çocuksu ebeveyn..

annemden maaş alıyor ben de alıyorum yani mutfak masrafı vs çözülüyor. o evde bıraktım aslında ama benim yanıma daha çok geliyor o ev kapanmadı yani. bide yemeğini vs sağlıklı şekilde yapıp yemiyor o yüzden bir şey demiyorum gelmesine. neden yapıyosun diyeceksiniz bide babasız kalmayayım diye. maalesef bu yüzden. vitaminini vs vs veriyorum. şuanlık bana buraya yerleştiğimden beri güvenlik problemi çıkartmadı ama rezil ediyor işte bi. ve maalesef anneannemi de 5 sene önce kaybettim yoksa tabiki de anneanneciğimle otururdum keşke hayatta olsaydı. teyzem kuzenlerim geliyor gidiyor. şuanda babamın beni en çok geren huyu rezil rüsva etmesi bilerek absürt davranışlarda bulunması. mesela üniversitenin 1. yılı üniden arkadaşlarımla karşılaştık babamla elindeki karton parçasıyla kafamıza vuruyor. bunu 1 kez yapsa idare edilebilir ama beş dk boyunca yaptı ve bunlar benim çalışma arkadaşım olacak insanlardı. kesinlikle kendi çevresinde bunu yapmıyor. böyle davranışlar sergileyince de insanlar tarafından açık hedef haline getiriyor sahipsiz gibi

Kendi maasi yok mu? Annenizden kalan maasi tamamen size birakmali aslinda. Ee siz simdi sigortali iste calissaniz (ki mecburen calisacaksiniz) anneden gelen maasta kesilecek?

Biraz onunuzu gorun diye yaziyorum.

Kendi maasi yok mu? Annenizden kalan maasi tamamen size birakmali aslinda. Ee siz simdi sigortali iste calissaniz (ki mecburen calisacaksiniz) anneden gelen maasta kesilecek?

Biraz onunuzu gorun diye yaziyorum.
kendi maaşı var ama çok düşük, annemden kalanı kendi üzerime tamamen alabilir miyim bilmiyorum. alırsam da düşmanım olabilir ama bu konuyu bi araştırıp düşüneceğim. 2 sene daha sigortalı işte çalışsam da kesilmiyor maaş kpss hazırlanıyorum bakalım

Anneniz vefat ettiğinde tüm evler babanın üstüne miydi?

25 yas sonrasi icin söyledim aslinda, su an dahil oldugunuz kanun ancak 25 yasina dek maas almanıza izin veriyor. Resmi olarak annenizin maasini tamamen ustunuze alamazsiniz, babaniz yasal mirasci ve merhumeden maas almaya hak sahibi. Babaniz gonul rızasıyla vermeliydi diyorum, harclik adi altinda.

Da... babanizda is yok iste, boyle olmamaliydi. Babanizin tarafindan sag olup, babaniza dis gecirebilecek bir yetiskin var ise (sanirim halaniz hayatta) onunla bir konusun mutlaka.

birisi babamın üzerine diğeri ikimizin
Öyle çok aç acikta da değilmişsin o zaman. Babana annelik yapmayı bırak, ayni yerde yaşama, görüşme. Kendi hayatına bak. Babani hayatinda tutup da seni rahatsız eden özelliklerini hayatından çıkarmanın bir yolu maalesef yok. Annem yok bari babam başımda olsun kismini ise asla anlayamadım yani baban başında mi su an sence? Olmayacak da asla. Ne kadar erken kabul eder ve bu gerçekle barışırsan o kadar erken huzura erersin.

doğru söylüyorsunuz. bunu bir deneyeyim güzel yolla. çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz vakit ayırdığınız için gerçekten

Son düzenleme:
aç açıktayım diye nerde yazmışım allah aşkına bi göster elim kolum tutuyo şükür. problemin ne olduğunu anlatamıyorum heralde. üslubun çok rahatsız edici ne bu tavır anlayamadım. allah senin de başına böyle bir sorun verirse tepeden konuşmak kolay olur başkalarına

Sen sinirinden okuduğunu bambaşka anlıyorsun muhtemelen o yüzden çok açıklama yapmaya da gerek yok uzamasın. Sana kolay gelsin umarım her sey gönlünce olur.

Ben hepsini okudum. Nasıl tavisyr verilir ne denir bilemedim. Umarım gerisi bahar bahçe bir hayatın olur. Güçlü , okulunu bitirmiş işini eline almış bir kadın olursun. Babanı da hayatından komple çıkarabileceğin güce kavuştuğun an çıkar derim.

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. içime su serpiliyor sanırım iç dökmek istedim buraya

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. içime su serpiliyor sanırım iç dökmek istedim buraya
Aklı başında bir kızsın belli ki.. Allah gücüne güç katsın. Babansız bir hayata kavuştuğun ilk an onu gerçekten komple çıkar hayatından. Manevi bir sorumluluk hissetme . Acıma hissetme . Yoksa hayatını zehirlemeye devam edecek. Halam öyleydi ne yazık ki.. oğlunun hayatını zehir etti . Oğlunun da yuvasını bırakmadı, torunlarının bile psikolojisini mahvetti. Keşke kuzenim zamanında verdiği karardan dönmeyip ondan uzak durabilseydi deriz hep

Ben çok üzüldüm gerçekten, o kadar olgunsun ki yazdıkların, verdiğin cevaplar içime dokundu. Ne diyeceğimi inan ki bilmiyorum ama senin için dua edeceğim, Allah yolunu öyle güzelliklere çıkarsın ki bu yaşadıklarını hatırlama dahi. Kendinle gurur duy, büyük şeylerle baş etmişsin, inşallah bundan sonraki hayatında bir şeylerle baş etmek zorunda kalmazsın, kolaylıkla halledersin, baban da doğru yolu bulur umarım değerini anlar. Sevgilerimle

Hepsini okuyamadım.
İğrenç bir baban var, bir işe girip kendi düzenini neden kurmuyorsun? Yada kyk yurtlarında da kalabilirsin.

çok teşekkür ederim çok haklısınız galiba kabullenemediğim gerçek bu maalesef. babam dümdüz toksik biri. kendi ailemi kurmayı iple çekiyorum inşallah olur. ama manevi sorumluluk hissediyorum evet ne yazık ki. sırtıma kambur etmemem lazım. netleşti gerçekten durum benim için biraz daha yazmışım iyi ki

Hepsini okuyamadım.
İğrenç bir baban var, bir işe girip kendi düzenini neden kurmuyorsun? Yada kyk yurtlarında da kalabilirsin.
devamında kendi düzenimi kurduğumu anlatıyorum aslında, problemim onun toksik davranışları, benim ona annelik yapıyo ve ondan sorumlu hissediyo olmam kendimi

devamında kendi düzenimi kurduğumu anlatıyorum aslında, problemim onun toksik davranışları, benim ona annelik yapıyo ve ondan sorumlu hissediyo olmam kendimi
Sizi düşünmeyen, size yavşayan erkekleri bile görmeyen bir adama karşı neden kendini sorumlu hissediyorsun.
Ayır yolları gitsin...
Ayrıca annenden kalan evler tek babana mı kaldı? Resmi olarak sana da kalmış olması lazım, o halde ne satabilir ne birşey yapabilir.
Tek çocuk musun bu arada?

allah razı olsun çok teşekkür ederim. o kadar etkilendim ki yorumunuzdan kendimle gurur duymayı vs hiç düşünemedim hep panikten. o kadar mutlu ettiniz ki beni. ben de size yer vereceğim dualarımda <3

evet tek çocuğum bir tanesi direkt onun üzerine, annemin evi kendi üzerine almış annem ölüm döşeğindeyken. birisi ikimizin üzerine. satamaz zaten çekinir benden o konularda. benim sorunum babamla böyle bi karakterdeyken ilişkimi nasıl yürütmem gerektiği üzerine

Son düzenleme:
`