Yok aldirmiyorum istediği kadar yapsın.ama kendimide çok değersiz hissediyorum.ben bukadar yakinirken birkez bile seninde emeğin geçiyor bile demedi.madem öle bundan sonra böyle çocuklarım küçük malesef oyuzden çok sosyallesecegim ortamda yok.ama biraz kendimi toparlayıp.elaleme harcayacağım enerjimi kendime harcayacağım karar verdim.kac gündür bu konu yüzünden içimde patlamalar yaşıyorum.yillarin birikimi artık diyemiyorum kimsenin hatırı gonulu diye
O bana böyle baskı yapmasa ben kendim derim yeri gelir.ama hep tek taraflı insan bunaliyorvalla sinir bozucu
haklı olsanız da insan sinir olur yani
ne kötü eşlerin birbirini anlamaması
neden bu kadar empatiden yoksunlar anlamak çok zor
tamam doğru her hafta sen de yoruluyorsun ama arada bir çağırırım artık vs demek çok mu zor
Desem nolacak hep inkar etmece.nevarmis bunda.iyiliklerini görüyormuş.tmm sen goruyosunda iyiliklerini niye ben ödüyorum karşılığını.ozaman dışarı götür dedimbunu da söyle ama
tüm arkadaşlarını sadece sen değil biz karşıladık benim de emeğim var de.
İyi demişsin. Senin arkadaşların gelip burda yiyip içip gidemiyor kafa dağıtamıyor diye niye günlerdir benim kafamı ağrtıyorsun diyim bir dahakine.Desem nolacak hep inkar etmece.nevarmis bunda.iyiliklerini görüyormuş.tmm sen goruyosunda iyiliklerini niye ben ödüyorum karşılığını.ozaman dışarı götür dedim
Evet aynnde böyle oluyor.mesela bayramda geldi birileri.son anda baktık ekmek yok.kadin restorana gelmiş gibi çocuğunu oynatıyor.esimmangal başında.ben sokaklarda kısa kosaacik fırın arama peşinde.zaten ozaman tankladi.kadin elini sürmüyor biseye öğün öyle yoruldum.ogun koptum zaten
İlla gezip tozma olmasa da sizde kendinize bakin. Ömrümüz geçip gidiyor hani elimizde ne var? Benimde hic arkadasim yok. En iyisi boyle galibaYok aldirmiyorum istediği kadar yapsın.ama kendimide çok değersiz hissediyorum.ben bukadar yakinirken birkez bile seninde emeğin geçiyor bile demedi.madem öle bundan sonra böyle çocuklarım küçük malesef oyuzden çok sosyallesecegim ortamda yok.ama biraz kendimi toparlayıp.elaleme harcayacağım enerjimi kendime harcayacağım karar verdim.kac gündür bu konu yüzünden içimde patlamalar yaşıyorum.yillarin birikimi artık diyemiyorum kimsenin hatırı gonulu diye
Evet benim en güzel günlerim gelip geçiyor.eninde sonunda onlar kalmicak yanında eşin kalacak.anlasaİlla gezip tozma olmasa da sizde kendinize bakin. Ömrümüz geçip gidiyor hani elimizde ne var? Benimde hic arkadasim yok. En iyisi boyle galiba
Kesinlikle haklısınız. Eşinizin bu alışkanlığından kurtulması lazım. Arkadaşlarla mesajlaştığınıza göre aslında sırası gelip de "özleştik" filan denildiğinde siz de "artık çocuklar büyüdü, biz de sizlere gelip hepinize de ziyarette bulunmak istiyoruz arkadaşlar. Kim müsaitse belirtsin orada toplaşalım. Sonra da diğerlerinize iadeyi ziyarette bulunacağız" yazıp bir gülücük bırakın. Madem ortak arkadaşlarınız, siz başlatın bunu ve devamını da yönetin eşinize de benden habersiz asla bu konuyu açmıyorsun. Bu güne kadar senin hatırın için yaptım artık normal döngüsünde devam edeceğiz. Başka türlü ağırlamam kimseyi deyin.Varsa yoksa arkadaşları çevresi.hala devam ettiriyorum restimi.benim kafa dağıtacak hicbirseyim yok.iki senedir kuaföre gitmiyordum geçenlerde artık saçın çok uzadı kestirmeye gittim inanın ki kuaföre tarif edemedim modeli okadar herşeye uzaklaşmışim.birsey istediğimde yapma etme demez ama sürekli lafta kalır.ama bir gecede milleti memnun etmek için o paraları döker sacariz.gelen eğlenir açılır gider.bundan sonra kesinlikle ve kesinlikle kabul etmeyecegim.okadar doldumki bu konuda yıllardır.inanin günlerdir watsaptan yazisiyoruz.bulusalim buluşalım diyorlar hiç gelin demiyorum demiyecegimde.esim bozuluyor ister istemez gerginlik var aramızda.
İstemiyorum de, zaten size gelen misafir istenecek gibi değil... inşallah hiç gelmezler, çok sinir oldum!Bişey demiyo sürat asiyosadece hep ben suçluyum kimseyi istemiyorum ben
Benimki sizin düşündüğünüz gibi degilacikcasi ben de bekar/ evli-cocuksuz arkadaslarima, biz size gelmeyelim siz bize gelin diyorum, cocuklardan oturu daha rahat oluyor gercekten,
sonucta benim evim cocuga gore duzenlenmis, onlarin evinde cocuklar cok sikiliyor. Cocuklari birakip gitmek de pek mumkun olmuyor.
bana o yuzden normal geldi biraz.
ama yillardir bu sekilde olmasi olmamis tabi ki.
bu sekilde art niyet oldugunu dusundugunuz kisilere bence randevulu bir sekilde siz de gidin, bu sefer de sizde toplanalim bana da degisiklik olsun deyin.
ama her seyden once esinize derdinizi anlatin,
eger cocukluyuz rahat edemeyiz diye israrci olacaksa, tamam sen evde cocuklara bak, ben gezeyim deyin.
Evet konu zaten eşimin bu alışkanlığını bırakması gerektigi.sen karışma beni kimi nasıl ağırlayacagima dedim.cok tiksindim zaten bu işlerden kimseyi istemiyorum.iatediklerini dusunsunlerKesinlikle haklısınız. Eşinizin bu alışkanlığından kurtulması lazım. Arkadaşlarla mesajlaştığınıza göre aslında sırası gelip de "özleştik" filan denildiğinde siz de "artık çocuklar büyüdü, biz de sizlere gelip hepinize de ziyarette bulunmak istiyoruz arkadaşlar. Kim müsaitse belirtsin orada toplaşalım. Sonra da diğerlerinize iadeyi ziyarette bulunacağız" yazıp bir gülücük bırakın. Madem ortak arkadaşlarınız, siz başlatın bunu ve devamını da yönetin eşinize de benden habersiz asla bu konuyu açmıyorsun. Bu güne kadar senin hatırın için yaptım artık normal döngüsünde devam edeceğiz. Başka türlü ağırlamam kimseyi deyin.
İstemiyorum dedim.cok hatirlari varsa dışarda agirla dedim.yeterki bana sarma kimseyiİstemiyorum de, zaten size gelen misafir istenecek gibi değil... inşallah hiç gelmezler, çok sinir oldum!
Yanlış anlamayın lütfen ama size bu kadar eziyet ederken aynı anda aile bütçesine de darbe vuruyor... çocuklarınızın hakkını yedirmeyin. Çok mu zenginsiniz bu kadar bol kese harcama yapıyor?İstemiyorum dedim.cok hatirlari varsa dışarda agirla dedim.yeterki bana sarma kimseyi
Evet onu anlatmaya çalışıyorum ya.bende biseyler yapmak istiyorum hadi erteliyorum onu düşünerek.kendime bakmak istiyorum mesela saçımı boyatmak istiyorum.hep onu düşünerek erteliyorum o bir gecede onparayi savuruyorevet istemiyorsunuz
bundan sonra böyle
daha da triplenirsen bütün yaptıklarımı emeklerimi o çağırdıklarına haram zıkkım ederim diyin
Düşünmeyin neden düşünüyorsunuz?Evet onu anlatmaya çalışıyorum ya.bende biseyler yapmak istiyorum hadi erteliyorum onu düşünerek.kendime bakmak istiyorum mesela saçımı boyatmak istiyorum.hep onu düşünerek erteliyorum o bir gecede onparayi savuruyor
Evet düşünmemem gerekiyor.cunku tartistigimizda gördüm üstüne nekadarda kinlendigini.hep karşı taraf ağzından konusuyorDüşünmeyin neden düşünüyorsunuz?
Böyle gösteriş meraklısı bir eş varken düşünemiyip harcamadığınız paraları başkalarına gidiyorken, kendinizi ertelemeniz hata.
Ayrıca 3 çocuğunuz var düşünmeniz gereken.
Bunu yazana sizde "sende dışarı çık hava al canım" de. Sanki insanların dışarı çıkmasına engel olan sizsiniz. Havalar ısındı evde durasim yok çocuklar da büyüdü zaten gezme sırası bende diyin bakalım gel diyen olacak mı. Ayrıca eşiniz çocukları bahane ederse, bu çocukların birde babası var sen niye kendini kısıtlamiyorsun diye bir sorHiç sesimi çıkarmıyorum.yazdiklarinida eşime gosteriyorum.gecenlerde açık hava bibyere gitmiştim durum attım.hemen yazdı.ohh sen gezdin geldin stres attın bigun buluşalım
Aynn bu cvbi yazdım kadına havalar ısındı evden atıyorum kendimi dışarı hep ev hep ev bunaldım valla d dimBunu yazana sizde "sende dışarı çık hava al canım" de. Sanki insanların dışarı çıkmasına engel olan sizsiniz. Havalar ısındı evde durasim yok çocuklar da büyüdü zaten gezme sırası bende diyin bakalım gel diyen olacak mı. Ayrıca eşiniz çocukları bahane ederse, bu çocukların birde babası var sen niye kendini kısıtlamiyorsun diye bir sor
Oyle yazdiklarinda ay canim haklisin ne zaman geleyim ne zaman musait olursun cok ozledim valla de. Baskin basanindir firsat verme.Hiç sesimi çıkarmıyorum.yazdiklarinida eşime gosteriyorum.gecenlerde açık hava bibyere gitmiştim durum attım.hemen yazdı.ohh sen gezdin geldin stres attın bigun buluşalım
Sen cocuklusun sana gelelim ne ya ! Sen cocuklusun zahmet etme buyrun siz gelin yada sen cocuklusun zahmet etme biz biseyler hazirlar hep birlikte sizde yeriz falan degilmiydi o ? Ilk kez duydum haklisiniz bence ayip canim hem maddi hem manevi ayip yaniSlm arkadaşlar bugünlerde canımı sıkan bir durum var.benim biri büyük birde beş yaşında ikizlerim var.ikizlerim olmadan önce tek cicukluyken evim dolar tasardi kahvaltıya gelenler yemeğe gelenler yatıya gelenler bile.sonra ikizlerim oldu.sansima yine aynı.esim çok eli açıktır.tamam helal hoş olsun elimle yaptığımı kiskanmiyorumda.insanlarin davranışlarından bazen patlama noktasına geliyorum.esime sariyorum bazen.mesala biri size gelicez dediğinde eşim hemen yemekli davet eder.guzel bı bahçemiz var barbekulu.hemen misafire mangallar yanar eder.abartisiz yemeksiz gelen misafirim yoktur.neyse onuda geçtim.ama ben malesef hickimseye gitmiyorum.hemen sen cicuklusun zahmet olmasın biz gelelim edelim.guya beni düşünüyorlar.e iyi güzel beni düşünüyorsunuz ben üç cocukla pişir yedir topla.hicmi benim hakkım yok değişik biyere gitmeye bı kafa dağıtmaya.cocuklarimda zararsızdır.gittigim yerde yanımda oturup oynarlar.hos gittiğimde zaten belirli yerlerde anane babane.onun dışında herkes bize gelir biz gitmeyiz.artik insanlar okadar alıştılar ki.mesela bir arkadaşlarımız var hemen mangal yapalım edelim.hani giderken denirya bizede buyrun gelin diye.esim hem der siz bize bakmayın biz cocukluyuz.yillardir hep böle.artik resti çektim ben kimsenin evine gitmiyorum çocuklarım var bundan sonra bende kabul etmiyorum.hep tek taraflı.hep bana gelinsin ben gitmeyim.bolede olmuyoki.bu sefer eşim bana sürat aşıyor.bende biyere gitmek istiyorum diyorum.esim diyorki sen karşılık bekliyorsun ozaman.karsilik değil ben karşıdan bana yemekler hazırlasın diye beklemiyorum bir kahveye gitsem o bile yetecek.ama anlatamıyorum.ben insanların çocuklarınida çekiyorum hizmetinizde yapıyorum.kaldiki virüs var bize gelen oldumu diyoruz biz kimseye gidip gelmiyoruz diye insanlar yinede kendi hoş vakit geçirmek derdine insanı bile riske atıyorlar eşime resti çektim.bundan sonra ben kimseye gitmiyorum vede misafir kabul etmiyorum.madem tek ben yoruluyorum bu işte.esimde böyle dediğim için tepki gösteriyor haksizmiyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?