- 21 Ağustos 2013
- 1.107
- 736
- 323
- Konu Sahibi whitequeenn
-
Elbette mutlu ebeveyn mutlu cocuklar yetistirir fakat cocuklar cok kucuk. Ve mutlu olmak icin o yasta cocuklari bes gun annesiz birakmaya gerek yok, yarim saatlik yuruyus veya iki saatlik arkadasla kahve molasi,bilemiyorum anneyi ne motive ediyorsa bunlarla idare edilmeli. Biliyorum cevabi konu sahibine yazmissiniz. Ama dusncelerimi söylemek istedim.Bence gitmelisiniz. Mutlu, kendini de zaman zaman düşünen bir anne baba çok daha sağlıklı çocuklar yetiştirir. Birşey olmaz çocuklara, yabancıya teslim etmiyorsunuz ya. Günümüzde sayısız iletişim aracı da var. Çocukları için kendinden vazgeçen bir birey olmayın. Kendinden vazgeçmiş insanın kim ne derse desin çocukları da kaybolur. Bırakın özlesinler sizi. Hayatın bir parçası bu. Terkedilmiyorlar ya. Bu bencillik değil. Gidin ve sakın suçlu hissetmeyin. Zehir olacaksa seyehatiniz üzüntüden, çocuklardan uzak, gitmeyin. Siz kendinizi daha iyi tanırsınız.
Elbette mutlu ebeveyn mutlu cocuklar yetistirir fakat cocuklar cok kucuk. Ve mutlu olmak icin o yasta cocuklari bes gun annesiz birakmaya gerek yok, yarim saatlik yuruyus veya iki saatlik arkadasla kahve molasi,bilemiyorum anneyi ne motive ediyorsa bunlarla idare edilmeli. Biliyorum cevabi konu sahibine yazmissiniz. Ama dusncelerimi söylemek istedim.
Simdi 3 cocugum var. Ve insallah ekim ayinda tekrar cocuklari babasina birakiyorum ama o sirada 1 yasinda olacak bebegimi yanimda goturuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?