çocuksuz kadın eksik kadın mı

çok sağol canım duaların için rabbim seninde gönlünde ne hayırlı muradın varsa versin :)

yok canım teşekkür ederim duaların için.evet aynen o durumdayım bende rabbim benimde yüzümü güldürür inşallah senin gibi,bu zamana kadar sadece bir kişi bildi oda bana destek olacağım derken köstek oldu neyse herkese istemediğimi düşünmediğimi kürtajdan sonra dinleniyorum diyorum

iyi sormadan durmuşlar canım :)

ediyorum canım hep ediyorum rabbim isteyen herkese versin.bende öyle yapıyorum şuan ramazan olduğu için biraz sıklaştı yoksa kendi evimde yanlız ama huzur içinde oturuyorum.rabbim kimseyi bununla sınamasın.

keşke istemiyorum şu bu diyince anlasalar en güzeli hadlerini bildirmek de ah nerde

yazık ya yarım anne de neymiş Rabbim bizi kötü niyetli insanların şerlerinden korusun

evet işte hayatın tek anlamı olarak görmeleri kendilerini bizden daha bir farklı görmeleri işte sorunda bu ya

doğru diyorsun çünkü bunu yaşamayan anlamaz aslında bir arkadaşım vardı böyle olan oda saygısız biri olduğunu farkettiğimden biri onunla ilişkimi kestim.artık hayatımda sadece beni anlayan eşim var böyle de mutluyum çok şükür

Merhaba arkadaşım öncelikle seni çok iyi anlıyorum 8. Ayımda bebegimi karnımda kaybetmiş biri olarak.. seni etkileyen konularda insanlar patavatsizca konuşuyorsa hiç bekleme ver tepkini şak diye lafını söyle ki madem incelikten anlamıyorlar uzulebilecigini düşünmuyorlar sen de öyle davran bir de benim bulunduğum durumu hayal et "neyiniz oldu" "a doğum yaptın mi" yapmadım diyorum bön bön karnıma bakıyorlar. Çok zor gerçekten.. şuan çocuğu olan ve bizi anlayan arkadaşlarımız hiç acele etme diyorlar çocuklu yaşamak güzel çok güzel ama zor olduğu için. Onlar bebislerine kavustuklari için acaba bi iki sene bekleyiPte mi yapsaydım diyorlar,biz de kavusamadigimiz için hemen olsun istiyoruz. Tadını çıkar her anın Rabbim hayırlı zamanda hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah.umudunu kaybetme bir sürü çok güzel evlatların olacak inş

inşallah canım sağolasın yorumun için.senin acının yanında benim hafif kalır rabbim sabır versin sana.işte herkes öyle onların kolayca elde ettikleri için aman beklesemiydim diyorlar ama biz olmadığı için işte bir an önce olsun istiyorum.amin canım inşallah bugünlerde geçicek inanıyorum ve güçlü olmaya çalışıyorum
rabbim hepimizin yardımcısı olsun

böylelerini bırak bebeğim olsa görmeye gelmezler tek bildikleri sormak çünkü didiklemek
4 yıllık evliyim 3 yil istemedim soranlarada istemiyorum daha erken dedim bebek sevelim diyenlere kendi torununu sev dedim 1 yil önce mol gebelik geçirdim kurtaj oldum insanlar daha ilk aydan sormaya başladılar
yokmu bidaha
doktor koruncaksin dedi
himmm korkma korkma olur ya
zaten korkmuyorumda sanane dimi belki yapmicam bidaha belki olmucak niye soruyosun ve bak iyi niyetli insanlar var seninde böyle olmuş üzülme kızım bende yasadim diyenlere gerçekten mutlu oluyorum deşmiyo çünkü sadece teselli ediyo ama diğerleri sendemi problem kocandami bi doktora gidin diyolar gülüp geçiyorum yok diyorum bi problemim ama anlayan yok sadece dünyada kurtaj olan tek benmisim gibi hareket ediyolar

Heh aynı soruyu bende duydum cok

Cumhurbaskani bile cocuksuz kadinlara yarim kadin dedikten sonra herkes her seyi soyler zaten.
Ben de evliligimin 6. Yilinda anne oldum. Insanlar siz alinganlik yaptikca daha cok konusacaktir. Bırakın sacmalasinlar.

5 yilda benim çocuğum olmadi.sizi cok iyi anlıyorum bu sure zarfinda insanlardan nefret ettim.ev oturmalarina misafirliğe gitmek ki benim icin kabustu.uzaklasabildigim kadar uzaklastim insanlardan.sevdigim bir insan dogum yapiyor,ziyarete gidiyorum,insanlar seninde olur,seninde olur üzülme diye lafi yapıştırıyordi.ne cok gereksiz insan oldugunu o zaman anlamistim.birgün bir doktora doktora gittim ki zaten surekli gidiyordum.bana dedi ki kizim etrefindaki insanlari kafana takma onlarin cogu cocugun nasil oldugunu bile bilmeyen tipler,en güzel yaşlarini doktor kapilarinda geciriyorsun.git gez eglen keyfine bak.nasilsa anne olursun bu gunler geri gelmez.o zaman bu laflarin degerini bilmedim tabi, o doktorunda tavsiyesiyle baska bir prof gittim cok surmeden kavuştum bebeklerime ikiz kizlarim oldu.Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama lutfen dis etkenlerden dolayi yipratmayin kendinizi,amaciniza ulaştığınizda en cok o gunlere uzuluyorsun.

Ya neden bu kadar takiyorsunuz ki? Ben de 3 yillik evliyim ve su an cocuk planim yok.
Uluorta bana cocuk soranlara da 'ozel hayatimdan sana ne' demisligim 'var'.
Bu kadar ozel seyleri onume gelen herkesle degil sadece esimle paylasirim demisligim var.
Hadi simdi gelip yine sorsunlar
Niye herkese kendinizi uzduruyorsunuz ki siz onlari üzün, olsun bitsin.

veren de Allah vermeyen de Allah. kullara laf söyleme hakkı verme. çünkü böyle bi hakları yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…