inanmazlardı ki
çünkü bizim ailede abi üstündü ne bilim diyemedim zaten abimin düğünü vardı düğüne bi kaç hafta kalmıştı ve yanımıza gelmişti. yanımızda değil yani.yengemde beni sevmezdi fazla o yüzden inanmazlardı sanmıyorum.zaten lisedeyim ama küçük bir kız çocuğu gibiydim o anlar çok kötü insan kendisine söylemeye utanır idrak edemedim çünküLiseye gidiyormussun. Neden inanmiyor sana ailen? Baban falan inanmaz mi? Neden boyle bir yalan soyleyesin ki?
Cok aci ki magdurlar konusamiyorlar durumu. Okudugum kadariyla bu tarz hastalikli egilimi olanlar kendi cocuklarina hatta hatta akabinde torunlarina dahi bunu yapiyorlar ve magdurlar konusmadigi icin bir sapik 3 jenerasyonu tahrip etmis oluyor.çünkü bizim ailede abi üstündü ne bilim diyemedim zaten abimin düğünü vardı düğüne bi kaç hafta kalmıştı ve yanımıza gelmişti. yanımızda değil yani.yengemde beni sevmezdi fazla o yüzden inanmazlardı sanmıyorum.zaten lisedeyim ama küçük bir kız çocuğu gibiydim o anlar çok kötü insan kendisine söylemeye utanır idrak edemedim çünkü
evlenmeden önce psikologa git. bunu anlat. kuzeninin yüzüne de tükürebilirsin.Ben 8 yaşında benden 10 yaş büyük olan kuzenim tarafından taciz edildim. Bir gece onlarda kaldıgımda üzerime çıkıp kendini bana sürtünerek tatmin etti. Bu olaydan sonra çok içime kapandım ve ergenlik döneminde büyük bi depresyon gecirdim. Aileme bugüne kadar hiç birşey anlatamadım. Bu olay beni çok derinden etkiledi...şuan kendine güveni olmayan insanlarada güvenemeyen birisiyim. Kendimi değersiz ve sevilmeye layik olmayan birisi gibi görüyorum. Senelerce kendimi bu piskolojiden arındırmaya çalışdım. Gelelim şimdi sorunuma. Ben kesinlikle evlenmek istemiyordum cünki erkeklerden iğreniyordum beni birgün bir erkeğin elleyebilecek olması düşüncesi bile iğrendiriyordu ve her görüşdüğüm erkek bana itici geliyordu. Şimdi karşıma çok iyi birisi çıktı ve nasıl oldu bilmiyorum ama aşık oldum ve biz 2 ay önce nişanlandık. Yaza düğünümüz var ama ben o duyguların yeniden gelmesinden korkuyorum. Ya evlendikten sonra eşim bana itici gelirse yeniden o nefret duyguları depreşirse diye korkuyorum. Bana lütfen yardım edin ne yapayım. Nişanliminda hayatını mahvetmek istemiyorum.
gitme diyorlardı da neden gitme dedikleirni demiyorlardı.taciz buyuk ya da kucukken hepimizin basindan gecmistir muhtemelen.
simdi anne babami daha iyi anliyorum..bizleri kimsenin evine kalmaya gondermezlerdi.. o zamanlar cocuk akli kizardik tabii ama simdi kendimiz anne baba olunca, cok iyi anliyorum cok
üülke ile alakası yok. dunyanın her yerinde bundan daha kötü halleri yaşayan ülkeler var.Her gün taciz tecavüz konusu açılıyor
Gerçekse de, sahteyse de bomb*k bi ülkede yaşıyoruz demektir
AYNEN DOĞRUDUR ÖYLE Bİ ÜLKEYİZ Kİ BAZEN UTANIYORUM İNSAN OLMAKTANCok aci ki magdurlar konusamiyorlar durumu. Okudugum kadariyla bu tarz hastalikli egilimi olanlar kendi cocuklarina hatta hatta akabinde torunlarina dahi bunu yapiyorlar ve magdurlar konusmadigi icin bir sapik 3 jenerasyonu tahrip etmis oluyor.
HANIMEFENDİ YAZIYI DÜZGÜN OKUMAMIŞSINIZ SANIRIM YAZI ŞU ŞEKİLDE Ben 8 yaşında benden 10 yaş büyük olan kuzenim tarafından taciz edildim.... YANİ KIZ 8 YAŞINDA BUNU YAPAN KUZEN KENDİSİNDEN 10 YAŞ BÜYÜK YANİ 18 YAŞINDA ANLADINIZ UMARIM EVET KOSKOCA ADAM YANİyaşadıklarınız hoş degil.
ama şunu kacırmayın - size bunu yapan insan. bunu ne için yapıyor kendisi için. neyini tatmin ediyor hislerini. bu his ne cinsel istek. bunu kiminle yapacagını tahlil edemiyorsa o kişi nedir? hasta mıdır? evet.
ayrıca konu sahibi kuzenin de 10 yaşındaymış. o da cocuk... keşke o zaman bunu söyleseydin... yaptıgını hafifletmiyor ama yaşı cok küçük. koca adam gibi pislik alçak yazmışlar ama 4. sınıfa giden bir cocuktan bahsediyoruz. neyse...
cinsellik ile kişiye olan öfkenizi birleştiriyorsunuz.
kişi ile yüzleşmek bunu çözmek, ifşa etmek, vb.. şeyler yapabilirsiniz ama tercih etmemişsiniz. o zaman zaten küçükmüşsünüz ve susmuşsunuz. sonra o içinizde ki öfkeyi üzüntyü ne yapacaksınız? kime neye kusacaksınız cinsellige mal edeceksiniz. senin yüzünden başıma bu geldi nefret ediyorum diyorsunuz.
halbuki sizin derdiniz cinsellik ile degil. derdiniz size bunu yapan kişi.
yaş aralıgı ne kadar azalırsa bu i farklı travmalara sebep olmuyor degil. bunu da kabul ediyorum.
bu yuzden her biririnize diyorum lütfen psikologa gidin. hatta şikayetci bile olabilirsiniz.
sadece tahrip degil. yeni doganlarda hastalıklı doguyor.Cok aci ki magdurlar konusamiyorlar durumu. Okudugum kadariyla bu tarz hastalikli egilimi olanlar kendi cocuklarina hatta hatta akabinde torunlarina dahi bunu yapiyorlar ve magdurlar konusmadigi icin bir sapik 3 jenerasyonu tahrip etmis oluyor.
aaaa gercekten ben biri 8 biri 10 yaşında okudum.... du bir daha okuyayım...HANIMEFENDİ YAZIYI DÜZGÜN OKUMAMIŞSINIZ SANIRIM YAZI ŞU ŞEKİLDE Ben 8 yaşında benden 10 yaş büyük olan kuzenim tarafından taciz edildim.... YANİ KIZ 8 YAŞINDA BUNU YAPAN KUZEN KENDİSİNDEN 10 YAŞ BÜYÜK YANİ 18 YAŞINDA ANLADINIZ UMARIM EVET KOSKOCA ADAM YANİ
Daha bu sabah bu konuyla ilgili bir makale okudum. Bizim ulkemize has bir durum degil. Okudugum makale pedofilinin sebepleri ve Amerika'daki pedofili vakalariyla ilgili bir onceki yorumumu da buna binaen yaptim. Maalesef magdurlar konusmakta cok gec kaliyor ve kendilerini toparlayip sikayet edene kadar dedigim gibi 3 jenerasyon tacize ugramis oluyor ve "zaman asimi" sebebiyle hic bir sey yapilamiyor. Ayni sapigin birden fazla magduru olmasina ragmen magdurlar bir araya gelip dava acmiyorlar cunku kimse ya o travmalari tekrar yasamak istemiyor, ya da mevcut rahatini bozmak istemiyor. Bu da tacizin devamina zemin hazirliyor cunku sapik yillarca yaptigi sey karsisinda cevresinden bir kinama dahi gormemis oluyor. Caydirici bir unsur yok.AYNEN DOĞRUDUR ÖYLE Bİ ÜLKEYİZ Kİ BAZEN UTANIYORUM İNSAN OLMAKTAN
uyardıgın için teşekkür ederim :)HANIMEFENDİ YAZIYI DÜZGÜN OKUMAMIŞSINIZ SANIRIM YAZI ŞU ŞEKİLDE Ben 8 yaşında benden 10 yaş büyük olan kuzenim tarafından taciz edildim.... YANİ KIZ 8 YAŞINDA BUNU YAPAN KUZEN KENDİSİNDEN 10 YAŞ BÜYÜK YANİ 18 YAŞINDA ANLADINIZ UMARIM EVET KOSKOCA ADAM YANİ
kusura bakmayın sert oldu ama öyle görünce kendimi tutamadım :)uyardıgın için teşekkür ederim :)
aynen öyle oluyor mağdur travmasıyla kalıyor bunu yapanda utanmadan yapmaya devam ediyorDaha bu sabah bu konuyla ilgili bir makale okudum. Bizim ulkemize has bir durum degil. Okudugum makale pedofilinin sebepleri ve Amerika'daki pedofili vakalariyla ilgili bir onceki yorumumu da buna binaen yaptim. Maalesef magdurlar konusmakta cok gec kaliyor ve kendilerini toparlayip sikayet edene kadar dedigim gibi 3 jenerasyon tacize ugramis oluyor ve "zaman asimi" sebebiyle hic bir sey yapilamiyor. Ayni sapigin birden fazla magduru olmasina ragmen magdurlar bir araya gelip dava acmiyorlar cunku kimse ya o travmalari tekrar yasamak istemiyor, ya da mevcut rahatini bozmak istemiyor. Bu da tacizin devamina zemin hazirliyor cunku sapik yillarca yaptigi sey karsisinda cevresinden bir kinama dahi gormemis oluyor. Caydirici bir unsur yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?