- 18 Ağustos 2018
- 1
- 0
- 1
- 47
- Konu Sahibi almanci1978
Merhaba hanımlar
Ben de aranızda yeniyim
Lafı uzatmadan başlamak istiyorum
Kullanici adımdan da anlaşılacağı üzre yuvarlak hesapla 40 a dayandım
Yaklaşık 10 senelik evliyim
Ve 11 senelik antidepresan geçmişim var
Bu 11 senelik donemde yer yer ilaçlarımı birakmayi denedim
Lâkin kalıcı olmadı malesef
Cocuk sahibi olmak icin artik son bikac senem var belkide çünkü yaş ilerliyor
Ama ben malesef bu ilaclardan tam anlamiyle kurtulamiyorum
Ne zaman biraktiysam depresyonum daha da artmış vaziyette anxsiyete ile karışmış olarak karşıma çıktı
Ömür boyu bu ilaçlara mı mahkumum
Yokmudur bunlardan kurtulmak için bir umut
Varsa birileri bana desin ki "senelerce kullandim biraktim ve iyiyim ilaclara hiiiicc gerek yok"
Guzel seyler duymaya cok.ihtiyacim var Zîrâ bende artık anne olmak istiyorum
Ve net bi kac sorum var cevaplayanlara simdiden çokça teşekkür ediyorum
1...Sizlerde de ilaci biraktiginiz dönem yogun depresyon veya kaygi bozukluğu (anxsiyete) oluyor muydu?
2...hamilelikte antidepresan kullanimi konularini okudum ve genel olarak şunu gördüm "sukadar aylık hamileyim ama dayanamiyorum cok zor geçiyor hamileliğim" veya "dogumdan sonra yeniden başladım" veya "5. Aydan sonra doktorm yeniden ilaca baslamamda sakinca gormedi ilac kullanıyorum"
vs diyen arkadaslar... siz neler yasiyorsunuz bu ilaclari birakinca ne yasiyorsunuz ki "dayanamiyorum, cok zor gecti ilacsiz" vs gibi seyler yazmissiniz
Bana ilaci birakinca neler yaşadığınızi ve neden geri antidepresana başlamak zorunda oldugunuzu yazarmisiniz?
3...40 yaşında olup hic bebek sahibi olmayip ve ilac kullanip ve hamileliginde birakip sonrasinda saglikli bebek doguranlar var mi?
Çöküntü yaşıyorum hanımlar
Moralmen ve
Ruhsal olarak
Güzel hikayeler duymayi istiyorum
Ve guze bi hikayem olsun da bende buralarda paylaşayım
Lutfen konum taşınmasın benim için coook onemli
Ben de aranızda yeniyim
Lafı uzatmadan başlamak istiyorum
Kullanici adımdan da anlaşılacağı üzre yuvarlak hesapla 40 a dayandım
Yaklaşık 10 senelik evliyim
Ve 11 senelik antidepresan geçmişim var
Bu 11 senelik donemde yer yer ilaçlarımı birakmayi denedim
Lâkin kalıcı olmadı malesef
Cocuk sahibi olmak icin artik son bikac senem var belkide çünkü yaş ilerliyor
Ama ben malesef bu ilaclardan tam anlamiyle kurtulamiyorum
Ne zaman biraktiysam depresyonum daha da artmış vaziyette anxsiyete ile karışmış olarak karşıma çıktı
Ömür boyu bu ilaçlara mı mahkumum
Yokmudur bunlardan kurtulmak için bir umut
Varsa birileri bana desin ki "senelerce kullandim biraktim ve iyiyim ilaclara hiiiicc gerek yok"
Guzel seyler duymaya cok.ihtiyacim var Zîrâ bende artık anne olmak istiyorum
Ve net bi kac sorum var cevaplayanlara simdiden çokça teşekkür ediyorum
1...Sizlerde de ilaci biraktiginiz dönem yogun depresyon veya kaygi bozukluğu (anxsiyete) oluyor muydu?
2...hamilelikte antidepresan kullanimi konularini okudum ve genel olarak şunu gördüm "sukadar aylık hamileyim ama dayanamiyorum cok zor geçiyor hamileliğim" veya "dogumdan sonra yeniden başladım" veya "5. Aydan sonra doktorm yeniden ilaca baslamamda sakinca gormedi ilac kullanıyorum"
vs diyen arkadaslar... siz neler yasiyorsunuz bu ilaclari birakinca ne yasiyorsunuz ki "dayanamiyorum, cok zor gecti ilacsiz" vs gibi seyler yazmissiniz
Bana ilaci birakinca neler yaşadığınızi ve neden geri antidepresana başlamak zorunda oldugunuzu yazarmisiniz?
3...40 yaşında olup hic bebek sahibi olmayip ve ilac kullanip ve hamileliginde birakip sonrasinda saglikli bebek doguranlar var mi?
Çöküntü yaşıyorum hanımlar
Moralmen ve
Ruhsal olarak
Güzel hikayeler duymayi istiyorum
Ve guze bi hikayem olsun da bende buralarda paylaşayım
Lutfen konum taşınmasın benim için coook onemli