İnşallah Allah en kısa sürede size de nasip eder. Stres yapmayın. Bir tanıdığımızın eşi için sperm sayısı 0 a eşdeğer dediler ama Allah nasip etti bir şekilde. Allah ol derse olur.evet kesinlikle başka konuştukları konu yok adeta bebekleri olmadan önce napıyorlardı çok merak içindeyim :)
arkadaşlar 3yıldır bebeğim olmuyordu geçen sene hamile kaldım ve düşük oldu.şimdi yine 5 aydır olmuyor eşimin sperm sayısı az olduğu için.
şimdi ramazan olduğu için insanlarla daha içiçeyiz haliyle.her gittiğim yerde çocuğun var mı diye sormaları beni sinir ediyor olsa evde onu bırakıp gelicek halim yok yani ( bu arada gurbetteyiz çocuğumuz olsada bırakacak bir yerimiz olamaz her gittiğim kişi de biliyor) neyse sonra sürekli çocuklarından bahsetmeleri dünyada başka hiçbir konu yok gibi onlarıda anlamaya çalışıyorum ama bu kadarda olmaz ki dedirtiyor insana.bu yüzden artık hiçbir kimseye gitmek istemiyorum nerdeyse. yaşadığım çevre de her yeni evlenen insanların bebekleri oluyor doğal olarak onlarda bebek muhabbeti yapıyorlar.napıcağımı şaşırdım isyan etmiyorum rabbime ama o kadar bunaldım ki.içimi dökmek istedim sizlere
bir de çocuğun olmayan bayanlar hayatınız nasıl geçiyor biraz fikir verirseniz sevinirim
Çok farklı duygular gerçekten tarifi imkansızkesinlikle canım bende aynı öyleyim sürekli evdeyim en azından evde kimse canımı sıkamıyor ama bazen de güçlü olup ağızlarının payını verip kendimde hayata dahil olmak istiyorum böylede herkes yaşayıp sanki ben hayatı izliyormuşum gibi geliyor karmakarışık duygulardayım
çocktan snra dedikodu varKadın olmaz zor koca bulana kadar evlilik muhabbetleri bulduktan sonra bebek muhabbetleri çocuktan sonra ne var ola
Ay bu yaşadıklarının aynını yaşıyorum.4 yıllık evliyim 3 yil istemedim soranlarada istemiyorum daha erken dedim bebek sevelim diyenlere kendi torununu sev dedim 1 yil önce mol gebelik geçirdim kurtaj oldum insanlar daha ilk aydan sormaya başladılar
yokmu bidaha
doktor koruncaksin dedi
himmm korkma korkma olur ya
zaten korkmuyorumda sanane dimi belki yapmicam bidaha belki olmucak niye soruyosun ve bak iyi niyetli insanlar var seninde böyle olmuş üzülme kızım bende yasadim diyenlere gerçekten mutlu oluyorum deşmiyo çünkü sadece teselli ediyo ama diğerleri sendemi problem kocandami bi doktora gidin diyolar gülüp geçiyorum yok diyorum bi problemim ama anlayan yok sadece dünyada kurtaj olan tek benmisim gibi hareket ediyolar
ay bunları ben mi yazdım acaba diye düşündüm bi an ....kız aynı dertten muzdaribiz valla ...ne diim çözüm bulursanız bana da söyleyin iyimi...arkadaşlar 3yıldır bebeğim olmuyordu geçen sene hamile kaldım ve düşük oldu.şimdi yine 5 aydır olmuyor eşimin sperm sayısı az olduğu için.
şimdi ramazan olduğu için insanlarla daha içiçeyiz haliyle.her gittiğim yerde çocuğun var mı diye sormaları beni sinir ediyor olsa evde onu bırakıp gelicek halim yok yani ( bu arada gurbetteyiz çocuğumuz olsada bırakacak bir yerimiz olamaz her gittiğim kişi de biliyor) neyse sonra sürekli çocuklarından bahsetmeleri dünyada başka hiçbir konu yok gibi onlarıda anlamaya çalışıyorum ama bu kadarda olmaz ki dedirtiyor insana.bu yüzden artık hiçbir kimseye gitmek istemiyorum nerdeyse. yaşadığım çevre de her yeni evlenen insanların bebekleri oluyor doğal olarak onlarda bebek muhabbeti yapıyorlar.napıcağımı şaşırdım isyan etmiyorum rabbime ama o kadar bunaldım ki.içimi dökmek istedim sizlere
bir de çocuğun olmayan bayanlar hayatınız nasıl geçiyor biraz fikir verirseniz sevinirim
bu kafadan bana da lazım ben çok takarım azıcık bişi deseler 3-4 gün bunalım takılıyorum nasıl yapıyorsunuz ..ufak bi ters çıksan darılıyo insanlar onların bana dedikleri sanki çok ufak bişimiş gibi ....of düşün düşün nere kadarÇok şükür ki çocuğum yok.İstemiyorum, isteyeceğimi de sanmıyorum.Rabbim isteyene versin.
Günlerim de dolu dolu geçiyor.
Milletin sorularını da çok güzel alt ediyorum.Sadece sana ne diyorum iğrenç alaycı bir şekilde.Daha da soramıyorlar.
Dik durarak,ikinci soruya mahal vermeyecek her cevap seni bu sıkıntıdan kurtarır.
Benim bi tarafımın derdi niye milleti geriyor anlamam zaten.
O darılan insanları sevmiyorum ben.Görüşmüyorum da.bu kafadan bana da lazım ben çok takarım azıcık bişi deseler 3-4 gün bunalım takılıyorum nasıl yapıyorsunuz ..ufak bi ters çıksan darılıyo insanlar onların bana dedikleri sanki çok ufak bişimiş gibi ....of düşün düşün nere kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?