- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Su_perisiiii
-
canım çocukken 2 kere başıma geldi ama anlamıyorsun büyüdükçe anlıyorsun ne bilim ben sevgi gistergesi olarak anladım ama büyüyünce anladım vede yıkıldım şmidi ikisinin yüzüne bakınca o günler aklıma geliyor çocuksun bişey anlamıyorsun ne bilim demekki böyle sevgi diyorsun kimseye söyleyemedim ilk defa burda söyledim yazıyı görünce öyle yazdım allahım onların belaısnı versin şimdi birinin çocuğu olmuyor 2 kere tüp bebek denediler olmadı rabbim o şekilde sınıyor demekki .abim yaptığında liseye gidiyordum çok korktum hiç bişey yapamadım ama çok iğrençti annem geldi hemen abim çekildi kalktı bişey yokmuş gibi benimle konuşmaya çalışıyor bide allahım yazarken ağlıyorum eşime söyleyemedim söylersem abimi vurur büyük ihtimalle ve ben eşimi çok seviyorum ona ömrümü adarım beni hiç incitmedi üzerime çok düştü onun hakkını ödeyemem onun sayesinde kendime geldimRabbim hepimizin yardımcısı olsun...sizi okadar iyi anlıyorumki cok zor bir durum..ben senelerce kendimi sucladım yaşadıklarım yüzünden. Bu olay cocukluktamı başınıza geldi ve eşinizle sorun yaşıyormusunuz bu yüzden?
bi tane kız yiğenim var 4 yaşında allahım bildiği gibi yapsın. allah onun başınada versin bile diyewmiyorum ama yiğenim sonuçta ama oda düşünmedi kardeşim diyeAllah onu bildiği gibi yapsın !!!!!!!!!!
Boşver çocuğun bir sucu yok ... Kimse istemez başına gelsin sen kalbini serin tut kimsenin yanına kalmaz yapılanlar.bi tane kız yiğenim var 4 yaşında allahım bildiği gibi yapsın. allah onun başınada versin bile diyewmiyorum ama yiğenim sonuçta ama oda düşünmedi kardeşim diye
yok asla rabbim yğienimden çıkarmasın abimden çıkarsın çok dua ettim allahım o elini kır diye ama öyle olmadı kaç kere kaza yaptı benim hayatımı mahvetti kendime gelemedim eşime bile dokunamadım anlıcak diye korktum .... yazarken o anları düşünüyorum vede ağlıyorum şuanda hayatımda iki erkek birisi babam birisi eşim gerisi benim için yokBoşver çocuğun bir sucu yok ... Kimse istemez başına gelsin sen kalbini serin tut kimsenin yanına kalmaz yapılanlar.
Ağlama canım kendini toparla ... Allah gelir onun hakkından.. içki tüm kötülüklerin anası diye boşuna demiyorlar hadi içiyorsun ağzınla iç ! Neyse tamam hadi kapatalım konuyu sende toparla kendiniyok asla rabbim yğienimden çıkarmasın abimden çıkarsın çok dua ettim allahım o elini kır diye ama öyle olmadı kaç kere kaza yaptı benim hayatımı mahvetti kendime gelemedim eşime bile dokunamadım anlıcak diye korktum .... yazarken o anları düşünüyorum vede ağlıyorum şuanda hayatımda iki erkek birisi babam birisi eşim gerisi benim için yok
amin canım insan kötü oluyor valla konuyu açan arkadaşa da ayıp oldu kendimden bahsettim kusura bakmayınAğlama canım kendini toparla ... Allah gelir onun hakkından.. içki tüm kötülüklerin anası diye boşuna demiyorlar hadi içiyorsun ağzınla iç ! Neyse tamam hadi kapatalım konuyu sende toparla kendini
Abin bunu kendi cocuklarina da yapabilir. Soylemen gerekirdi ailene.çok üzüldüm gerçekten benimde başımdan geçti en sonunda abim tarafından tacize uğradım ama hiç bişey yapamadım.ondan sonra erkeklerden nefret ettim abim alkollüydü hepsinin canı cehenneme dedim o sırada konuştuğum birisi vardı ona açıklayacaktım ama diyemedim çünkü ciddi düşündüğüm birisiydi.ve şuanda onunla evliyim ve ben abimden nefret ediyorum iğreniyorum yüzünü görmeye tahammülüm yok. annem ve ablam hayret ederler benim abime karşı nefretimden dolayı çünkü abimin üstüne çok düşerdim çok severdim abimi ama artık o benim için hiç bişey yüzyüze gelince bile sarılasım gelmiyor . allah yardımcın olsun
Çocuğunuz, eşiniz ve kendiniz için psikolojik destek alsanız... Biliyorum söylemesi kolay, herşeyin yeniden gözünüzün önüne geleceğini düşünüyorsunuz. Ama iyi bir uzman bulursanız gerçekten güzel sonuçlar alabilirsiniz.. Bebeğiniz büyüdükçe onu korumak adına ona daha çok zarar verebilirsiniz.Ben çocukluğum boyunca annemin babasının tacizine maruz kaldım. Başkaları da taciz etti ama bu mahluk kadar zarar vermediler bana.... 40 yaşına doğru evlendim, vajinusmustan çok çektim çekiyorum... Ben de evlenmeden once cok düşünmüştüm kocamdan igrenirmiyim acaba diye ama oyle olmadı. Yalnız cocuk olduktan sonra paranoyaştim. Esimle yalnizken cocuk pat diye iceri giriyorum. Altını alırken bakıtorum bir iz isaret zorlana var mi diye. Bebeğimi doyunca sevemiyorun orasına burasuna dwgers3m diye... Hatta az once emzirirken elim vebegimin poposuna gelmiş hir anda tum igrenc görüntüler gözümün önünden gecti. Hergün böyle.. . Annemden bile hala nefret ediyorum beni korumadigi icin... sonra acaba karfeslrrime de yapmış olabilir mi annemi de taciz etmis midir ki acaba diyorum.
Birisi yazmış bombok bir ülkede mi yaşıyoruz evet bok gibi bir dünya burası...
çoğu gercek emin ol.Küçükken bir akramız tarafından taciz edildim o zamnalar ergenlikteydi sanırım o ama bana göre çok büyüktü .daha ne yaptığını bile anlayamıyordum o zamanlar.Adam şimdi imam ! ve iki tane kızı var.Her gün taciz tecavüz konusu açılıyor
Gerçekse de, sahteyse de bomb*k bi ülkede yaşıyoruz demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?