Aynen valla kırarım o eli ne münasebet .Amca müsvettesine de kıyameti koparmışsındır inşallah
Dışarıdan biri gelecek de el kadar çocuğuma tokat atacak
Yok yaa??
Çocuk yolda top oynamak istemiş amcada topu almış vermemiş
Niye dürüst olmayayım canım siz yeterki sorun
Bana anlatılan kadarı seve seve anlatırım
Pamuk olay su aslinda..Herseyi tekme tokatla cözüyoruz, sonra türk toplumun neden siddet problemi var oluyor ama..
Aynen valla kırarım o eli ne münasebet .
Sizin çocuğunuz da, ne kadar iyi yetiştirirseniz yetiştirin, diyelim ki arkadaşlarına uyup bir yetişkine tükürdü... Tokat yemesinde mahsur yok yani? Bayılabilir. Dişi kırılabilir. Gözü hasar görebilir. Düşüp kafasını yarabilir. Gayet olması gereken yapılmış olacak yani?Ne alakası var anlayamadım çocuğa terbiye ye vermediniz, sokağa saldınız. Çocuk da başka insanlara gitti tükürdü şerefsiz dedi. Karşıdaki yetişkin de kabul etmedi, sinirlendi, tepki verdi, tokat vurdu. Burda kim suçlu? Yüzdür yazıyorum, kimse toplumdaki saygısız insanlara katlanmak zorunda değil. Adam gibi yetiştirmeyecekler çocuk mocuk yapmasın.
Pamuk olay su aslinda..
Simdi sen cocuga vurarak kendi hukukunu tahsis etmis oluyorsun..
Yani onu cezalandiriyorsun.
Cocuk da birileriyle tartisigi zaman gidip ona vuruyor..O da kendi hukukunu bu sekilde tahsis ediyor.Cunku sen bir buyuk bir rol model olarak yapilan bir hatanin cozumunu siddete dayandirmak suretiyle ona kodlamis oluyorsun.
Cekirdekten bu sekilde kavgaya ve siddete meyilli olan bir nesil yetistikce : Doktorlar da dovulur,ogretmenler de dovulur,hemsireler de dovulur..
Ben cok begendim yorumunu,ozeti bu aslinda..
Kucukken sevgisiz buyuyen ve fiziksel siddet goren bir cocuk ne yasa taniyor ne kural..
Sizin çocuğunuz da, ne kadar iyi yetiştirirseniz yetiştirin, diyelim ki arkadaşlarına uyup bir yetişkine tükürdü... Tokat yemesinde mahsur yok yani? Bayılabilir. Dişi kırılabilir. Gözü hasar görebilir. Düşüp kafasını yarabilir. Gayet olması gereken yapılmış olacak yani?
Ben zaten tokat atılmasına karşıyım?!Ben de soyle sorayim yetiskin kendinizden iri biri yuzunuze tukurse ona da tokat atabilir misiniz? Yoksa gucu gucu yetene mi, cocuk fiziksel olarak savunmasiz oldugu icin mi tokat normal goruluyor? Sok icinde okuyorum bazi yorumlari.
Ben zaten tokat atılmasına karşıyım?!
Sizin çocuğunuz da, ne kadar iyi yetiştirirseniz yetiştirin, diyelim ki arkadaşlarına uyup bir yetişkine tükürdü... Tokat yemesinde mahsur yok yani? Bayılabilir. Dişi kırılabilir. Gözü hasar görebilir. Düşüp kafasını yarabilir. Gayet olması gereken yapılmış olacak yani?
Yok gerilmedim. Türkçem çok iyi değil.. Anlamak zaman aldı :)Biliyorum, sizin sorunuza ek olarak yazmistim cevabinizi destekledigim icin. Gerilmissiniz sanirim deriiin bir nefes alin :)
hatalar silsilesi. konuda haklı yok.Çocuk yolda top oynamak istemiş amcada topu almış vermemiş
7 yaşındaki çocuk amcasına tükürdü
Amcasıda tokat attı
Çocukta amcaya şerefsiz dedi
Babada oğluna tokat attı
Annede kıyameti kopardı
Bir daha kimse için oğlumu dövmeyeceksin dövemezsin dedi
Burada kim sizce en çok hatalı????
Anneye göre çocuğun bu davranışları okula gittikten sonra başladı
Babaya göre anne çok şımartıyor oğlunu
Amcasına göre ise anne baba terbiyesi bu
İşin içinden çıkamadım vala ben
Nereden ablan oluyorum ayol :) ahaha o kadar yaşlı değilim bi kere :) Burada söz konusu çocuk ama. Siz tokat atarım diyorsunuz da ben bile çocuğa tokat atmayacağınızı biliyorum :) KK da şimdiye kadar okuduğum yorumlarınızı baz alarak.. Bir kaç başka üye için aynısını diyemezdim her ne kadar tokat atmam deselerdi de jajdnjsjsjsjsjjAblacım sanırım anlatamadım. Karşındaki küfür etti vb umursamaz yoluna gidersin. Ama tükürmek bambaşka, çok ofansif ve aşağılayıcı bir hareket üstelik fiziksel bir hareket, karşıdaki insan buna ani bir fiziksel tepki verebilir bu gayet normal. Karşıdaki insan ani bir fiziksel bir tepki verdi diyelim ne yapabilirsin, karşıdaki insanı neyle suçlayacaksın? Karşıdaki insan şaşırdım tepki verdim derse - ki olabilir- ne diyeceksin, ne diyebilirsin? Ben toplumda herkes herkesi döverek adam etsin demiyorum zaten. Ama tükürük farklı tepkilere yol açan bir hareket, buna tepki veren insanı suçlayamam, orası net.
Anne baba hatalı tükürmek nedir ya bir insana anne babalar hangi kafayla böyle arsız çocuklar yetiştiriyor çok mu zor efendi ahlaklı edepli yetiştirmekÇocuk yolda top oynamak istemiş amcada topu almış vermemiş
7 yaşındaki çocuk amcasına tükürdü
Amcasıda tokat attı
Çocukta amcaya şerefsiz dedi
Babada oğluna tokat attı
Annede kıyameti kopardı
Bir daha kimse için oğlumu dövmeyeceksin dövemezsin dedi
Burada kim sizce en çok hatalı????
Anneye göre çocuğun bu davranışları okula gittikten sonra başladı
Babaya göre anne çok şımartıyor oğlunu
Amcasına göre ise anne baba terbiyesi bu
İşin içinden çıkamadım vala ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?