Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşin hazırlayıp senide çağırsın ne var yani..Gün içinde bu kadın bircok iş yapıyor hamile haliyle,ne var dolaptan peynir zeytin cıkarmak cok mu zor.Yemeğim nerde kahvaltım yok ..Vs..bedir bu beklenti bu erkeklerdeki ya..karına birgün de sen hazırla.
Bende beraber kahvaltı yapılmasından yanayım ama eşler birbirine yardım etmeli.
Benmi ozunde dogurganlik sorunu olan kadinlara son derece acimasiz yorum yaptim.guluyorum sadece sana.5 yildan sonra ve kayip bebegimden sonra zorla hamile kalabildim.evet esim beni pamuklara sarmaliyo canim onca acidan sonra...Yani bu doğuranları paha biçilmez yapmıyor bence. Herkesin sağlık sorunları olabilir. ben acımasız değil realist bir yorum yaptım ama senin yorumun özünde doğurganlık sorunu olan kadınlara son derece acımasız. O zaman sen doğum yapana kadar pamuklarda saklaması lazım eşinin seni.
27 haftalık hamilesiniz daha
neden sabahlara kadar oturuyorsunuzda gunduz normal saatte kalkmıyorsunuz?
Bence sen çok acımasız yorum yapmışsın..kalkıp zıkkımlanmak ne demek..adama it muamelesi yapması gerektiğini soyluyorsun resmen..Ve konu sahibinin kocasi asıl xx large ilgi bekleyen bencilin teki..cokmu zor dolaptan zeytini peyniri alip zıkkımlanmak.gece 3lere kadar uyuyamadigini görmuyomu esininde sabah 6bucukta kaldiriyo kadini sirf bogaz icin.konu sahibinin hayati uyku uzerine kurulmus gibi de durmuyo anlattiklarindan.herkesin hamileligi ayni gecmez.siz zorlanmadan gecirmissinizdir konu sahibi zorlaniyodur.gercekten hamile bir kadina cok acimasiz bir yorum yapmissiniz
Arkadaşlar evliliğimizin ilk zamanları her zaman kahvaltı hazırladım daha sonra diyete başladı kahvaltı hazırlamamı istemedi bir süre sonra yine istedi maydonozdu,kıvırcıktı ve o yaparken bende onunla birlikte oturup konuşuyodum. Şimdi yine diyete başladı kahvaltı yapıyor akşamdan şunu bunu hazırla ben kendim yaparım dediği için bende onun dediğine uydum.
Uykuya çok düşkün bir insan değilim belki hamileliğin ilk aylarında evet ama şimdi 6 ay oldu eskisi kadar uyuyamıyorum uykuda aramıyorum.
Hafta sonları ise baştan beri böyleydi hamileliklede alakalı değil o erken uyanırdı ben o zaman 9 buçuk 10 gibi uyanırdım birlikte kahvaltı yapardık her zaman hafta sonu kalkar kalmaz dışarı çıkmak istiyor ve bende çıkmasına bişi demiyorum ekmekte al şunuda al bunu da al diye geçirdim ama istemediğimi de uygun zamanlarda dile getirdim.
Bana en çok koyan yatakları ayırması ilk gün gelip yatıyor ikinci gün de geliyor ama ağzımı açmadan yanında yatarken pat diye kalkıp gidiyor büyük bir kavga yaşasak dicemki kendime çeneni kapalı tutsaydın da adam kalkmasaydı ama bir anda kalkıp gitti yatakta tartışma vs yaşanmadan.
Ve konu sahibinin kocasi asıl xx large ilgi bekleyen bencilin teki..cokmu zor dolaptan zeytini peyniri alip zıkkımlanmak.gece 3lere kadar uyuyamadigini görmuyomu esininde sabah 6bucukta kaldiriyo kadini sirf bogaz icin.konu sahibinin hayati uyku uzerine kurulmus gibi de durmuyo anlattiklarindan.herkesin hamileligi ayni gecmez.siz zorlanmadan gecirmissinizdir konu sahibi zorlaniyodur.gercekten hamile bir kadina cok acimasiz bir yorum yapmissiniz
Konu sahibinin esinin kadina ne muamelesi yaptigini anlamadiniz galiba..Bence sen çok acımasız yorum yapmışsın..kalkıp zıkkımlanmak ne demek..adama it muamelesi yapması gerektiğini soyluyorsun resmen..
Bır aıle olmak için o evde bir düzen olmalı..bunu da evin hanımı sağlar..
Yoksa kocası hiç istifini bozmayıp gayet güzel dışarda huzuru arayarak zıkkımlanmayı iyi becerebilir..
Hamilelik sürekli yan gelip yatmak değildir..
Konu sahibinin esinin kadina ne muamelesi yaptigini anlamadiniz galiba..
maalesef herkes doğuramıyor öyle mi?Nekadar acimasiz bi yorum yapmissiniz...maalesef herkes doguramiyo..cocugu olmayan olamayan binlerce milyonlarca kadin var...
Adam dışarda gün boyu kılı kırk yarıp evine ekmek parası getirmeye çalışıyor..Konu sahibinin esinin kadina ne muamelesi yaptigini anlamadiniz galiba..
Şöyle ki; okurken senaryo okuyor havasına kapıldım. Uyuduk, uyandık, kahvaltı ettik, dolaştık. Tüm yazı bu 4 kelime üzerine kurulu. Hamilelikten kaynaklı sağlık sorunları olabilir ama nedense ben konu sahibinin hamilelikten önce de uykuya meyilli olduğu hissine kapıldım. Yoksa eşi kendi hazırlasa ne olur, hazırlamasa ne olur.
Benim için sorun olmayan şeyler. Sadece hamilelik olayının başkalaştırılması bana son derece tuhaf geliyor.
Konu sahibinin derdi hamileyim yan gelip yatmak istiyorum esimde kahvalti istiyo degildi.esonin ondan yok yere ayri yatmasinni anlatmis kadin.ama konuyu kadinin uyumasina yatmasina getirenlere cevap vermeye calistim ama burda birkez daha anladim ki kadinin en buyuk dusmani kadin yine..Sizin ne anladığınızı bize bir anlatır mısınız? Ne muamelesi yapıyormuş?
Değilim bazen oluyor eşim işe gittikten sonra gün içinde hiç uyumuyorum. Eşim beni bir tek hafta sonları görüyor ve o zamanlar çok uyuduğum için sizin gibi acaba çok uyuyor bu kadın diye düşündüğünü varsayıp öyle yazdım. Tüm gün evde uyku uyumuyorum ki benim hareket zamanım istesemde yapamam. Hafta içi 6-5 saat hafta sonu ise daha fazla bu saatlerin neresi çok onu anlamadım.
İyide 4 kadar uyuyamaman ıcın bısey yapıyor olman lazımSabahlara kadar oturmuyorum eşimin uyku problemi var yatağa erken girmesi gerekiyor her zaman yatağa birlikte gireriz bu şaşmaz misafirlik durum yoksa 11 de yataktayız ben yatakta uyuyamıyorum. Tuvalet,su, bebek hareketleri, bacak ağrıları ancak uykum geliyorda o saatte uyuyorum.
Değilim bazen oluyor eşim işe gittikten sonra gün içinde hiç uyumuyorum. Eşim beni bir tek hafta sonları görüyor ve o zamanlar çok uyuduğum için sizin gibi acaba çok uyuyor bu kadın diye düşündüğünü varsayıp öyle yazdım. Tüm gün evde uyku uyumuyorum ki benim hareket zamanım istesemde yapamam. Hafta içi 6-5 saat hafta sonu ise daha fazla bu saatlerin neresi çok onu anlamadım.