çocuksuz kadın eksik kadın mı

Ah canim benim 5 yıl önceki halimsin konuyu ben acmisim gibi hissettim inanki...
Evlenir evlenmek gurbete gittik çocuğum olmuyordu sebepsiz infertilite komşuların esinin arkadaşlarının eşleri hepsi çocuk konusunda sinir hastası ettiler beni kimseyle gorusmez olmustum. ...
Hep dua ettim isyan etmedim hepsini de rabbime havale ettim suan yavrum 9 aylik oldu teyzesi darisida sana INŞALLAH rabbim öyle buyukki hiç üzülme soranlara asla taviz verme ben verdimde ne oldu hep tarama yüz bastılar....
Düşünmüyoruz istemiyoruz daha de....
Asla sen eksik değilsin sorup yarani deşenler eksik bak benim stresten olmadı eşim tayin istedi kurtuldum küçük bir operasyon sonrası hamile kaldım....
Rabbim tez vakitte evlat versin sana bunu bütün kalbimle istiyorum başına gelmeyen anlamaz uzun yazdım kusura bakma canim

İsteyerek eksik kadınım bende o zaman bizede çocuk yapın diye söylenip duruyorlar biz takmıyoruz istemiyoruz deyip geçiyoruz

bende bu gün eşimin iş arkadaşının evine davetliydik bebekleri vardı bi an dedim sorucak heralde içim burkuldu keşke olsydıda ananesine bıraktım demeyi isterdim dedim Allahtn sormadı laf lafı açınca ben söyledim baştan itiraf ettim çaprz sorgu olmadan

Gitme cnm o insanların olduğu yere gitme.ne ayip dusun ne bişey.kendini seviyosan yanliz kal en iyisi kafsn rahat olur yoksa o kendini bilmez kadinlar insanı çıldırır.gözüne gözüne sokarlsr çocuklarını karaktersiz kendini bilmez birsürü soru yağmuru bırak gitme yok başka çare yok.bunları 6 yıl çocuk mücadelesi vermiş ve sonunda bir dusugun ardından doğal yolla kızına kavuşmuş bir anne söylüyor.
Iki tup iki asi ve ameliyatlar la hastane lerde çırpınan bir anne.hiç merak etme düşük sonrası hamile kslmak çok kolay tedavini zi birakmayin esinke beraber mücadele ne devam et asla umutsuz olma Allah görüyor halini.
Sakin isyan etme sağlıklı bir evladım olsun diye dua et herzaman.şu mübarek günlerde inşallah yavruna kavuşur o kendini bilmez lerin gözlerine sokarsin.ben şimdi öyle yapıyorum.sabır ve ısrarla tedavine devam et asla Rabbim seni mahsun etmez..

Sorgu sual bitmez, ne zaman evleneceksin, çocuk yok mu, sorun sende mi eşinde mi, dr gittin mi, x dr gitsene, x tedaviyi denesene, bi hoca varmış duydun mu, ot çöp birsürü ıvırzıvır tarifi.
Şiştim ters konuşurum olmaz, tedavi de olmadı derim olmaz.
Artık bu benim özelim sizinle konuşmak istemiyorum diyorum, aynı ortama girmiyorum.
Bozulan başka yerde tamir ettirsin kendini.
Boş beleş insanlar.
Gece gece sinirlendim yine :)
Takılmayın bence çocuk olsa da çocuğun kilosu, yemesi içmesi okulu vs dert olur onlara

çok haklısınız çocuğum olursa ne soracaklar çok merak ediyorum
Cnm 5 sene olmadı bana da hep düğün bayram vs ahhh cnm yazık bir doktora gözüktünüz mü?Zamanda geçiyor bak bilmem kim hamile darısı başına gibi cümleler kurdular.5 yıl sonra oldu şimdi hamileyim mesela şuan da ayy senin karnın çok büyük suyun mu fazla?Bilmem kim normal doğum yapcak sen niye sezeryan olcaksın sezeryan olan yarım anne vs bebek doğunca da bu kıyaslamalar ve laflar böyle uzayıp gider canım o yüzden hiç takma stres en büyük düşmanı zaten vakti zamanı vardır mutlaka öyle düşün

ben de bu durumu yaklaşık 4.5 sene çektim
bu tür insanların gercekten hayatta anne olmaktan ve cocuk yapmaktan baska gayeleri yok
bence cocuk yapmak hayatin tatlı yan etkilerinden bi tanesi gibi bisey ama hayatın gayesi olmaması lazım
sonunda ya bu tür insanlarla görüşmüyordum
ya da soranlara bakalım bekliyoruz Allahtan hayırlısı diyordum
ama icim kan aglıyordu ve evde agladıgım cok oldu
sonra anladım ki soran insanların cogu ya merakından soruyor
ya da niye cocuk yapmıyoruz diye endiselenip bızı ıkna etmeye calısıyrlardı
(bir kac kötü niyetli tipler harıc tabı)
cünkü yapmak istemediğimizi düsünüyorlardı
cüüüünküüü cocuk yapmakla ilgili sorun yaşamamıslar hayatta hic
kısırlık nedir bılmiyorlar ki
adam ceketini atsa hamile kalmıslar misalı
o yüzden yadırgamıyordum soranları bı zaman sonra
hamile olunca veya cocugun olunca da sürekli konu bebek veya cocuk üzerinde dönüyor
bu da maalesef bir gercek

nasreddin hocanın bana eşekten düşeni getirin ancak o anlar halimden hesabı
ya senin durumunda olan insanlarla takılacaksın veya aldırmayacaksın veya az görüşeceksin

Bırakın hadsiz insanların ne dediğini. 5 çocuk doğurmuş sadece sözde olan kadınlar var,birde hayatı boyunca hiç çocuğu olmayıp da dibine kadar kadın gibi kadınlar var. Bazı insanlar çocuk doğurmayı güç gösterisi haline getiriyor,sonra da sağlıksız bir toplum ortaya çıkıyor ve zaten az kalmış normal insanların işte böyle beynini bulandırıyor. Çocuk sahibi olmak elbette güzel bir şey ama hayatın tek anlamı değil.

kesinlikle canım bende aynı öyleyim sürekli evdeyim en azından evde kimse canımı sıkamıyor ama bazen de güçlü olup ağızlarının payını verip kendimde hayata dahil olmak istiyorum böylede herkes yaşayıp sanki ben hayatı izliyormuşum gibi geliyor karmakarışık duygulardayım

Olur mu öyle şey? Eksiklik ne demek. Rabbim ne zaman isterse o zaman verir. O arkadaşlarınızın da biraz daha düşünceli olması gerekir tabi ki. Yine de siz onların muhabbetini fazla kafaya takmayın. Çocuk olunca gerçekten insanların hayat odağı oluyor düşünemeden fazla muhabbetini yapıyorlardır.

evet canım hepimiz toplum baskısı altındayız maalesef ve onlar yüzünden stres yapıp olacağı varsa da bizim sıkıntımızdan olmuyor

eşimde sperm sayısı az olduğu için olmuyor canım
aynen onu anlasalar didikliceklerine dua ederlerdi ama nerde onlarda öyle zihniyet

Bende kaç yıldır yapmadım. Soruyorlar istemiyorum diyorum . Bu sefer yorum başlıyor yoo sonra olmaz belki şimdi yap sen vs. Allah isterse olur istemezse olmaz O ndan gelen ne ise o olur diyorum bu sefer yorum devam ediyor. Valla bende bilmiyorum kariyer yapıyorum deyip kurtulmaya çalışıcam artık.

canım görüşüne saygım var ama seninle aramızda bir fark var sen çocuk düşünmediğin için çocuğun yok benimse çocuk istememe rağmen olmuyor.doğal değil mi sence daha fazla bu soruları kafaya takmam
ayrıca evet çocuğu olan herkes sürekli çocuğundan bahsetmek durumunda değil dünyada başka konuşulacak konular da var
ha ben onlarıda anlıyorum yazmıştım konumda zaten.açıkcası artniyetli yaklaştığımı düşünmüyorum.çocuk konusuna kafaya takmak meselesine gelince haklısınız doğru ama her yerde her tarafımda sürekli çocuklu yada hamile insan var ve ben ne kadar uğraşsamda yine takıyorum

evet kesinlikle başka konuştukları konu yok adeta bebekleri olmadan önce napıyorlardı çok merak içindeyim :)

benim eşimdede varikosel var ameliyat oldu ama biz faydasını görmedik.görenler çok var aslında .yaşadıklarını çok yaşadım bir dönem bende çocuklara bakamazdım yaklaşmazdım ama şimdi kucağımada alıyorum seviyorum.sadece bu ortamlarda bulunmak beni üzüyor kaç gün kendime gelemiyorum bunlarda geçicek elbet buna inanıyorum

Biz istemiyoruz. Bi eksiklikte hissetmiyorum. Bu bir tercih çünkü.. Herkes anne olacak diye bir şey yok. O soranlara da aldırma.
bunu anlamıyorlar ki bi kural olmuş herkes evlenir ve herkes çocuk yapar sonra ikinci bla bla böyle gider hayatın döngüsü bu olmak zorunda değil de işte gelde anlat

son cümleniz ne güzel insanları takmasak ne güzlel olacak da ah ah o bende yok en azından bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…