Çocuksu Hareketler

Bakın hafta sonu Konya gezimiz var güya ama geçen hafta dedi ki derslerden büte kalmış olabilirim konya gezisi iptal olabilir şimdi Konya ya gitcez mi gitmicez mi onu bile bilmiyorum konuşmuyor ki adam.
Esin ayni zamada okuyor mu?Calisan biri icin evde sürekli uyuyan birinin varligi gercekten cok can sıkıcı olur. Mesele kahvatiyla başlamiş. Adam aslinda halinden şikayetci oldugunu dile getirmiyormus ama ne zamanki siz haftasonu bile 11de kalkip “seni kahvaltisiz göndermem” deyince patlak vermis. Esiniz lafi koymus ortaya. Siz hic orali olmayinca tepkisini büyütmüs. Keske bastan kendinizi ifade etseymissiniz. Ama siz de “ cok da tinnn” havasi vermissiniz. Adam da uyuz olmus. Olay büyümüs. Yatak ayirmaya kadar gitmis.

Susmayin. Kendinizi ifade edin. Orta bi yol bulun. Ama nolur su hamileligi hasta gibi yatarak gecirmeyin. Esinizin gözünde sürekli yatan bi kadin imaji var. Ne yalan söyleyeyim benim gözümde de olustu. Bu imaji yok edin bence.

Uyku düzenin yok gibi .Saat 11'de kalkarsan gece 3-4 gibi anca uyursun zaten.Öncelikle bunu halletmeye çalış.Yatak odasında akıllı telefondan sosyal medyayı kullanıyorsan bu da uyku düzenini bozabilir.Küs durmayın ya eşinin de haklı tarafları var, bi adım atın ne olacak sanki.

Kusura bakmayın ama bu yorumunuz beni çok kırdı. Uyku saatlerimi hesaplarsanız çok uyumadığımı görürsünüz. Öyle bir mesaj yazıyorsunuz ki sanki eşim çalışırken ben yatıyormusum gibi. Bende evde çalışıyorum, doktor bana utu,süpürge yapmıcaksın dediği halde ise bir kere utusuz gondermedim bak doktor boyle böyle dedi diyip. Ki eşimin is yerinde takım giyme zorunluluğu var serbest kıyafet hafta sonu bor tek utu durumumu siz düşünün
Bu sadece bir örneği burada bana yatıyor surekli hamileligin arkasına saklanıyor diyen hanımlar evde neler yaptığımı bilemez. Ben eşim kahvaltı istemediği için hazırlamıyorum keyfimden değil. Kahvaltı hazırla dediğinde pasa pasa kalkıp hazırladığım çok olmuştur. Hafta sonu onunda 1 de kalkıp benim aç aç onu bekledigim çok olmuştur. Yan gelip yatmıyorum.

Derdim yatakları ayırması büyük bisi yokken beni böyle görmezden gelmesi.

Ben de hiç hazırlamam.

Napiyim çalışıyorum.

3-4 yatıp 11 de hafta sonları kalkıyorum hafta içi bu durum değişik 3-4 yatıp 6 buçuk 10 kadar uyuyamıyorum uykum bölündüğünde sonra uykum geliyor 12 te kadar uyuyorum. Hafta sonları sanırım biraz dikkat etmem gerekiyor.

bence eşinin gönlünü al doğum öncesi gerginlik yaşamayın.belli ki eşin senden ilgi bekliyor.bize anlattığın gibi ona da anlat ve biraz daha özen göster.sakin ve yapıcı olursan sen kazanırsın.bu bi savaş değil bu sakinliği evliliğin için gösterecksin ki istemediğiniz şeyler yaşamayın. hatta hemen şimdi git yanına ve sarıl gör bak nasıl düzelecek her şey

eşinize sinir oldum ne istediğine karar versin bir
bir yok kahvaltı etmeyeyim diyet yapacağım bir hazırla bir hazırlama

en iyisi siz ona deyin ki ben her sabah altı buçukta bu kahvaltıyı hazırlayacağım ama sen de yok diyetteyim bu hafta yok iş yerimde demeden
yalnız sizin uyku saatiniz de çok düzensiz geldi bana kendiniz gündüz uyumamaya biraz zorlayım akşam eşinizle beraber uyumuş olursunuz
düzenli ve gece yapılan uyku hem sizin için hem de doğacak bebek için daha olumlu olur

Sizi kirmak gibi bir niyetim yok. Sizi sadece yazdiklarinizdan taniyabilirim. Yazdiklarinizdan da böyle bir imaj olustu bende. Bu benim hatam degil sizin yazdiklarinizin etkisi.

Kac saat uyuyorsunuz bilmiyorum ama anlattiklarinizdan gününüz yataga meyilli geciyor sanki. Uyuyamadiginiz saatlerde de yatakta dönüp duruyorum demissiniz. Mesele kac saat uyudugunuz degil plansiz bi uyku düzeniniz olmasi. 1 de kalkarsaniz gece tabiki uyuyamazsiniz. Bu da bi kisir döngü olmus.

Sizin icin büyük bi sorun degil ama esiniz icin öyleymis demek ki. Siz sustukca o da tepkisini sertlestiriyor.

Uyku düzenini bi arkadaş dedi doktora gozukun doktora gidicem hafta sonu da daha dikkat edicem tabi sorunu buysa ilk once bunu öğrenmem lazım.

Eve geldigin de konuşmaya calisicam ama beni dinliceni pek sanmıyorum.. Yatağı daha öncede ayırmıştı susmus ben böyle böyle dedikce sinirlenecegim hareketler yapıp tahrik etmişti yine tahrik etmesinden korkuyorum. Karşısında da ağlamak istemiyorum.

Sorun ilgisizlik olabilir demiş bazı hanımlar bilmiyorum eşim mi benmi daha çok ilgiliyiz herkes de görür ve eşim bundan her zaman memnundur kendiside hep soyler.

Konuştuğum zaman olayların büyümesini istemiyorum suclamadan sen sunu ben bunu yaptım demeden konuşmak istiyorum.

1 yıllık evliyim. Çocuk ve hamilelik döneminde ne olur bilmiyorum ama su ana kadar eşimi hiç kahvaltisiz göndermedim. Ben de kpss kursuna gidiyorum. Kursum olsun olmasın 6bucukta kalkar eşimle kahvaltı yaparım. Seviyor çünkü. Güne daha mutlu başlıyor. Hamilesiniz ve doğal olarak bebek odak noktası. Ve eşiniz daha çok ilgi bekliyor sanırım. Bu aralar kendinizle de onunla da ilgilenirseniz yoluna girer bence her şey. Mutlu olun hep

Ne munasebet yay.. Hem riskli hamilelik hem calisiyosun bir de onun gonlu olsun diye kahvalti mi hazirliyosun? Ilgi alaka bekliyomus. Bekleyedursun Ilgi alakayi hak eden onun bebegini karninda tasiyan kadindir bence. Eli ayagi tutuyosa kalksin kendi yapsin kahvaltisini, hatta hazirlasin sana da getirsin

Dimi yanı 5 dk uyku bıle okadar guzel kı
Yarım saat onceden kalkıp kahvaltı hazırlayacağıma ohhhhhhhh uyurum

Aynen

Ama ne kadar guzel uyudugumu gorunce beyim de kaldirmiyor hani o guzellik bozulmasin diye. Yoksa cemkirdigimden degil

Hiç öyle deme eğer ev içinde saygı sevgi goruyo san aramazsin öyle şeyleri yeri gelir ben yeri gelir eşim. İlla bebek tasiyorum diye tüm ilgi bende olmuyacak ne ekersen onu bicersin.

Sabırlı ol geçici bir dönem eşini de ihmal etme

Bence olay kahvaltı hazırlamak filan değil sizin uykuya duskunlugunuzden rahatsız oluyor. O an kahvaltı muhabbetinden pas atmışsınız o da ordan yürümüş kavgaya. Başka bi şey desenizde bi şekilde konuyu buraya getirirdi bence. Eşiniz biraz tez canlı galiba siz de keyfine düşkün rahat bir insansınız belli ki. Bi karakter tezatlıgınız var o anlamda. Kendi adıma ben de eşiniz gibi sinir olurum çok uyuyan, zor uyanan insanlara. Hamilelikle filan da ilgisi yok bence biraz tembellik bu. Eşiniz çalışıyor birlikte gecırebıldıgınız zaman sınırlı, onu da uyuyarak gecırmenız çok can sıkıcı. Tam tersi sizin evde yalnız kalmaktan sıkılıp haftasonu kahvaltılarını iple çekmeniz, ozenmenız gerekiyor.

Hamilelik dolayısıyla kadınların hormonları alt üst olur anlamsız davranır ya bence bu durum sizde tam tersi olmuş,sizin hamilelik hormonları eşinize geçmiş olmalı Kahvaltı olayına gelince de valla bir kadının illaki sabahin köründe kalksın kahvaltı hazirlasin gibi zorunluluğu yok neden böyle bir misyon yükler ki kadınlar kendine...Eli ayağı tutmuyo mu adamın ya da çocuk mu? Kadın zaten evin her türlü yüküyle uğraşan kişi bi de kahvaltı kusur kalsın..

Sabahın köründe uyanıp kahvaltı hazırlayacak hamile haliyle. Erkek de insan Degil mi tek başına kahvaltı hatırlayamaz mı. Beraber kahvaltı edilmeli evet ama sabahın köründe de olmaz yani. Ben yapıyorum diyen bayanları da anlamıyorum, büyük bir gururla söylüyorlar üstelik. Anne olarak çocuğumuzu kadın olarak esimizi böyle alistirirsak burda daha çok konu açılır eslerle ilgili.
İlla kocasıyla ilgilenmek içinde hamile haliyle sabah 6da kahvaltı hazırlaması gerekmez.

Katılıyorum...hamilelik hastalık gibi davrananları anlam veremiyorum bende hamile kaldım her. Sabah sabahın köyünde kayınvalide ne çıkar kahvaltı hazırlardım ne var bunda..

Ne olur ki hazirlasa çok mu anormal adam her sabah sabahın köründe kalkıp ise gidiyor bi sabah hazirlasa ne olur hamileliği hastalık mis gibi yaşamaktan vaz geçim eğer riskli bi durum yoksa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…