- 13 Ağustos 2015
- 529
- 1.214
- 63
- 35
- Konu Sahibi whitequeenn
-
Yurt disi tatiline gitmistik daha otele varir varmaz cocugumun ateşi yukseldi daha 3 yasinda yoktu..tam 72 saat suren 40 larda ates ve o arada dr ara hastane ara yabanci ulke hersey zor..teshis koyamamalari..en son bi dr bulduk ta 72 saatten sonra ates bitecek yapacak birsey yok dedi,bileti degistirip donmek istedik dunya para istediler anlicaniz 5 gunluk tatilimiz boyunca ne uyuduk ne yemek yedik ne de denize girdik herseyi gectim yavruma bisey olacak bu yabanci ulkede diye öldüm öldüm dirildim...Tavsiyem çocuklarla gitmeyin...cok küçükler daha.Ben buyumeden cikmam bir daha yurtdisina..Bu arada Cocugum ortam degisikliginden viral enfeksiyon kapmis ucaktan da olabilirmis dr oyle söylemişti.
emzikli çocuk için çok eziyet olur, hem annesiz hem babasız olmaz bence.kıyamam.yurtdışı dediğiniz ne kiHanımlar 9 aylık ve 3 yaşlarında iki çocuğum var. 2 ay sonra eşimin çalıştığı kurumla 5 günlük yurtdışı gezisi olacak . Eşlerle ve eşlerden ayrı olarak hanımlara ve beylere gezi programı düzenlenmiş. Çocuk götürülmesi de tavsiye edilmiyor.
1- çocukları tavsiye edilmediği halde götürürsem orda olası bir sıkıntıda eşime biz getirmeseniz iyi olur demiştik diyip olumsuz tavırlar sergilenebilir üstleri tarafından
2- bayanların gezisinde iki çocukla yeterince ilgilenemeyebilirim tek başıma . Yorulmak sıkıntı değil onlar perişan olur diye düşünüyorum
3- eşimde çocuklarla gitmenin zor olacağını düşünüyor ama benimde onunla beraber gitmemi çok istiyor. Evleneli beri yurtdışı seyahati hayalimizdi ama ertelemiştik
Küçük oğlum emiyor çocuk doktorumuz döndüğümdede emmeye devam edeceğini söyledi. Ailelerimizde destekledi ve ben
çocukları bırakıp gitmeye ikna oldum yalnız vicdanım hiç rahat değil.
Küçük oğlumun psikolojik olarak etkileneceğinin farkındayım. Ama şu anda çalışan bir bayan değilim döndüğümde sarar sarmalar sevgimle ilgimle telafi ederim diye düşünüyorum. Yalnız emiyor olması düşündürüyor beni. Sizlerden hiç çocuklarınızdan emzirirken ayrı kalmak zorunda olduğunuz ve döndüğünüzde emzirmeye devam ettiğiniz varmı aranızda?
Yoksa hiç gitmesem çocuklarla kalsam eşimi yalnız mı göndersem ...
Bu arada eşim büyük oğluma düşkündür ve büyük kalsın küçüğü götürelim diyince kabul etmiyor
Biz hiç böyle güvenli bağlanma, güvensiz bağlanma, psikoloji vs. ile büyümedik..Şimdi ki çocukların da psikolojisi hemencik bozuluyor.
Cocogum yok ama evliyim. Ben kesinlikle giderdim orada bircogunun esi yaninda olacaktir muhtemelen esim sapsap yalnız basina gecirsin istemezdim onada yazik. 5 gunden cocuk psikolojisi bozulmaz. Simdiki cocuklarinda hik desen psikolojisi etkileniyor ya neyse. Emen bebek icinde dolaba birakin. Calisan anneler bu sekilde kendilerinden süt sagip dolaba birakiyorlar ve ise gidiyorlar. 5 gun cok degil.
çok da sağlıklı bireyler olduğumuz söylenemez haniBiz hiç böyle güvenli bağlanma, güvensiz bağlanma, psikoloji vs. ile büyümedik..Şimdi ki çocukların da psikolojisi hemencik bozuluyor.
bence büyük çocuk 5 gün ayrı kalmaya dayanabilmeli onun için yeni oyuncaklar gezi planı günlük aktiviteler ayarlayıp öyle giderdiniz küçüğü yanınızda götürmeniz en mantıklısı olur eşinizin düşüncesi saçma geldi bana ya büyük de gelir ya ikisi de gelmez diye sonuçta bebek anneye bağımlı şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?