Çocuklukta taciz ve evlilik

Yeni doganlarda hastaliga sebep oldugunu bilmiyordum ama sapik ebeveynlerle hastalanmasi zaten kacinilmaz. Basgoz edelim olayi da tamamen bastan savma. Kendi baslarindan savip kurtuluyorlar yetkililere teslim etmek yerine, sapik da gidip baskalarina bela oluyor. Bazi ulkelerde sapiklari uzun sure hapiste tutmadiklari ya da tutamadiklari durumlarda civardaki sakinleri bilgilendiriyorlarmis dikkatli olunmasi konusunda. Boyle bir uygulama olsa cok iyi olur.
sadece tahrip degil. yeni doganlarda hastalıklı doguyor.
bu tur egilimleri olanlar evlendirilmemeli. ama eskiden ve hala aman boşgöz edelim durulur diyorlar.... ve üreme gercekleşiyor...

cok bilmiyorum ama nasıl sizofreni kalıtımsal ise - belki bu da kalıtımsal olarak geciyordur.
evet amerikada teşhir ediliyorlar. mahalleye bildiri gidiyor. dikket edin şu kişi bu sucu işlemiştir. sizin mahl. otuıruyor diye..ve aralıklar ile denetimden geciyorlar.

okudum okudum.. uyarın için teşekkür ederim. ben yanlış okumuşum.
konıu sahibinden de özür diledim zati.
yazdıgımında yaş ile ililgi bölümünü yok saymasını istedim. cunku düzenle kısmı bir zaman sonra kapanıyor. düzenleyemedim.
artık bana bagırmasan? olur mu :)

Tecavüz değil sonuçta, tamam iğrenç bir şey ama kaç sene önceki bir olay . Inşallah çok mutlu olursunuz ve eşinize de zehir etmrssiniz

Dusencesi bile igrenc canim Allah yardimcin olsun ama tedaviyle belki rahatlayabilirsin.

Herkesden allah razı olsun. Ilk defa yaşadıklarımı paylaştım ve birazda olsa bana güc verdiniz. Nişanlımla daha hic bir sorun yaşamadım sadece ona duygusal anlamda yakınlaşmam uzun sürdü. Ben bir kaç kez tedavi olmak istedim ama ne yazıkki o ilk adımı atmak hic kolay degil her defasında vazgeciyorum herşeyi yeniden yaşamaktan çok korkuyorum...ama tedavi olmam lazım bunun farkındayım...bana yardım edebilecek birisine bu yaşadıklarımı anlatacağım cünki tek başıma o ilk adımı atmıycamı biliyorum

Benzer olaylar başına gelmiş arkadaşlarında duacısı olacagim

Haklısıniz arkadaşlar biz susutukca o sapık ruhlu insanların başkalarınada zarar vermelerini kolaylaştırıyoruz ama ben ozamanlar cok kücüktüm korkdum seneler sonrada anlatamadım heleki bide akrabaga olunca cok daha zor. Ama şimdi başıma gelse inanın susmam

18 yasinda 8 yasindaki cocuga hallenen pedofilidir.
Ve bu gecici bir sey degil.
Kendi cocuklarina bile yapiyor olabilir.
Lutfen bunu gizlemeyin. Bir sekilde bu adamla yuzlesin. Hatta guvendigginiz birilerine esek sudan gelene kadar dovdurun.

Bütün özelliklerimiz genler yoluyla aktarıldığına göre.. baba değilse dede o değilse anneanne. Birilerinden geçiyor bize özelliklerimiz. Mesela Aldatan erkeklerin ailesinde de benzer hikayeler oluyor genelde ..

Tedavi olmaktan korkma, hemen bir randevu al ve ilk adımı at. Ki sen aslında buraya yazarak ilk adımı atmışsın, bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir. Unutmak güzel nimet, unutarak hayatından çıkarmaya çalış o kişiyi ve olayı; ve geleceğini etkilemesine izin verme. O kişinin değersizliğini kendine mal etme, sen gayet de değerlisin ve hayat boyu hiçkimsenin ve hiçbirşeyin senin değerini düşürmesine izin verme..

Kız erkek farketmiyor ki pislikler hangi çocuğu bulsalar saldırıyorlar. Öğretmenlerde yapıyor sokaktaki işsizler de kardeş dediğin akraban da.
Neyse siz iyisini yapıyorsunuz yine gözleri dört açmak lazım.
Konu sahibi o lanet yaratığı hayatının sonuna kadar asla görmeyecek şekilde bir düzen kur.
O artık sana zarar veremez kendini suçlama bu niye benim başıma geldi diye de depresyona girme bu pislikler çocuğu çocuk olarak görmezler saldırırlar senin suçun yok.
Artık yetişkin bir insansın kendini nasıl kollaman gerektiğini biliyorsun geçmişte bırak geleceğe bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…