çocuksuz kadın eksik kadın mı

kesinlikle çoğu bilerek soruyorlar buna katılıyorum

Seni çok iyi anlıyorum.
6 haftalık hamileyim uzunca bir süre çocuğum olmasını bekledim,1 tanede karnımda öldü.
İnsanlar herşeyi soruyorlar maalesef,bana gına gelmişti artık düşün cevap bile vermiyordum.
Ee bize niye çocuk yapmadın hala demezlermi sinir oluyordum.nasılki insanları umursamamaya başladım,bebek fikrinden biraz uzaklaştim hamile kaldım.
Oyüzden o güzel canını sıkma,eşinle bugünlerin tadını çıkar.
Rabbim sanada isteyen herkesede sağlıklı evlatlar nasip etsin en hayırlı zamanlarda..

Canım bak haklılar demıyrum ... bu kadınlar dıye bashettıklerınden brıde benım...

ama hayat o bunu dedı bu bunu dedı dıye nhuzursuzlanıp dertlenecek kadar uzun degıl bugun uzuldugumuz seyler yarın anlamsız gelır... Allah derdımızı unuttracak dert vermesın anlatmak ıstedgım bu.
Yksa tabıkı kımse kımsenın hayatını srgulayamaz ama bızım ınsanımız bu hadsızleer srmaktan utanmıyrlarsa bu onlrn ayıbı yanımda nıspet yapanlara sadece acırım hayattakı tek basarısı ccuk dgurmak demekkı derım hıc uzulecek bısı degıl bunlar ...

amin canım güzel duaların için teşekkürler.sende yavrunu sağsalim kucağına alırsın inşallah

Bir örnek vereyim eşimin kuzeni evlendi karısı hemen hamile kaldı benden 8 yaş küçük, görümcemde evli çocuğu var oda benden küçük karısı ona abla diye hitab ediyor:)
Tabiki bana abla dememesi değil zoruma giden ama sanki sen daha toysun izlenimi veriyorlar hep:) ben bunu gördüm yani acayip insanlar

Anam kucum muuuu :)))) 5 yildir evliyim bacım 24 oldum şimdi iki tane cocuk dogurmustum ha :)) vallah bir an once hayirlisiyla olsun insallah isteyen herkese de bana da Rabbim hayirli saglikli evlatlar bagislasn insallah. Senin pasalari bagislasin insallah hayirli evlat olsunlar ❤ Shirine-alish caniiim sen de cok Çektin Allahım sagliklica dogurmayi sagliklica büyütmeyi nasip eylesin insallah ❤❤

inşallah canım
ama niye bu kadar anlayışssızlar anlamıyorum.
napiyim çocuğum yok diye dışarı çıkmiyim bari beni o duruma getirdiler
Konu sahibi aynı yaşadıklarını bende yaşıyorum. Nefret ettiriyorlar böyle insanlar hersey den. Olmuyo napalim bizim elimizde mi. Bu arada benimde 2 yildr olmuyor.
Bu tür insanların lafına üzüldüğüm için asosyal oldum çıktım

Ben anladım seni, sadece insanlarımızın bu hale geldiğine üzülüyorum. Geçen genç bir arkadaş burada konu açmıştı. Kuzeniyle yurtdışında yaşıyorlarmış. Türkiye'ye tatile geleceklermiş, kilolu kuzeni endişeleniyor Türkiye'de şimdi herkes gözünü diker bana bakar diye. Demek ki bu kıza yaşadığı ülkede öyle Garip bakmıyorlar, ama biz maalesef bakıyoruz. Oradakiler insan değil mi?

Bir de yoksa olmuyormu ???
Doktora gittiniz mi ???
Bak gidin doktora benim falancanin kızı vardı doktora gitmedi gitmedi sonra hocam olmadı çoçoğu diyenler var.
Onların ağzına da tuvalet terliğiyle vurmak istiyorum!

Bizimde altı yıl oldu istisnasız her ortamda sorun ne ? Doktor ne diyor ? Tüp bebek denedin mi ? Bizim biri vardı şöyle yaptı böyle yaptı sende dene ... Allah verdi ..Krizin eşiğine geliyorum ve altı yıldır kayınvalidem ara ara adet oldun mu sorması beni çok yıpratıyor sanırım herkes benzer şeyleri yaşıyor

Berf0o0o canım benm sen şahitsin. Hepimiz dert arkadaşıydık. Çok gunler oldu birbirimizi teselli ettiğimiz. Dertlerimizin dolup taştığı çok oldu... Birbirimizin halinden en iyi biz anlıyoruz..
rabbim sizlerede hsyırlı evlatlar nasib etsin canım.. Hala herzamn dualarımdasınız vallahi canım

Bizim de 2 senedir olmuyor
3. Seneye girdik
Aile dostlarımızdan biri bir becerip de cocuk bile yapamadın dedi:)
Evliliğimde sorunlar var zannedenler olur
Bak şimdi sen istemessin ilerde allah vermez diyenler olur( şimdi verdiğini garanti sanıyorlar)
Annene bi torun vermedin yazık kadına diyenler olur
Herseyi derler de bunun yüce rabbimin elinde oldugunu anlamazlar
Sizde sorun ne niçin olmuyor ?

aynen ama bunu degıstıremyruz gecen kmsum bana drekt srdu olmyo mu yksa sız mı ıstemıyrmusuz dıye ben sok sankı olmyo desem sevınecek acıyacak gıbı hıssettım yuvarlak bı cevapla gecıatrdım esımın ananesı dıyeceksın kı yasını basını almıs olgun ıhtıyar kadın her aıle tplantısında enıstelerın yetıskın erkek kuzenlerın de ıcınde oldugu kca tplulukda esım yokken bana sruyr korunuyonz mu dıye yanı ben utancımdan yerın dıbıne gryrum erkekler utanıp kımısı odadan kacıyr kımısı kafayı yere gmuyr ama kadın hala utanmıyr cebap beklıyr ne dyeceksın kca anane laf mı syleyeceksın bısey demıyr agır knıssan olmz yumusak davranınca tekrar tekrar yapıyr napıcaksın kı bunlardan bıtane ıkıtane yok hangı bırını degıstreceksın eskıden ınsanlar hassas olrdu kımse kımsenın yarasına tuz basmazdı ıncıtmekten kul hakkından krkardı sımdı blakıs can acıtmaya calısıyrlat neden yapılıyor nasıl bu hale geldık cevaabı bende yk ama umarım yenı nesıl telefnlardan basınu kaldırıp sagduyu nedır bılır...

Şuanda da bana tup bebek mi yaptırdın diolar. Gırtlaklarına yapışasım geliyor .. Anlayışsız insanların kırıcı lafları hiç bitmiyor..

Problem insanlarda degil bence sizde. Biz cocuk dusunmuyoruz mesela ve bircok yerde nezaman olcak yada var mi sorusunu duyuyorum ama bu kafama takip uzuldugum bir durum bile degil cunku cocuk isteyen biri degilim. Siz kendiniz eksiklik duydugunuz icin insanlarinda size oyle yaklastigini zannediyorsunuz.Sizin bu sorulardan etkilenmenizin sebebi yine sizsiniz yani fazla kafaya takmissiniz cocuk mevzunu.

Ayrica bir ortamda ben bile kedimden bahsedebiliyorum, kedimi anlatiyorum. Ee insanlarda cocuklarindan bahsediyor dogal olarak. Bunda artniyet aramak yine sizin probleminiz.

Odaya kapanıp ağlıyorum dedin ya orda koptum ...
Gözlerimden yaşlar suzuluyor şuan.
Çünkü bende o durumdayım.
Ve insanların sürekli söz tacirlerine uğruyorum.
Bilmeyenler soruyor onlara saygım sonsuz hiç kızmıyorum darilmiyorm onlara .
Ama bildiği halde sürekli soranlara hakkımı helal etmiyorum.
Beni sürekli aglattiklari için etmiyorum!
Bir de terbiyesiz bir eltim var birbirimizi hiç sevmeyiz. Bana sürekli xocuk konusunda laf sokar.
Onun çocuklarını kıskandığımı düşünür.
Sürekli ayy benim çocuklarıma büyü yapıldı
AYY hep başlarına kötü şeyler geliyor
Sürekli de benim yanımda söyler ne hikmetse
Kalbi kötülükten okadar kararmış ki kime saldracagini bilemiyor hadsiz! !

Evet şahidim bir ara seni de kaybetmiştik depresyondaydin çok sukur Allaha dualarimizi kabul buyuruyo elbet hepimizin bir vakti bir zamanı var hayirlisiyla gelsinler :-* ❤❤❤

Son düzenleme:

Oyyy kurban olurum yA canimm benimm ne bakiyosun hadsiz insana Rabbim bizi kötü noyetlerden korusun insanlari da kötü niyetimizden korusun inşallah seni sevmediği için öyle soyluyodur pis kadın uyuz oldum. Bana da denildi bu söz ama biraz daha agirdi Berfin kızım özellikle senin yaninda yere düşüyor kafasını vuruyor nazarin mi var diyip sonra çocuğu olmayanlarin nazarları olurmus dedi bir arkadaş. Söylediğim söz şuydu çok sukur içimde zerre kadar kotu niyet yok kızına karşı Allahım sagliklica büyütsün inşallah nazarim yok varsa da Allahim korusun nazarimdan dedim eşim aynı odadaydik mesaj attım kalkalim diye eve gidince ağladım iki uc gün kendime gelemedim. O arkadasla şuan gorusmuyoruz ona kirildigimi bile söylemedim başka sebepten dolayı ilişkimj kestim Allahım herkese gönlüne gore versin sen de umursama boşver. Ben eltimlerin çocuklarını çok severim yaklaşık bir yildir goremiyrum burnumda tutuyorlar :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…