Cocuklusun...

bunu da söyle ama
tüm arkadaşlarını sadece sen değil biz karşıladık benim de emeğim var de.

O bana böyle baskı yapmasa ben kendim derim yeri gelir.ama hep tek taraflı insan bunaliyor

Desem nolacak hep inkar etmece.nevarmis bunda.iyiliklerini görüyormuş.tmm sen goruyosunda iyiliklerini niye ben ödüyorum karşılığını.ozaman dışarı götür dedim
İyi demişsin. Senin arkadaşların gelip burda yiyip içip gidemiyor kafa dağıtamıyor diye niye günlerdir benim kafamı ağrtıyorsun diyim bir dahakine.

ay sinir oldum
eşinize sorun karını bu kadar perişan ne edecek ne iyiliklerini görüyormuş acaba

İlla gezip tozma olmasa da sizde kendinize bakin. Ömrümüz geçip gidiyor hani elimizde ne var? Benimde hic arkadasim yok. En iyisi boyle galiba

acikcasi ben de bekar/ evli-cocuksuz arkadaslarima, biz size gelmeyelim siz bize gelin diyorum, cocuklardan oturu daha rahat oluyor gercekten,
sonucta benim evim cocuga gore duzenlenmis, onlarin evinde cocuklar cok sikiliyor. Cocuklari birakip gitmek de pek mumkun olmuyor.
bana o yuzden normal geldi biraz.

ama yillardir bu sekilde olmasi olmamis tabi ki.

bu sekilde art niyet oldugunu dusundugunuz kisilere bence randevulu bir sekilde siz de gidin, bu sefer de sizde toplanalim bana da degisiklik olsun deyin.
ama her seyden once esinize derdinizi anlatin,
eger cocukluyuz rahat edemeyiz diye israrci olacaksa, tamam sen evde cocuklara bak, ben gezeyim deyin.

Kesinlikle haklısınız. Eşinizin bu alışkanlığından kurtulması lazım. Arkadaşlarla mesajlaştığınıza göre aslında sırası gelip de "özleştik" filan denildiğinde siz de "artık çocuklar büyüdü, biz de sizlere gelip hepinize de ziyarette bulunmak istiyoruz arkadaşlar. Kim müsaitse belirtsin orada toplaşalım. Sonra da diğerlerinize iadeyi ziyarette bulunacağız" yazıp bir gülücük bırakın. Madem ortak arkadaşlarınız, siz başlatın bunu ve devamını da yönetin eşinize de benden habersiz asla bu konuyu açmıyorsun. Bu güne kadar senin hatırın için yaptım artık normal döngüsünde devam edeceğiz. Başka türlü ağırlamam kimseyi deyin.

Benimki sizin düşündüğünüz gibi degil
Evet konu zaten eşimin bu alışkanlığını bırakması gerektigi.sen karışma beni kimi nasıl ağırlayacagima dedim.cok tiksindim zaten bu işlerden kimseyi istemiyorum.iatediklerini dusunsunler

İstemiyorum dedim.cok hatirlari varsa dışarda agirla dedim.yeterki bana sarma kimseyi
Yanlış anlamayın lütfen ama size bu kadar eziyet ederken aynı anda aile bütçesine de darbe vuruyor... çocuklarınızın hakkını yedirmeyin. Çok mu zenginsiniz bu kadar bol kese harcama yapıyor?

evet istemiyorsunuz
bundan sonra böyle

daha da triplenirsen bütün yaptıklarımı emeklerimi o çağırdıklarına haram zıkkım ederim diyin
Evet onu anlatmaya çalışıyorum ya.bende biseyler yapmak istiyorum hadi erteliyorum onu düşünerek.kendime bakmak istiyorum mesela saçımı boyatmak istiyorum.hep onu düşünerek erteliyorum o bir gecede onparayi savuruyor

Düşünmeyin neden düşünüyorsunuz?
Böyle gösteriş meraklısı bir eş varken düşünemiyip harcamadığınız paraları başkalarına gidiyorken, kendinizi ertelemeniz hata.
Ayrıca 3 çocuğunuz var düşünmeniz gereken.

Evet düşünmemem gerekiyor.cunku tartistigimizda gördüm üstüne nekadarda kinlendigini.hep karşı taraf ağzından konusuyor

Hiç sesimi çıkarmıyorum.yazdiklarinida eşime gosteriyorum.gecenlerde açık hava bibyere gitmiştim durum attım.hemen yazdı.ohh sen gezdin geldin stres attın bigun buluşalım
Bunu yazana sizde "sende dışarı çık hava al canım" de. Sanki insanların dışarı çıkmasına engel olan sizsiniz. Havalar ısındı evde durasim yok çocuklar da büyüdü zaten gezme sırası bende diyin bakalım gel diyen olacak mı. Ayrıca eşiniz çocukları bahane ederse, bu çocukların birde babası var sen niye kendini kısıtlamiyorsun diye bir sor

Son düzenleme:
Aynn bu cvbi yazdım kadına havalar ısındı evden atıyorum kendimi dışarı hep ev hep ev bunaldım valla d dim

Hiç sesimi çıkarmıyorum.yazdiklarinida eşime gosteriyorum.gecenlerde açık hava bibyere gitmiştim durum attım.hemen yazdı.ohh sen gezdin geldin stres attın bigun buluşalım
Oyle yazdiklarinda ay canim haklisin ne zaman geleyim ne zaman musait olursun cok ozledim valla de. Baskin basanindir firsat verme.

Sen cocuklusun sana gelelim ne ya ! Sen cocuklusun zahmet etme buyrun siz gelin yada sen cocuklusun zahmet etme biz biseyler hazirlar hep birlikte sizde yeriz falan degilmiydi o ? Ilk kez duydum haklisiniz bence ayip canim hem maddi hem manevi ayip yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…