çocuksu ebeveyn..

doğru söylüyosunuz tekrar gitmek lazım. ben bunları anlatırken babam da yanımdaydı doktorun yanında hayır böyle bir şey yaşanmadı falan diyor her şeyi inkar ediyor doktorlara acındırıyor kendini, o odada değilken doktorlara anlatmak lazım. bide zaten ücretli psikiyatriste ya da psikologa gitmez devlet psikiyatristine gittik psikoloğa yönlendirdi. ama çok saçma yani burada anlattığım her şeyi orda da anlattım hiç yorum yapmadılar babama dehb testi gibi sorular sordular unutkanlığına falan baktılar. kendi çevresine de her işi ben yapıyorum evde falan diye anlatıyormuş ne alakaysa. çevresinden bir kadın beni arayıp böyle böyle diyip bana azar çekmeye çalıştı şok oldum. üstünkörü öyle olmadığını anlatıp tersledim. çevreye cefakar baba imajı çiziyor sadece akrabalar aile içindekiler olayın farkında. böyle bedavadan kendini dış çevreye acındırdığı için ben sinir hastası, o masum gibi duruyor yani bide üstüne

Peki ilaç gerekse psikolog ilaç veremez ki.Yanlış olmuş.Bu konuda uzman dr araştırın ona götürün dediğim gibi önce siz ayrı konuşun.Zaten siz babanıza nasıl davranmam gerekiyor ne yapayım diye uzmandan destek isteyeceksiniz.Sizide tedavi edecek.Belki yaptıklarınızda yanlışlık var size bunu yapmayın bunun babaya faydası olmaz şöyle yapın diyecek.

evet doğru inşallah devlette çözebilirim bu durumu yoksa para verip başka doktora gitmez. ya psikolog orda yönlendirseydi psikiyatri ilaç verirdi test için psikoloğa yönlendirdiler. bir şey demedi o da. bu arada halalarımdan birisi de böyle aynı babam gibi, amcamın kızlarından birisi de böyle aynı şekilde yani şöyle tarif ediyim kuzenimi mesela evinde misafir var ya,mutfağa geçip zart zurt osuruyor ve duyuluyo mu duyulmuyo mu hiç umrunda değil o da bağırarak uçarı hareketler yapıyor. onun iki çocuğunda da otizm çıktı maalesef ki. halam da aynı şekilde amcamın cenazesi oldu mesela kahkaha atıyor gülüyor cenaze evinde ama acısı olmadığından değil. anlaşılsın diye anlatıyorum. halam kuzenim ve babamın beyinleri farklı çalışıyor yani. bence doğuştan falan gelen bir şey var. ben anlatınca aklınızda canlanan babamın kurnaz uyanık falan bir tip olduğu olabilir ama öyle de değil tam tersi hatta. çok anormal tarif edemiyorum

Son düzenleme:
evet doğru söylüyorsunuz aynen bunu diyebilirim. yapacak başka bişey yok.
farkındasınız dimi kuzum size hiç babalık yapmamış
siz vicdanlı merhametli bir çocukmuşsunuz
neden arkilerinizin yanında öyle üzgünüm ama sizi sallamadığını böyle belli ediyor saygım yok sana diye gösteriyor
ne idiği belirsiz heriflere karşı korumaması da bu şekilde ne yazık ki
sorumluluk almak istemiyor
hiç mi hiç görüşmeyin gidip k.çını toplamayın derim
Rabbim güzel sağlıklı bir hayat sunsun size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…