Aynen bende yapmadım 3 sene.En bayildigim laf ya ilerde olmazsa? E olmayiverir? Simdi olacaginin garantisi nedir? 8 aylik evliyim ve en az 2-3 sene daha cocuk dusunmuyorum
Aynen anlattığınız gibi,insanın sinirlerini bozmaktan başka bir halta yaramıyorlar. Geçenlerde kayınvalidem geldi,komşusunun kızının çocuğu olmuyormuş, Allah büyüktür vardır bir hikmeti deyip tam konuyu kapatacakken bana demez mi "Ee onun da yaşı var tabi seninle yaşıt,erken yapaydılar belki olurdu" bu arada yaşım 27 olacak:) Kan beynime sıçradı, siz erkenden beşer beşer çocuk yaptınız da ne oldu? Sevgisizlikten sağ sola kaçıştılar biri bile yanında durmuyor böyle olacağına bir tane olsun veya hiç olmasın dedikten sonra bu konuda ağzını bir daha açmamak üzere kapattı zaten. Hamilelikle ilgili yorumlarına girmeme bile gerek yok,o ayrı bir komedi.Hiç hoşlanmam çocuklarını sürekli anlatanlardan bir de çocuklar kaç yaşına gelirse gelsin anlatacak birşeylerini bulurlar. Çok sıkıcı...
Anlayamıyorum bizim bu milletteki çocuk merakını. Birinin lafı geçer, hiç alakasız bir konu, onun çocuğu var mı, yok mu, olmuyor mu yoksa, kız kaç yaşında ki, aa bak görürsün onun olmaz çocuğu... Ne kadar sığ insanlar. Bir insanın hayatındaki tek hadise çocuk mu ya hu? Hayatta yapılabilecek bir sürü şey var. O insan da istemiyor belki veya Allah nasip etmemiş olamaz mı?
Neymiş bu üreme merakı yaa?
İnan hamile kalınca, çocuk olunca da bitmiyor. Hamile kalmadan önce uzun süre düşünmedik ve yapmadık. Ne sorular, ne sorular... Şimdi hamileyim. Sorular ve yorumlar 2ye katlandı.
Uyuyorum, ee uyu uyu bebek gelince çok ararsın bu uykuları. Kitap okuyorum, bebek olunca nasıl okuyacaksın bakalım. Halim olup gezsem, gez gez çocuk olunca hiç gezemeyeceksin...
Bulantın mı var? Aa kız o zaman bu. 2 aylıkkenki ultrason resmine bakıp, ayy tıpkı babası. Kilo mu verdin sen, yemiyor musun? Bak yemezsen o çocuk nasıl gelişecek? Bulantı ilacı mı, içme sakın ilaç...
İNSANLARDAN ÇOK DERTLİYİM ÇOOOK...
Aynen anlattığınız gibi,insanın sinirlerini bozmaktan başka bir halta yaramıyorlar. Geçenlerde kayınvalidem geldi,komşusunun kızının çocuğu olmuyormuş, Allah büyüktür vardır bir hikmeti deyip tam konuyu kapatacakken bana demez mi "Ee onun da yaşı var tabi seninle yaşıt,erken yapaydılar belki olurdu" bu arada yaşım 27 olacak:) Kan beynime sıçradı, siz erkenden beşer beşer çocuk yaptınız da ne oldu? Sevgisizlikten sağ sola kaçıştılar biri bile yanında durmuyor böyle olacağına bir tane olsun veya hiç olmasın dedikten sonra bu konuda ağzını bir daha açmamak üzere kapattı zaten. Hamilelikle ilgili yorumlarına girmeme bile gerek yok,o ayrı bir komedi.
2.yi nezaman yapıyorsun diye soracaklar tabi ki de. Ben de 4 senedir uğraşıyorum ama olmadı tüp bebek tedavisine başladık. Bahsettiğin gibi densiz insan çok toplumda boşver salla gitsin. Milletin işi gücü yok evde boş boş oturmaktan lak lak etmekten başka dertleri yok meşgaleleri yok tek elde edebildikleri başarı çocuk doğurmak o yüzden çocuğu olmayan insanlara sarıyorlar bak ben yaptım çok başarılıyım sen daha yapamamışsın diye.çok haklısınız çocuğum olursa ne soracaklar çok merak ediyorum
Sonrada ikinciyi soruyorlar şekil a ben gören ikinci yi soruyor yavv sizene sizeneeerçok haklısınız çocuğum olursa ne soracaklar çok merak ediyorum
Öyledir canim ya hep aynı insanlar takmamak en iyisi saklıyorum ben artikAy bu yaşadıklarının aynını yaşıyorum.
Cocuk dusunmuyormusuniz diye soran gerizekalilar insanlar zaten neden evlenir coluk cocuga karisip mutlu Olmak icin o soru aslinda senin cocugun olmuyormu demek insanlari eksik gostermeye calismanin kibar cumlesi.
CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SANA SAĞOL BENDE ARTIK ÖYLE DİYCEM BAŞARABİLİRSEM SEN HAMİLEMİSİN ALLAH EN KISA ZAMANDA ABLANIDA BİZİM GİBİ BEBEBEK İSTEYENLERİDE GÖRSÜN EN KISA ZAMANDA ABLANDA BİZLERDE ANNE OLALIM İNŞALLAHKeyfine bak onlar öyle diyince AYOL ÇOK ŞANSLIYIM ÇOCUK OLMADIĞI IÇIN ESIMLE ÇOK DAHA RAHATIZ GEZIYORUZ TOZUYORUZ HIHAYT ALLAH VERDIGINDDE COCUGUM OLURSA ESIME DOYMUS OLACAM RAHAT RAHAT BUYUTUCEM DE inan onlarda sessizliğe susamış durumda evlat başka tabi ama ablam 9 senedir evli 26 yaşında onunda olmuyor inan nekadar çok istiyorlar bilemezsin ALLAH VERMEZ VERMEZ SONRA BI VERIR BESMELE CEKERSIN:)
Amiiin inşAllah Allah bütün isteyenlere versin herşeyin vakti zamanı var tadını çıkar esinin sessizliğin evet hamileyim Allah bağışlasın:) basarirsin ağızlarının payını vermiş olursun sen onları değil onlar seni kiskansin soyle ya nereye baksam cocuklu aile biz genciz tadını çıkarıyoruz deCANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SANA SAĞOL BENDE ARTIK ÖYLE DİYCEM BAŞARABİLİRSEM SEN HAMİLEMİSİN ALLAH EN KISA ZAMANDA ABLANIDA BİZİM GİBİ BEBEBEK İSTEYENLERİDE GÖRSÜN EN KISA ZAMANDA ABLANDA BİZLERDE ANNE OLALIM İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?